Kasvotuotteet

Rimmel Lasting Finish Nude -meikkivoide

23.10.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Haetko meikkivoidetta, joka on luonnollinen, melko peittävä, kestävä ja sen tulisi olla edullinen? Jos vastaat kyllä, niin Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoide voisi olla juuri sinulle.

En ehkä koe suurinta kiinnostusta ja intohimoa edullisten merkkien meikkivoiteita kohtaan, sillä reipas kolmikymppisenä ihoni alkaa olla vaativampi, kuin silloin parikymppisenä. Halusin kuitenkin testata Rimmelin uutuusmeikkivoidetta, sillä haluan tänne blogiini kirjoitella hyvistä ja edullisista meikkituotteista. Lisäksi haluan tietää ja tuntea mahdollisimman monia kosmetiikkatuotteita kaikista kategorioista. Onhan kosmetiikka minun työtäni ja työvälineeni ammatissani ja blogissani.

Lasting Finish Nude -meikkivoidetta on saatavilla kolmessa eri sävyssä. Yllättävää, että kaikki kolme sävyvaihtoehtoa ovat hyvin vaaleita. Vaalein on 091 Light Ivory, toiseksi vaalein 100 Ivory ja tummin on 200 Soft Beige, joka sekin on kyllä melko vaalea. Loistava juttu meille kalmankalpeille.

Lasting Finish Nude on pakattu lasipulloon. Pullo ei ole ylellistä huurrelasia, mutta se on yllättävän kestävää. Tipautin meinaan tämän meikkivoiteen kerran meidän laattalattialle ja se ei mennyt rikki! Wau!

Lasipullo ja pumppumekanismi antavat kuitenkin heti hieman arvokkaamman fiiliksen, kuin mitä esimerkiksi tuubi antaisi.

Mietin meikkivoidesävyjen väliltä, että mikä olisi se minun sävyni. Minulle sopi parhaiten tällä hetkellä keskimmäinen sävy, eli 100 Ivory. Meikkivoiteen koostumus on keskipaksua. Lasting Finish Nude levittyy tasaisesti ja sulautuu ihoon hetken iholla oltuaan ja ihonlämmön kanssa reagoituaan. Se ei ole koostumukseltaan aivan läpikuultavaa ja ohutta, vaan keskipeittävää ja keskipaksua. Meikkivoiteen peittävyyttä voi säädellä kerrostamalla. Huomasin, että punoittavat näpyt saa erittäin tehokkaasti piiloon taputtelemalla sormella meikkivoidetta tarvittavalle alueelle.

Suosittelen lämmittämään meikkivoiteen hyvin kädellä, ennen kasvoille levitystä. Itse suosin meikkivoiteiden levitykseen sivellintä. Aloitan ohuella kerroksella, jonka jälkeen kerrostan halutuille alueille, kuten T-alue ja poskipäät.

Kasvoilla Lasting Finish Nude tuntuu hyvältä. Se ei tee kiristävää tunnetta, vaikka odotin näin edulliselta meikkivoiteelta hieman kiristävää ja kuivattavaa tunnetta. Löysin syynkin siihen, että miksi meikkivoide ei tunnukaan kuivattavalta. Lasting Finish Nude sisältää kosteuttavaa seerumigeeliä. Lisäksi Lasting Finish Nude sisältää antioksidantteja ja suojakertoimen 20.

Lasting Finish Nude jättää luonnollisen ja kuulaan pinnan, vaikka on melko peittävä. Lopputulos on puolimattainen, mutta kiinnitän meikkipohjan aina irtopuuterilla. Yllättävää, että puolimattainen meikkivoide ei korosta erityisen voimakkaasti kuivia kohtia ihossa. Lisäksi meikkivoide tuntuu kasvoilla joustavalta koko päivän.

Lasting Finish Nudelle luvataan jopa 25 tunnin kestoa. Tiedän, että mikään kosmetiikkatuote ei pysty säilymään muuttumattomana tuota aikaa, mutta todella monta tuntia Lasting Finish Nude kestää hyvänä. Testattuani muutaman kerran meikkivoidetta, uskalsin käyttää sitä meikkipohjana, kun olin töissä Rimmel -viikolla Sokoksella. En koskaan uskalla käyttää sellaisina päivinä epävarmoja meikkipohjatuotteita. Tiedättehän ne kovat loisteputkivalot, meikkiä ei välttämättä pääse korjailemaan vähän väliä ja sen meikkipohjan tulisi olla sen näköinenkin, että kantajansa osaa ja tietää tuotteista. Lasting Finish Nude kesti loistavasti aamusta iltaan. Se ei keräänny minun otsani uurteisiin. Meikkivoide kestää melko hyvin kosteutta (eli suomeksi hikoilua) ja ihon rasvoittumista.

Lasting Finish Nude yllätti minut. Se oli paljon parempi, kuin odotin. Voitaisiin sanoa, että se ylitti odotukseni. Miellän Rimmelin nuoremmille suunnatuksi, mutta kyllä tämä Lasting Finish Nude toimii tällaisella kolmekymppisellä. Kun taas vuodenvaihteessa listaan vuoden 2014 parhaimmat kosmetiikkatuotteet, niin tämä meikkivoide saattaa löytyä jonkun kategorian vuoden tuotteena.

Hintaa tällä Rimmelin uutuusmeikkivoiteella on 12,90 € / 30 ml. Hinta tuntuu puoli-ilmaiselta yli 50 euron meikkivoiteisiin verrattuna. Ajatelkaa, yksi selektiivisen merkin meikkivoide on käyttötavoista ja -määristä riippuen 2-3 vuoden Rimmel Lasting Finish Nude -meikkivoiteet. Ostopaikkoina tavaratalot, kosmetiikkaliikkeet, marketit ja hyvin varustellut päivittäistavarakaupat.

Joko olette testanneet Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoiteen?

 Tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (34)

Hienoa! Ja kiitos, että kerroit kokemuksesi Sini. 🙂

Mäkin tykkäsin tästä kyllä 🙂 Olin myös ihmeissäni, että markettipuolelta löytyy näin hyvä haastaja selemeikkivoiteille. Mä kun en ole koskaan mun iholle sopivaa meikkivoidetta marketista löytänyt. Peukku ylös Rimmelille!

Luulen, että Lasting Finish Nude on yllättänyt positiivisesti monet. Hyvä meikkivoide. 🙂

Rimmelin meikkivoiteille en koskaan ole oikein lämmennyt – ne ovat aina olleet joko läpikuultavia tai sitten aivan liian mattaisia ja hiukan kökköjä. Samalla hinnalla on saanut parempaa muilta merkeiltä. Nyt kuitenkin kun tästä voiteesta on monesta eri blogista lukenut, voisin hyvinkin kuvitella korvaavani nykyisen Max Factorini tällä. Ja tuleehan tämä nyt paljon halvemmaksikin 😀

hanna
http://www.hannamariav.com

Jos päädyt kokeilemaan Lasting Finish Nudea, niin toivottavasti sinäkin pidät siitä. 🙂 Minusta hinta-laatusuhde on erinomainen. Meikkivoide olisi minusta hyvä kalliimmallakin hinnalla. 😉

Oi kun kiva, että teit postauksen just tästä meikkivoiteesta! Oon monesti tätä hiplaillu kaupassa mutta oon miettiny miten reagois mun herkän- mutta sekaihon, joka on myös pintakuiva ja jossa on aknea- ihon kanssa, tukkisko huokosia liikaa vai oisko soppeli. Yleensä käytän Lumenen cc-voidetta tai Bright now bb-coidetta, mutta kaipaisin hieman vaihtelua niin ehkäpä uskaltaudun nyt käydä ostamassa tän itselleni, ja jos ei sovi iholle niin laitan sit eteenpäin 🙂
Sulla on muuten tosi kiva blogi, oon lukenu tätä jo jonku aikaa ja saanu tosi hyviä vinkkejä jotka sopii myös opiskelijan lompakolle. Nyt tosin sain vasta aikaseksi kommentoida mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan 😀

Akneiholle yleensä toimii parhaiten hieman rasvaiset tuotteet, eli just BB- ja CC-voiteet, että myös voidemaiset meikkipohjat, mutta niissä on harmina se, että ovat ehkä vähän liian raskaita päivittäisessä käytössä ja joillakin ne voivat aiheuttaa liian usein käytettynä epäpuhtauksia.

Luulen kuitekin, että Lasting Finish Nude voisi sopia sinulle. Mitään takeita en tietysti voi antaa, mutta se ei ole kuivattavan ja täysmattaisen tuntuinen.

Voi kiitos Greta! 🙂 Kiitos, että kommentoit. 🙂

En ole vielä testannut mutta kiinnostus on kyllä herätetty, sen verran tästä nyt puhutaan. Mulla on vaan niin monta meikkipohjaa avattuna ettei millään viitsisi hankkia taas uutta mutta toisaalta eihän tää maksa juuri mitään:)

Toivottavasti tykästyt. 🙂 Eihän tuo kallis ole, mutta kyllähän se aina harmittaa, jos tuote ei olekaan mieleinen. Muista ohuet kerrokset. Rimmel on niin pigmenttinen, että sillä voi saada aikaiseksi hieman maskimaisen efektin, jos liian paksuja kerroksia käyttää. Ohuella kerroksella saa peittävän, mutta luonnollisen lopputuloksen. 🙂

Niinhän siinä kävi että poistuin Anttilasta Rimmel kassissa, ihan suurella mielenkiinnolla odotan testaamista:)

Arvaa vaan miten monta minulla on aloitettuna? :O Jösses sentään! Mutta toisaaltaan… kyllä meikkipohjia on hyvä olla muutama vaihtoehto. Kevyt ja kuultava, että myös peittävämpi. Lisäksi sitten kesä- ja talvisävyt kannattaa olla. 🙂

Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta tuotteelta. Itse yleensä ensisijaisesti ostelen markettimerkkejä, joten vaikuttaa ihan hyvältä 🙂

Suosittelen kokeilemaan. Erityisesti, jos kaipaat melko peittävää meikkivoidetta. Jotenkin tämä Lasting Finish Nude vaikuttaa sellaiselta kultaisen keskitien kulkijalta. Siitä löytyy vähän kaikkia ominaisuuksia. 😀

Vaikuttaa lupaavalta tuotteelta! Itse nimenomaan suosin luonnollisia ja kestäviä meikkivoiteita. Sain myös nämä testiin, mutta eivät ole vielä mulla päässeet testivuoroon 😉 Pian pääsevät! Mulla on aikaisempaa kokemusta Rimmelin meikkivoiteista ainoastaan Wake Me Upin osalta, joka yllätti positiivisesti kun sen aikoinaan ostin. Mielenkiinnolla siis testaan tätäkin 🙂

MS / Beauty Highlights

Kokeileppas pian. 😉

En millään muista, että mitä Rimmelin meikkivoidetta olen joskus kokeillut? :/ Mutta Rimmelin irtopuuterin muistan loistavaksi ja sitä ostaisin edelleen, jos markettimerkeiltä valitsisin. 🙂

En ole aiemmin kokeillut Rimmelin meikkivoiteita, mutta tätä voisi harkita. Onko se vaalein sävy puna- vai keltapohjainen?

Aika neutraaleja nuo ovat, mutta vaalein sävy vivahtaa hieman kylmään, eli on punapohjaisempi. Sävy 100 Ivory on oikeastaan yhtä vaalea, mutta siinä on hieman keltaisempi pohja. Sen verran kesän päivetyksen rippeitä jäljellä, että siksi keltaisempi pohja istui paremmin.

Mulla on tämä myös testissä, ja tykkään – paljonkin! Myös edellinen testaamani Rimmelin meikkivoide oli loistava, joten odotukset olivat aika korkealla. Mullahan on hirveät meikkivoidevarastot, joten tuntuu vähän hassulta että viime aikojen suosikit ovat tulleet Oriflamelta ja Rimmeliltä – niihin tulee tartuttua nykyään useimpina aamuina.. 😀

On se kyllä mukavaa, että näin edullisistakin löytyy hyviä meikkivoiteita. Minun yksi suosikkini edullisista on ollut No7 Beautyfully Matte. Tämä Rimmelin Lasting Finish Nude on näin talvella parempi, kun ihoni kuivuu herkästi. 🙂

Oho, pitääkin päästä läträilemään tätä johonkin! Mulla on ollut aina ongelmia löytää kohtuuhintaista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta aina, oikeastaan toistaiseksi ainoa ihan oikeasti tarpeeksi vaalea meikkivoide on ollut Max Factorin lasting performancen vaalein sävy. Macilta kyllä löytyy mutta välillä olisi kiva päästä vähän halvemmalla. 😀 Jospa tämä toimisi!

Onneksi vihdoin meille pohjolannaisille tehdään riittävän vaaleitakin sävyjä. Muistan aikoinaan, kun meidän oma Lumenekin oli liian tumma. Jos Lasting Finish Nude ei ole riittävän vaalea, niin ainakin Grimasilta löytyy peittäviä, edullisiä ja riittävän vaaleita sävyjä. 😉 G1 on todella vaalea, mutta G0 jo lähes valkoinen. Sillä G0 -sävyllä voi vaikka vähän vaalentaa niitä liian tummia meikkivoiteita. 😉

Mulla oli enemmän ennakkoluuloja kuin odotuksia tätä kohtaan, ja olin tosi yllättynyt kun osoittautuikin todella toimivaksi ja monet selesuosikit haastavaksi. Oon vieläkin ihan ihmeissäni siitä miten hyvin tää vaan kestää, kestää ja kestää. Mä oon sekoitellut itselleni sopivan sävyn kahdesta vaaleimmasta, ja sillä tekniikalla tämä meikkivoide kestää mulla ikuisuuden :’D Parempi niin-joudun kuitenkin ostamaan jossain vaiheessa lisää…

Se tässä onkin hassua, että antaa hyvän vastuksen selelle. Ei muuten ole iso sijoitus, jos ja kun joudut ostamaan uudet Rimmelit. ;D Käsittämättömän edullinen hyväksi meikkivoiteeksi.

Mulla nämä vielä odottavat testiä ja nyt ainakin odotukset nousi! 🙂

Toivottavasti pidät. 🙂 Sulla kylläkin on niin nätti iho, että näin peittävä on vähän turha. 😉

oon nyt lähi aikoina katsonu hirveesti meikkivoiteita, koska aijon ostaa ensimmäinen meikkivoideeni, ennen jos halusin käyttää niin se on äidin. Harkitsen tätä meikkivoidetta, haluun kuitenkin sellasen, mikä ei ole paksua ja myös joka ei vaurioi minun ihoni 🙂

Kannattaa käydä kaupassa kokeilemassa meikkivoiteen tuntumaa. Siten parhaiten tietää, että vaikuttaako tuote sellaiselta, että sitä haluaa kokeilla. 🙂 Tämä on melko peittävä, mutta ei kuitenkaan hirvittävän paksua. 🙂

Kiitos tästä! 🙂

🙂

Hih, meikkivoide lopussa ja miähän en raaski käyttää muuta kun halpoja.. Joten kai tämmöin lähes-40-vee:kin voi kokeilla 😉
-Sini

Suosittelen kokeilemaan. 🙂 Alle kannattaa muistaa se hyvä kosteusvoide. 😉 Ihan aikuisille naisille (+60) en lähtisi suosittelemaan ja käyttämään, ellei sitten ohenna reilusti kosteuvoiteella. 😉

Menin Anttilaan viime v-loppuna tätä hakemaan ja siellä oli Rimmelin tuotteet -30% 😀 Joten tämmöinen on nyt mullakin, huikeaan alle 9 euron hintaan. Kiitti taas vinkistä!
-Sini

Eikä! No sehän oli melkein ilmainen! :O Vaikka itse blogin kautta sainkin, niin jos omille ”työtunneille” laskettaisiin arvo, niin monin kerroin kalliimpia on minun saadut tuotteet. 😀

Ilmeisesti olet tykännyt? 🙂

Jeps, hyvin pelitti tänään kun ensimmäistä kertaa laitoin 🙂

-s

Hienoa! Ja kiitos, että kerroit kokemuksesi Sini. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *