Hamstraus

Risteilyn shoppailut ja paluu arkeen

24.8.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tänään pieni postaus shoppailuistani ja höpinää kesäloman lopettamisesta.

Teimme viime viikolla ensimmäisen laivareissun koko perheen voimin. Lähdimme Silja Symphonylla Tukholmaan. Meillä oli ihan hirmu kiva reissu, josta postailen jossain vaiheessa tarkemmin. Tänään tehdään vain kurkkaus minun shoppailuihin, jotka tein laivalla.

furla

En sitten taaskaan voinut vastustaa laivan Luxury-kauppaa. Menin vain vähän ihailemaan ja poistuin sieltä uuden rahapussin kanssa. Toki tarpeellinen ostos, sillä vanha oli aivan risa, rispaantunut ja äärettömän epäkäytännöllinen pienen koon, värin (musta) ja mallinsa vuoksi. Musta värinä on epäkäytönnöllinen, koska se on äärimmäisen vaikea löytää tummasta käsilaukusta.

furla1

Furlan lompakot kiehtoivat minua, sillä valikoimaa oli tällä kertaa todella mukavasti. Oli erikokoisia, mallisia ja värisiä. Lopulta päädyin tähän beigeen väriin, vaikka räväkämpiäkin (jopa mustia) oli vaihtoehtoina. Halusin vaalean, vaikka se violettikin näytti hienolta. Kuten myös sininen.

furla3

Tänä päivänä ajokortti ei tarvitse sellaista omaa taskua, josta se näkyisi läpi. Nykyään ”papereita” ei tarvitse vilauttaa kaupassa pankkikortilla maksaessa, enkä baareissakaan juokse… eikä ne portsarit minulta enää papereita kysele. En kyllä käsitä miksi? Ennen kyselivät niitä hanakammin. Ajat muuttuvat ilmeisesti silläkin saralla tai sitten portsarit ovat laiskistuneet papereiden kyselyssä. Sitä vastoin Valintatalon myyjät ovat kiinnostuneita papereistani, kun haen postitiskiltä pakettejani. Joudun kaivamaan ajokorttini aina muovitaskusta esiin viivakoodinlukijaa varten.

Noh, anyway! En tarvitse enää sellaista lompakkoa, jossa ajokortti olisi muovitaskussa. Tämä seikka vapautti minut hankkimaan suuremman lompakon. Nyt on korteilla tilaa, suurelle setelinipullekin löytyy paikkansa, että myös niille vaihtorahoille. (Kuvan setelit eivät ole kuvausrekvisiittaa, eikä niitä ole saatu blogin kautta.) Tosin täytyy sanoa, että odotan innolla sitä päivää, kun kaikkien kauppojen kanta-asiakaskortit ovat yhdessä ja samassa sirukortissa.

furla2

Tämä oli hyvä ja tarpeellinen ostos minulle. Mahtuu se Mattikin paremmin kukkarooni. Furlani pääsee tutustumaan tuohon Mattiin vielä useamman kerran. Koska lompakkoni kustansi sen 115 euroa, niin Matti pääsikin hyppäämään heti sisälle uuteen kukkaroon.

Lompakko pääsee lajitoverinsa seuraan. Furlan laukutkin ovat kovasti mieleeni. Yhden Furlan laukun olenkin jo ostanut.

Tyttäreni ihaili Symphonyn Luxuryssa käsilaukkuja. Kovin ”vaatimaton” maku hänellä, sillä Versacen vaaleanpunainen pikkulaukku miellytti hänen silmää kovastikin. Hintalapussa komeili 1995 euron hinta. Ei riittänyt tytön matkarahat siihen käsilaukkuun, joten hän osti vitosen avaimenperän. Poikani olisi halunnut rannekellon, mutta emme jostain syystä vielä Rolexia olleet hänelle ajatelleet.

esteelauder

Tax freessä tein hyvin maltilliset shoppailut. Ei näköjään Siljankaan laivoilla ollut Yves Saint Laurentin ihonhoitotuotteita. Minä muistin väärin. Joten se YSL:n Forever Youth Liberator Eye Zone Serum sai nyt sitten olla. Kun laivalla olin, niin toki halusin hyödyntää edullisemmat hinnat ja ostin toiselta merkiltä silmänympärysseerumin. Minulla oli myyjä apuna, mutta en oikein meinannut innostua mistään mitä hän esitteli. Lopulta hän esitteli Estée Lauderin Advanced Night Repair Eye Serumin. Muistin sillä hetkellä, että tätähän minun on pitänytkin kokeilla. Joten Estée Lauderin sy-seerumi lähti mukaani.

Sitten siinä Estée Lauderin hyllyllä ollessa muistinkin, että minun piti ostaa EL:n BB-valokynä. Double Wear Brush-On Glow BB Highlighter on valokynä, jossa on myös hieman peittävyyttä. Noh, Yves Saint Laurent ja Lumene ovat sen jo tehneet vuosia sitten, ilman BB -lisäliitettä. Joka tapauksessa tämä kiinnosti kokeilla, koska valokynän sanotaan olevan kosteuttava ja mikäs sen parempaa tällaiselle jolla on herkästi kuivuvat silmäluomet.

Silja Symphonylla Estée Lauderin sy-seerumi maksoi 55,90 euroa ja BB-valokynä 28,90 euroa (maissa 66 ja 35 euroa).

furla4

Maltillista oli, mutta syykin on ihan se, että vasta pari viikkoa takaperin olin Tallinnassa miehen kanssa ja en tällä kertaa käynyt Tukholman Sephorassa. Raportoin sitten mitä minun silmänympärysihoni tykkäsi näistä tuotteista. Aika lupaavalta jo vaikuttaa, mutta täytyy testailla vielä lisää.

Minulla tosiaan loma koki pienen leikkauksen, kuten valtiontalous. Ihan hyvä vaan, sillä rahat on tuhlattu ja Matti on uudessa kukkarossa. Sain tulevalle syksylle Ilosia aikoja, Mielensäpahoittajan lisäksi toisenkin näytelmän. Koska Muumio saa ensi-iltansa jo 5.9., niin minun pitää kiireen vilkkaa palata töihin. Tänään yritän päästä ujuttautumaan Muumion maailmaan, ja yritän päästä kärryille tästä näytelmästä. Viime viikon torstaina tuli kuluneeksi 4 vuotta siitä, kun aloitin kampaaja-maskeeraajana Kotkan kaupunginteatterilla. Muumiosta tulee minun viides proggis Kotkan kaupunginteatterin näytelmistä. Innolla odotan Muumiota ja uutta työryhmää. Joukossa on vanhoja tuttuja, joiden kanssa ollaan oltu aikaisemmissakin proggiksissa, mutta myös sellaisia, joiden kanssa en ole vielä tehnyt yhdessä töitä.

Mukavaa elokuun viimeistä kokonaista viikkoa! Kesä alkaa olla pian mennyttä, tai ainakin itsestäni siltä alkoi tuntumaan, kun töihin palaan. Kuinkas monella on vielä kesälomaa jäljellä?

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme