Glitz & Glam

Rimmel Lasting Finish Nude -meikkivoide

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Haetko meikkivoidetta, joka on luonnollinen, melko peittävä, kestävä ja sen tulisi olla edullinen? Jos vastaat kyllä, niin Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoide voisi olla juuri sinulle.

En ehkä koe suurinta kiinnostusta ja intohimoa edullisten merkkien meikkivoiteita kohtaan, sillä reipas kolmikymppisenä ihoni alkaa olla vaativampi, kuin silloin parikymppisenä. Halusin kuitenkin testata Rimmelin uutuusmeikkivoidetta, sillä haluan tänne blogiini kirjoitella hyvistä ja edullisista meikkituotteista. Lisäksi haluan tietää ja tuntea mahdollisimman monia kosmetiikkatuotteita kaikista kategorioista. Onhan kosmetiikka minun työtäni ja työvälineeni ammatissani ja blogissani.

Lasting Finish Nude -meikkivoidetta on saatavilla kolmessa eri sävyssä. Yllättävää, että kaikki kolme sävyvaihtoehtoa ovat hyvin vaaleita. Vaalein on 091 Light Ivory, toiseksi vaalein 100 Ivory ja tummin on 200 Soft Beige, joka sekin on kyllä melko vaalea. Loistava juttu meille kalmankalpeille.

Lasting Finish Nude on pakattu lasipulloon. Pullo ei ole ylellistä huurrelasia, mutta se on yllättävän kestävää. Tipautin meinaan tämän meikkivoiteen kerran meidän laattalattialle ja se ei mennyt rikki! Wau!

Lasipullo ja pumppumekanismi antavat kuitenkin heti hieman arvokkaamman fiiliksen, kuin mitä esimerkiksi tuubi antaisi.

Mietin meikkivoidesävyjen väliltä, että mikä olisi se minun sävyni. Minulle sopi parhaiten tällä hetkellä keskimmäinen sävy, eli 100 Ivory. Meikkivoiteen koostumus on keskipaksua. Lasting Finish Nude levittyy tasaisesti ja sulautuu ihoon hetken iholla oltuaan ja ihonlämmön kanssa reagoituaan. Se ei ole koostumukseltaan aivan läpikuultavaa ja ohutta, vaan keskipeittävää ja keskipaksua. Meikkivoiteen peittävyyttä voi säädellä kerrostamalla. Huomasin, että punoittavat näpyt saa erittäin tehokkaasti piiloon taputtelemalla sormella meikkivoidetta tarvittavalle alueelle.

Suosittelen lämmittämään meikkivoiteen hyvin kädellä, ennen kasvoille levitystä. Itse suosin meikkivoiteiden levitykseen sivellintä. Aloitan ohuella kerroksella, jonka jälkeen kerrostan halutuille alueille, kuten T-alue ja poskipäät.

Kasvoilla Lasting Finish Nude tuntuu hyvältä. Se ei tee kiristävää tunnetta, vaikka odotin näin edulliselta meikkivoiteelta hieman kiristävää ja kuivattavaa tunnetta. Löysin syynkin siihen, että miksi meikkivoide ei tunnukaan kuivattavalta. Lasting Finish Nude sisältää kosteuttavaa seerumigeeliä. Lisäksi Lasting Finish Nude sisältää antioksidantteja ja suojakertoimen 20.

Lasting Finish Nude jättää luonnollisen ja kuulaan pinnan, vaikka on melko peittävä. Lopputulos on puolimattainen, mutta kiinnitän meikkipohjan aina irtopuuterilla. Yllättävää, että puolimattainen meikkivoide ei korosta erityisen voimakkaasti kuivia kohtia ihossa. Lisäksi meikkivoide tuntuu kasvoilla joustavalta koko päivän.

Lasting Finish Nudelle luvataan jopa 25 tunnin kestoa. Tiedän, että mikään kosmetiikkatuote ei pysty säilymään muuttumattomana tuota aikaa, mutta todella monta tuntia Lasting Finish Nude kestää hyvänä. Testattuani muutaman kerran meikkivoidetta, uskalsin käyttää sitä meikkipohjana, kun olin töissä Rimmel -viikolla Sokoksella. En koskaan uskalla käyttää sellaisina päivinä epävarmoja meikkipohjatuotteita. Tiedättehän ne kovat loisteputkivalot, meikkiä ei välttämättä pääse korjailemaan vähän väliä ja sen meikkipohjan tulisi olla sen näköinenkin, että kantajansa osaa ja tietää tuotteista. Lasting Finish Nude kesti loistavasti aamusta iltaan. Se ei keräänny minun otsani uurteisiin. Meikkivoide kestää melko hyvin kosteutta (eli suomeksi hikoilua) ja ihon rasvoittumista.

Lasting Finish Nude yllätti minut. Se oli paljon parempi, kuin odotin. Voitaisiin sanoa, että se ylitti odotukseni. Miellän Rimmelin nuoremmille suunnatuksi, mutta kyllä tämä Lasting Finish Nude toimii tällaisella kolmekymppisellä. Kun taas vuodenvaihteessa listaan vuoden 2014 parhaimmat kosmetiikkatuotteet, niin tämä meikkivoide saattaa löytyä jonkun kategorian vuoden tuotteena.

Hintaa tällä Rimmelin uutuusmeikkivoiteella on 12,90 € / 30 ml. Hinta tuntuu puoli-ilmaiselta yli 50 euron meikkivoiteisiin verrattuna. Ajatelkaa, yksi selektiivisen merkin meikkivoide on käyttötavoista ja -määristä riippuen 2-3 vuoden Rimmel Lasting Finish Nude -meikkivoiteet. Ostopaikkoina tavaratalot, kosmetiikkaliikkeet, marketit ja hyvin varustellut päivittäistavarakaupat.

Joko olette testanneet Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoiteen?

 Tuotteet saatu blogin kautta.

Lue myös

X