KOTOILU JA HYVINVOINTI

Ruusukynnet

26.10.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen kaiken syksyä ollut vähän flegmaattinen kynsien postailussa. Lyhensin kynsiäni viime viikolla ja muutin muotoa hetken mielijohteesta. Aivan kuin pieni uudistuminen olisi nyt sytyttänyt kipinän…

ruusukynnet

Olen kikkaillut ja koristellut kynsiä. Blogini alkuvuodet olivatkin ahkeaa kynsikoristelujen aikaa. Sitten minusta tuli tylsä. Mutta muutaman kerran vuodessa täällä blogissa edelleen nähdään minun räpellyksiä kynsitaiteen saralla.

ruusukynnet3

Innostuin toisen kerran kokeilemaan Cesarsshopilta saatuja RockNailStar -vinyylitarroja. Kesällä esittelinkin tarroja ja silloin kokeilin helpompaa kuviota. Postaukseni löytyy täältä.

ruusukynnet4

Ruusukuvio olikin helppo ja näistä tuli aika kivat. Ei ehkä niin syksyiset, mutta kivat. Löydän itseni ikävöimästä terävämpää muotoa kynsiini. Vaikka moni teistä sanoi tätä lyhyempää (nythän nämä ovat jo kasvaneet) ja neliömäistä muotoa paremmaksi, niin itse kyllä kaipaan vanhaa. Toki ei niitä torakynsiä, jotka minulla oli ennen tätä lyhennystä, mutta niitä kynsiä ette nähneetkään. Oli meinaan kuukausi lipsahtanut viilailuista, ja olivat sitten kyllä sen näköisetkin.

ruusukynnet2

Kynsilakkoina käytin joskus kauan sitten Pretty.fin lähettämiä Wet n Wildin 1 Step Wonder Gel -kynsilakkoja, sävyt Stay Classy ja Un-Teal Next Time. Olin nämä jo ehtinyt unohtamaan. Useinhan minä esittelen ja suosin vähän arvokkaampia kynsilakkoja, koska ne kestävät todella hyvin ja ovat helppoja levittää. Lisäksi lyhyt kuivumisaika on minulle a ja o. Nyt sellainen varovainen kyllä näille Wet n Wildin geelilakoille. Palaan asiaan näiden kanssa myöhemmin. Vielä en tiedä kestosta, mutta lakkaaminen oli kuin olisi kalliimpaa laatulakkaa käyttänyt.

urbandecayrazorsharpliquideyeliner1

Sitten viime viikon arvonnan voittaja. Laitoin arvontaan Urban Decayn kultaisen Razor Sharp Eyelinerin. Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Minianna. Oikein paljon onnea!

Ihan loppuun vielä sellainen pieni kysymys (tästä postauksesta tuli näköjään vähän sekalainen seurakunta), että tykkäättekö joulukalentereista? Olen kahtena vuonna tehnyt Glitz & Glamin joulukalenterin. Olen siis ihan koonnut kalenterin ja arponut sen voittajalle. Tänä vuonna en niin suuritöiseen juttuun kykene, kuin mitä viime vuonna oli, mutta mietin, että haluaisitteko jotain yksinkertaisempaa kalenteria kenties?

Oikein kivaa keskiviikkoa ja lumista sellaista ainakin tänne Kouvolaan. Eilen tuli ensilumi.

Wet n Wildin kynsilakat saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Kommentit (28)

Pari päivää sitten kävin hakemassa kalenterin. Olipa oikein yllätys kun SmartPost-lokerolla aukesi se suurin luukku 😀 Aina yleensä noutaa jotain pienempää.
Tuossa se nyt on olohuoneen lipaston päällä ja odottaa joulukuun alkua 🙂

Viime vuotinen joulukalenteri oli mahtava! Ja ilman muuta odotan myös tämän vuotista. Vaikka se sitten olisikin vähän pienemmässä mittakaavassa! ?
Mä ostin itelleni jo salmiakkikalenterin.. ☺️ Tytölläkään ei vielä ole omaa kalenteria! ? Joulu on mun ja tyttären lempiaikaa! ?
Mukavaa keskiviikkoa!

Joulu on meidänkin lempiaikaa. Miehestäkin on tullut joulutyyppi minun kanssani ollessa. Hän on leiponut vanhemman lapsen kanssa jopa piparkakkutalon. 😀 Ei siis tänä vuonna, mutta aikaisempina vuosina.

Meidän lapsilla on nyt Muumikalenteri pojalla ja Lego friends -kalenteri tytöllä. Molemmat saivat eilen vielä herkkukalentereiksi M&M -kalenterit. Minulla on tuo iiiihana Lookfantasticin kalenteri. <3

Viime vuotinen joulukalenteri oli aivan huikea! Se oli sellainen once in a lifetime, joten ymmärrän hyvn, ettei ihan samanlaista tule heti 😉
Mutta kyllä joulukalenterit on aina kivoja, oli se sitten millainen vaan. Tee vaikka joku kevennetty versio, vaikka joka toiselle päivälle. Eikä välttämättä tarvitse olla edes arvontoja (vaikka en kyllä vastaankaan pistä), vaan parhainta on tuote-esittelyt ja vinkit, joita niistä voi jokainen saada 🙂

Itselle on jo ostettuna suklaajoulukalenteri ja se LF:n kalenteri tilattuna, toimitukset alkaa ilmeisesti marraskuun alusta… miten sitä malttaa odottaa joulukuun alkuun 🙂

Kuten olet uudemmista postauksista lukenut, niin jokaiselle päivälle tulee. 🙂

En nyt muista oletko kommentoinut kalenteripostaukseeni LF:n kalenterista. Joko sinä sait sen?

Pari päivää sitten kävin hakemassa kalenterin. Olipa oikein yllätys kun SmartPost-lokerolla aukesi se suurin luukku 😀 Aina yleensä noutaa jotain pienempää.
Tuossa se nyt on olohuoneen lipaston päällä ja odottaa joulukuun alkua 🙂

Kyllä sulle ehkä ne mantelit passaa paremmin? Tai ainaki ku on tottunu postauksissa näkeen semmoset ni sen perusteella sanon näin. 🙂 Ja joo, joulukalenteria kiitos, jos vaan jaksat ja kerkiät!

Jep, olen itsekin vähän samaa mieltä. Huomasin piilottelevani kynsiäni, joten en koe näitä omikseni. Varmaan tänään tai viimeistään huomenna viilaan vanhan muodon. Ovat jo niin pitkiksi kasvaneet.

Joo ehdottomasti joulukalenteria kehiin!! <3

Whiii! Tulee! 🙂

Joulukalenterit on aina kivoja, vaikka olisikin pienimuotoisena. Täytyy hankkia itsellekin vaikka Fazerin joulukalenteri, kun budjetti ei mitenkään taivu noihin ihaniin kosmetiikkajoulukalentereihin, joita on tarjolla.

Se Fazerin kalenteri minua kanssa houkuttaa. Olen sitä monena vuotena katsellut, mutta jättänyt väliin, kun minulla on aina joku kosmekalenteri. Olishan se suukin kiva laittaa makeaksi kalentereita avatessa. 🙂

Tosi nätit ruusukynnet, tykkään väreistä! Ja minustakin kynsien pituus on nyt hyvä 🙂

Kiitos Charming Nails! 🙂 Minusta vain tuntuu oudolta. Nythän kynnet ovat kasvaneet taas pitkiksi. On viilauksen aika ja olen vähän taipumassa takaisin vanhaan… en osannutkaan olla neliöissä enää.

Joulukalenterit ovat kivoja, viimevuotinen oli huikea. Pienempi joulukalenteri riittää.

Vähän riippuu, että onko tänä vuonna suurempi vai pienempi. Ehkä minulle helpompi. 🙂 Lukijoille varmaankin suurempi. 😉

Hienot kynnet ja hyvin sopii tämäkin malli 🙂
Mulla on kynsimasis kestänyt jo ikuisuuden. Viikkokaudet kynnet on ollut ilman lakkaa, aivan tavatonta!! Mutta kylläpä onkin nyt valkoiset, eikä kellertävät niinkuin yleensä. Kyllä lakat ja poistoaineet vaan värjäävät.

Outoa kun ei yhtään kiinnosta kynsihommat ja mä sentään ennen pidin kynsiblogia ja väänsin jos jonkinlaisia koristeluita lähes joka päivä ?

Joulukalenteri kiinnostaa tottakai, ihan minkälaisen hyvänsä sitten teetkin. ?

Joo, kynsilakat kellastuttaa kynsiä. 🙁 Minulla on kynsilakat kynsissä, mutta en jaksa kuvata niitä ja sama lakka on lähes 2 viikkoa kynsillä.

Onko sinulla ollut kynsiblogi?! :O Minkä niminen? Minullakin blogin alkuvaiheessa oli todella paljon kynsikoristeluja. Sitten ne hiipuivat ja postasin vain kynsilakoista. Nyt nekin ovat jääneet vähemmälle, vaikka kyllä molemmista edelleen silloin tällöin jotain laitan. 🙂 Kynsilakka minulla on kyllä edelleen aina kynsillä.

Juu, vähän aikaa pidin blogia, pientä sellaista 🙂 polishdream oli nimi, en sitä poistanut, joten bloggerissa se vielä majailee.
Vähän aikaa sentään oli lakat kynsillä mutta nyt taas ilman. Kun ei kerkee/viitsi/jaksa ?
Ai että, sain just L’occitanen kalenterin! Mies laitto taakse pahvit, etten näe mitä se sisältää ?

Joulukalenterit on aina kivoja 🙂

Niin ovat! Ei enää pitkä aika, kun pääsee avaamaan luukkua. On myös niin ihanaa sitten katsella lapsia, kun avaavat aamuisin omien kalenteriensa luukkuja. ”Äiti, kato mitä sain!” <3

Halutaan!!!

Jee! 🙂

Täällä yksi lukija muistaa hyvin viimevuotisen huipun joulukalenterin, koska sitä aloin alun perin seuraamaan ja sitten jäinkin lukemaan blogiasi 🙂 pienempikin riittä tietysti, kyllä joka päivän arvonnassa varmaan olikin hommaa!

Heh, joka päivä tulee kyllä arvonta, mutta tämä toteutus tulee olemaan minulle helpompi ja kevyempi, kuin viime vuotinen tapa. 🙂

Apua! Olinko se minä!? Jos meitä Miniannoja ei ole useampia, niin kertaheitolla ratkesi pikkujoulumeikin pohdinnat hopean ja kullan välillä 😀 saattaa kyseinen rajaus ratkaista vaatepulmatkin, koska tiedän tarkkaan mihini kulta sopii parhaiten 😀 😀 Ja todellakin odotan joulukalenteria!

Olit, olit. Jännä kun se minun ensimmäinen sähköpostini ei tullut perille.

Söpöt kynnet

Kiitos eekku!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *