Glitz & Glam

Ruskeaa ja maanläheistä Coastal Scentsin Go London paletilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen ihan innostunut Coastal Scentsin Go London paletistani! Siitä on vain niin moneksi lookiksi. Tällä kertaa olen tehnyt luonnollisemman ja maanläheisemmän meikin paletin luomiväreillä. Aiemminhan olen tehnyt smokeyn ja violetin silmämeikin tutorialeineen ko. paletilla.

Kiitokset vielä eilisille shoppailijoille! Saan laatikoihini taas tilaa. Sitä en sitten tiedä kuinka pitkäksi aikaa… ;D Jos missasit kirppiksen, niin sinne jäi vielä jotain, joten kannattaa käydä vielä tsekkaamassa, että löytyykö mitään mieleistä. 😉 —> Glitz & Glamin kirppis.

Halusin kokeilla, että minkälaisia ovat London paletin ruskeat sävyt. Olisivatko ne minulla tunkkaisia ja likaisia? Joskus jotkut ruskeat tekevät ko. efektin minulle. Kaikki ruskeat eivät sovi ja toimi kaikille, vaikka ruskeaa pidetäänkin yleisesti kaikille toimivana värinä silmämeikissä. Usein kylmäsävyisille ihmisille ruskeat tekevät tunkkaisen ja likaisen oloisen lookin.

Mielipiteitä siitä, että onko meikki tunkkainen? Minusta ei. Nämä ruskeat sopivat ja toimivat minulle loistavasti. 🙂 Värimaailma on luonnollinen ja hillitty.

 Poskipunaksi valitsit muuhun meikin värimaailmaan sopivan NYXin Mosaic Powderin persikkaisen Peachyn. Huulipunana Grimasin Lipstick Pure 5-22, jonka ostin viime viikolla. Haalin 6 uutta huulipunaa joita näette minun meikkauksissani.

Liikkuvalle luomelle käytin Coastal Scents Go London paletin vaaleaa beigeä. Alaluomen rajaus, ulkonurkkaan ja luomivakoon käytin paletin ruskeaa. Luomivaon yläpuolella häivytyksissä on aavistus paletin lämpöisen sävyistä taupea.

Kulmaluulla ja sisänurkassa NYXin Single Eye Shadow Highlight, joka on mattamainen korostaja.

Rajaus ruskealla geelilinerilla ja mustaa maskaraa.

Eli kyseessä on tämä paletti, jonka esittelinkin jo smokey meikin tutorialissa. Syy miksi kirjoitan tästä hieman lisää on se, että pidän tästä paletista todella paljon.

Paletti sisältää värejä ja sävyjä minun makuuni ja tällä saa tehtyä lookeja laidasta laitaan. Tähän 12 luomivärin palettiin on minusta valittu nerokkaasti värit ja sävyt. Se ainut miinus edelleen on kyllä se highlightin puuttuminen, mutta jos sen ei anna haitata, niin ihan loistava keksintö arki- ja juhlameikkauksiin kotona, että myös matkoilla. Eli tälläisille minun tyylisille ja samanlaisissa sävyissä viihtyville hyvä paletti.

Tein myös huomion tässä meikissä käyttämistäni luomiväreistä…

Tämän Coastal Scentsin ruskea ja vaalea beige muistuttaa kovasti Urban Decayn Naked ja Buck luomivärejä, jotka löytyvät jo legendaksi nousseesta Naked paletista.
Otin ihan swatch-kuvan sitä varten. Tietty onhan niissä vähän eroja, mutta ei kovin paljoa. Uskallan väittää, että olisitte uskoneet, vaikka olisin sanonut, että postauksen silmämeikki on tehty Nakedillä ja Buckilla. 😉 Tai ainakin itse olisin uskonut… 😉

Coastal Scents Go London palettia myydään Suomessa Pretty.fillä. Minua on alkanut hieman kiehtomaan paleteista Go Nuuk paletti, koska se sisältää erilaisia vaaleita sävyjä. Toki myönnän, että monta muutakin Coastal Scentsin palettia kiehtoisi minua, mutta tuo Nuuk, on tällä hetkellä kiehtovin, sillä tuleva talvi ja kirpsakat pakkaset inspiroivat minua nyt jo. Elän aina hieman edellä, sillä mietiskelen ja haluan syksyisiä värejä, kun kuitenkin on vielä kesä. Inspiroidun talvisiin meikkeihin, kun vielä on syksy. Keväisiä värejä haluan ja himoitsen helmikuussa, kun aurinko pilkistelee jo hieman enemmän. Toukokuussa odotan innolla helteitä, jotta pääsen käyttämään pronssisia ja paahteisia sävyjä meikeissäni, joita olen miettinyt jo valmiiksi. 😀

Jos syitä haettaisiin astrologiasta, niin siihen on selitys. Olen aurinkomerkiltäni Vesimies, joka kuuluu elementtiin ilma. Lyhyesti sanottuna kulkevat ajatuksissaan aina edellä ja pää pilvissä. Tästä hetkestä nauttiminen ja sen huomioiminen voi olla joskus hieman hankalaa. Minulla on kuitenkin Kuu Härässä, joka tuo vastapainoa erilaisuutta ihannoivalle Vesimiehelle.

Siinä vähän loppuun ”hömppää”, vai onko se sittenkään ihan puuta heinää? 😉 Onko teissä lukijoissani muita astrologiasta kiinnostuneita tai tähtikarttoja tutkineita? En siis puhu 7 päivää -lehden viikkohoroskoopeista tai minkään naisten- tai muotilehden kuukausihoroskoopeista. Ne ovat eri juttu ja minusta täyttä hömppää.

X