Yleinen

Rimmel Lasting Finish by Kate Moss

16.2.2013 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Rimmel on varmasti tuttu merkki kaikille ja kaikki varmaankin tietävät huippukauniin Kate Mossin. Nämä kaksi lontoolaista luovat yhteistyöllään meikkikokoelmia meidän iloksemme. Ensimmäinen Kate Moss ja Rimmel yhteistyön meikkikokoelma lanseerattiin talvella 2011. Kate Moss oli ennen sitä vuosia Rimmelin kosmetiikan kasvot mainoksissa.

Rimmelin ja Kate Mossin tuorein yhteistyön tulos on uusittu Lasting Finish by Kate Moss -huulipuna. Hylsy on saanut uuden tyylikkäämmän ilmeen. Hylsy on mattamainen musta ja korkissa komeilee tyylikkäästi punaisella allekirjoitusmaisesti ”Kate <3”.

Lasting Finish by Kate Moss -huulipunat ovat selkeästi markettien tyylikkäimmät huulipunat. Hylsyn ulkonäössä on vaikutteita kalliimmista laatukosmetiikkamerkkien kausikokoelmista, kuten esim. MAC. Lähempi tarkastelu paljastaa huulipunat edullisemman merkin edustajiksi, sillä hylsyt ovat muovia. Kierremekanismi on kuitenkin yllättävän tukevan tuntuinen, vaikka kyseessä on muovinen hylsy.

Minulla on kaksi täysin eri tyyppistä huulipunasävyä. Hyvin naisellisen kaunis 01 ja luonnollisempi 03. Sävy 01 on saatu ”goodie bagistä” ja sävy 03 löytyi tammikuun LivBoxistani. Todella mukavaa, että minulle sattui kaksi täysin eri sävyistä huulipunaa. Valitettavasti minulle on epäselvää, että mitkä sävyt löytyvät Suomen markkinoilta, sillä Rimmelin omilla Suomen sivuilla on neljä eri sävyvaihtoehtoa ja niistä ei löytynyt tuota sävyä 01. Kansainvälisiltä sivuilta löytyy yhdeksän sävyvaihtoehtoa ja niistäkään ei löytynyt tuota sävyä 01. Joskus ulkomailla itse kosmetiikkatuote saattaa olla sama, kuin Suomessa, mutta sävyn nimi tai koodi on eri. En kuitenkaan löytänyt sävyä, joka olisi lähelläkään sävyä 01. Hieman googlettelemalla löysin yhden brittiläisen verkkokaupan, josta löytyi myynnistä sävy 01, joten tulen johtopäätökseen, että Rimmelin nettisivuille ei ole päivitetty uutuussävyjä tai sitten sävy 01 on poistunut valmistuksesta.

Molemmissa Lasting Finish by Kate Moss -huulipunissa on aika voimakas parfyyminen tuoksu, josta minulle tulee vahvasti mieleen ”täti puna”. Ennen lähes kaikki tuoksuvat huulipunat tuoksuivat tuollaiselle ja erityisesti keski-ikäiset ja vanhemman naiset tuoksahtivat sellaiselle. Lasting Finish by Kate Moss -huulipunien tuoksu ei ole nykyaikainen, vaan on vielä hieman ”luvulle jäänyt”. Minulla on yksi vanhempi Lasting Finish Lipstick -huulipuna sävyltään 170 Alarm. Se tuoksuu samalle, kuin nämä Kate Moss -huulipunat. Tästä annan miinusta Rimmelille, sillä nykyaikaisempi tuoksu huulipunassa olisi plussaa. Varsinkin, kun kyseessä on Kate Moss -kokoelma.

Koostumus huulipunissa on yllättävän kuiva. Kyseessä ei ole kermaisen pehmeä ja liukas koostumus, vaan ehkä aavistuksen kuiva ja tahmea. Koostumuksensa vuoksi huulipuna on melko hyvin huulilla kestävä, vaikka ei ole kestopuna. En suosittele käyttämään jos huulet ovat rohtuneet tai kuivat. Kuivakat huulipunat saavat rohtumat näkymään selvemmin, eikä tunne huulilla ole yhtä miellyttävä, kuin erittäin kosteaa huulipunaa käyttäessä.

Rimmelin Lasting Finish by Kate Moss -punat ovat pigmenttisiä ja niitä voi käyttää ilman huultenrajaustakin. Ilman rajausta huulimeikistä saa luonnollisemman ja pehmeämmän näköisen.

Lasting Finish by Kate Moss -punia myydään lähes kaikkialla. Hyvin monessa ruokakaupassa ja marketissa on Rimmeliä myynnissä. Hintaa Kate Moss -punilla on 7,90 €. Edullisemminkin voi löytää, sillä hinnat voivat heitellä muutamilla senteillä kauppa kohtaisesti.

Katsellaan seuraavaksi molempia sävyjä käytössä.

Lasting Finish by Kate Moss -huulipuna sävyssä 01 on kevyesti kiiltävä huulipuna. Siinä ei ole kimallusta, hohdetta tai säihkettäkään.

Sävy 01 on klassinen ja naisellinen punainen huulipuna. Se on kirkas ja raikas kylmäsävyinen punainen. Kylmyys ei kuitenkaan ole liian vahva, sillä huulipuna ei tee ilmeestä kovaa. Oikeastaan luokittelisin punaisen sävyn neutraaliksi.

Sävy 01 kokonaisilmeenä. Rehellisellä punaisella huulipunalla on raikastava vaikutus meikissä. Ilme piristyy, vaalea iho näyttää kuulaalta ja kokonaisuus on raikas. Silmämeikki voi olla yksinkertainen tai sen voi jättää vaikka kokonaan tekemättä, kun sipaisee huulille kauniin punaisen sävyn, joka on se katseen vangitsija meikissä.

Sävy 03 on luonnollinen nude-sävy, joka on hennosti vaaleanpunaiseen taittava.

Sävy 03 on kevyesti kiiltävä huulipuna, ilman kimallusta ja hohdetta.

Tälläinen nude-puna sopii kaiken väristen silmämeikkien kanssa. Silmämeikki voi olla hyvin tumma tai vaalea. Jos tuntuu siltä, että ei keksi minkä sävyinen huulipunaa käyttäisi tekemänsä silmämeikin seurana, niin vaaleat nude-sävyt ovat aina takuuvarmoja ja niillä harvoin mennään metsään.

Kokonaisuuskuvia vertailemalla näkee hyvin eron punaisen ja nuden huulipunan välillä. Kirkas punainen huulimeikki raikastaa ilmettä verrattuna nudeen huulimeikkiin. Rohkeutta vain käyttämään punaista huulissa. 😉

Kumpi miellyttää omaa silmääsi? Punainen vai nude? 😉

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

.Nekku.: Huomasin, että mattapunit on uusia, eli ne punahylsyiset.

Huomasin, että punainen oli kestävämpi, kuin nude. Johtuu varmaankin siitä, että punaisessa on enemmän pigmenttejä.
Minusta tosiaan punat eivät olleet kosteuttavia, vaan aavistuksen kuivahkoja, mutta ei kuitenkaan kuivattavia. Eli ei sellaisia, kuin MACin, IsaDoran jne. kosteuttavat punat ovat, mutta ei mitään kuivan tönkköjäkään.

Ei, en halua myydä. 😛 Tykkään näistä, joten jäävät minun omaan käyttööni. 🙂

Kommentit

Tuo punaisen sävy ei innostanut, mutta tuo nude on ihan kivannnäkönen. Olen monta kertaa hiplaillut noita huulipunia kaupassa, mutta vielä ei ole katen huulipunat meikkipussiini eksyneet.

Molemmat kauniita mut ehkä nude enempi miellyttää ja tykkään myös tuosta huulipunan kauniista ulkonäöstä

Punainen ehdottomasti, koska punaiset huulet on rakkaus <3 !

Itse omistan kaksi Rimmelin Kate Moss -punaa, tummanvioletin (sävynro 04) ja vadelmanpunaisen/pinkin (sävynro 106). Molemmat huulipunat ovat musta aivan ihania ja laadukkaita!

Tuossa nyt olis tuo täydellinen markettipunainen, jota oon etinyt iät ajat. Saattaa päästä pari kirosanaa jos ei tätä enää löydy meidän marketista:D

Nunnu: Kannattaa kokeilla. Kestävyys punilla on melko hyvä, vaikka eivät olekaan kestopunia.

eekku: Nudet on aina turvallisia valintoja. Minustakin Kate -punissa on kiva ulkonäkö. 🙂

cottoncandy: Olen katsellut googlettamalla violetin punan swatch-kuvia ja minua on se sävy kiinnostanut paljonkin.

mmeri: Itse en löytänyt sävyä 01 mistään. En Rimmelin sivuilta, enkä Sokoksen verkkokaupasta. 🙁 Ehkä sitä löytyy kuitenkin kaupoista. 😉

Taisi olla sillä tavalla, että nämä mustahylsyiset ovat vanhemmasta kokoelmasta. Tällä hetkellä kaupoissa on uudempia mattapunia.

Käytin itse tuota punaista sävyä eilen illalla ja tykkäsin etenkin koostumuksesta valtavasti (värikin on kyllä nätti). Koostumuksesta täytyy olla kanssasi hieman eri mieltä, sillä minusta nämä punat ovat nimenomaan kosteuttavia, eivätkä huulet tuntuneet yhtään kuivahtavan koko illan aikana. Vähän tahmeita ovat myös ja todella kestäviä, ainakin omassa käytössäni. Pitäisi saada vielä metsästettyä muutama sävy lisää (jos kiinnostaa joskus myydä tuo 03, niin ilmoittele 😉 ), olen ihan koukussa.

.Nekku.: Huomasin, että mattapunit on uusia, eli ne punahylsyiset.

Huomasin, että punainen oli kestävämpi, kuin nude. Johtuu varmaankin siitä, että punaisessa on enemmän pigmenttejä.
Minusta tosiaan punat eivät olleet kosteuttavia, vaan aavistuksen kuivahkoja, mutta ei kuitenkaan kuivattavia. Eli ei sellaisia, kuin MACin, IsaDoran jne. kosteuttavat punat ovat, mutta ei mitään kuivan tönkköjäkään.

Ei, en halua myydä. 😛 Tykkään näistä, joten jäävät minun omaan käyttööni. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *