Glitz & Glam

Ruskea smokey Naked paletilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

HUPS! Julkaisin tämän vahingossa jo eilen illalla, kun tein postausta valmiiksi, mutta julkaisin ennen kun olin laittanut ajastuksen postaukseen… vikkelät sormet. ;D

Tein tuossa perjantain pin up -kuvauksiin yhden smokey meikin ja siitä sitten tuli mieleeni, että en ole aikoihin tehnyt itselleni smokey meikkiä. Tajusin myös, että en ole tehnyt koskaan ruskeaa smokeyta. Ajattelin sitten, että voisinkin tehdä sen Urban Decayn Naked paletilla, koska ko. paletti on hyvinkin suosittu ja aika moni sen jo omistaa.

Tein meikistä kuitenkoin sähäkän ja hieman tavallisesta poikkeavan.


Huulet rajasin Oriflamen Fudgella, joka on sellainen ns. autopencil. Huulikiilloksi AvoninPlump Put Spun Sugar. Ihanan ysärimäinen sävy, mutta toimii tänäkin päivänä joissakin lookeissa ja meikeissä.

Pahoittelen, että vasemman silmäni tekoripset ovat hieman irronneet sisäkulmasta. 🙁 Huomasin vasta kuvien oton jälkeen, että se ei ollutkaan tarttunut kunnolla. Annatte varmaankin anteeksi ko. mokani kuvista. 😉

Tein alaluomelle suoran luomivärirajauksen. Ylä- ja alaluomen luomivärien ”tyhjään” kohtaan laitoin Naked paletin Virginiä korostamaan. Jos ko. rajaus alaluomella ei miellytä, niin sen voi jättää tekemättäkin ja tehdä perinteinen silmän oman muodon mukaan menevän.

Koska kaikki käyttämäni luomivärit Naked paletista ovat hohtavia, niin salamavalo syö paljon meikin tummuutta, eli luonnossa ruskea olisi tummempi.

 Tekoripset ovat Grimasin.

Korostuksiin kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan käytin Virginiä. Liikkuvalla luomella sisänurkassa Sidecar, siitä liukuvasti Smog ja tummimmassa Darkhorse. Alaluomella Darkhorse ja Smog.

Urban Decay Naked palettia on edelleen myynnissä Beautybay.comissa. 😉

Huomenna kerron teille urani kehityksestä ja uudesta ovesta joka aukeni minulle. 😉 En vielä paljasta enempää. 😛 Huomenna ei siis tiedossa kuvia, mutta teen ”päiväkirjamaisen” postauksen. 🙂

X