Glitz & Glam

Ripsivärejä vertailussa kuvin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Sain tosiaan muodinyöstä kiitoslahjana kosmetiikkaa, joista 3 oli ripsivärejä. Siitä sitten sain ajatuksen, että teen näistä kolmesta ja kahdesta muusta ripsiväristä vertailun kuvin. Kuvasin ripsivärit ripsilläni niin, että minulla ei ole mitään meikkiä silmissä, jotta ripset näkyisivät parhaiten ja on helpompi vertailla tuloksia. Jokainen ripsiväri on uusi. Kahta ripsiväriä olen käyttänyt kerran ennen tätä vertailua ja kolme olivat täysin käyttämättömiä. En käyttänyt missään vaiheessa ripsientaivuttajaa tmv. Jokaisessa kuvassa yläripsillä on kaksi kerrosta maskaraa ja alaripsillä vain yksi.
Kerron hyvin vähän omista mielipiteistäni, sillä tällä kertaa haluan olla puolueeton. Annan kuvien puhua ja jokainen voi kehittää oman mielipiteensä siitä, mikä ripsiväri on pidentävin tai tuuheuttavin. 😉

Tässä kuvia ripsistäni ilman maskaraa…

Ripseni ovat lyhyet, mutta suht tuuheat.

Ensimmäisenä Maybelline the Colossal Volum’ Express Cat Eyes Mascara. Tämä ripsiväri ei ole vielä myynnissä Suomen markkinoilla, mutta jos oikein vaan muistan, niin tulee kesäkuussa myyntiin. Cat Eyes maskara pidentää, taivuttaa ja tuuhentaa ripsiä ja kaarevan harjan ansiosta pitäisi tehdä kissamaisen katseen silmiin.

Harja on kaareva ja suhteellisen pieni ja sillä oli helppo levittää ripsiväriä.

Kuvia tuloksesta…

L’oréal Lash Architect 4D. Pidentävä, erotteleva, tuuheuttava ja taivuttava maskara. Useammalla kerroksella pitäisi saada tekoripsimäistä pituutta…

Harja on vähän kömpelön tuntuinen, mutta nämä on niitä makuasioita. 😉

Kuvia lopputuloksesta…

Maybelline Pulse Perfection. Tätä minulla on ollut aiemminkin silloin, kun Pulse juuri tuli myyntiin. Maskarassa on värisevä harja, joka nostattaa ripsiä entistä paremmin. Noh, idea on todella hyvä ja tavallaa toimiikin, mutta… jotta värinä pysyisi päällä, niin sitä nappulaa täytyy pitää pohjassa kaiken aikaa ja se tuntuu aika raskaalta sormessa muutaman minuutin päässä. Harjan kääntelykään ei toimi käden käänteessä, sillä sormen joutuu asettaa taas uudelleen on-nappulalle, jotta harja värisee.

Harja on kumiharja.

Ja sitten taas kuvia…

Maybelline Lash Stiletto. Lupaa äärimmäisen pitkät ja kiiltävät ripset.

Harja on keskikokoinen ja minuun mieleeni.

Kuvia…

Maybelline Unstoppable. Tämä on RUSKEA ja siksi ei yhtä intensiivisen värinen kuin muut ripsivärit. 😉  Ripsiväri pidentää ja lupaa, että ripsiväri pysyy tahraamattomana 12 h.

Harja on keskikokoinen ja kätevä käyttää.

Vielä kuvat tästäkin ripsiväristä…

Löytyikö paras maskara? Vai näyttääkö kaikki samalta, paitsi viimeisin, ruskea maskara?

X