Glitz & Glam

Saatuja tunnustuksia & ostoksia Sokoksen 3+1 -päiviltä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Sain ihanaisilta Nonnulta Nonnulasta ja Miten niin liikaa? -blogin Elisalta tunnustuksia. Kiitos tytöt! 🙂 Olen otettu ja iloinen tunnustuksista.

RUUSUTUNNUSTUS

Tässä tunnustuksessa minä kerron lempiasioitani. 🙂

Lempiruokani? Tjaa… voisin melkeinpä sanoa, että lähes kaikki! Tykkään kaikesta ja lempiruoka vaihtelee vuodenajan ja fiiliksen mukaan… niin ja sen, että onko lempiruokaa syönnyt usein lähiaikoina. Jos on, niin alkaa se jo kyllööttää. Kinkku-aurajuusto-pasta on herkkua ja minun kestosuosikki. 😉

Lempimakeinen? Ööh… kaikki. 😀 Tääkin vaihtelee fiiliksien mukaan. Joskus on pakko saada suklaata, joskus lakritsia ja joskus irtokarkkeja.

Lempilukemistani? Kaikki rajatietoon liittyvä.

Lempipaikka käsitöille? En harrasta käsitöitä. Askartelen, koristelen kynsiä jne., mutta en virkkaa, kudo tai tee kanavatöitä. Eli minulla ei ole tavallaan paikkaa käsitöille.

Lempielokuviani? Tosi vaikea, mutta laitetaanpa muutama mitä nyt äkkiseltään muistan. Suomalaisista Matti, Venus, Vares 1 ja 2, kaikki Kummeliporukan elokuvat jne. Ulkomaalaisista en millään muista mitkä olisi olleet niin hyviä, että mainitsisin. Olen tykännyt monista, mutta en osaa niitä sanoa lempileffoikseni, kun en jaksaisi katsoa toista kertaa tai sit olen nähnyt niin monta kertaa, että siksikään se ei enää tunnu lempileffalta. Mutta laitan nyt elokuvia joista olen tykäännyt, eli Avatar, 300, Taru sormusten herrasta, Kauna, The Ring, X-men, ym. ym. Animaatioista kaikki Shrekit, Autot, Ice Aget, Hain tarina jne. jne. Tykkään tosi paljon animaatioista, joihin on piilotettu aikuishuumoria. ;D

POKAALITUNNUSTUS

Tässä juttuna on kertoa 10 uutta asiaa itsestäni. Tämä on vaikea, sillä blogiani käy lukemassa ystäviäni, äitini ja tuttujakin. Toiset tietävät lähes kaiken minusta, joten uusia asioita on vaikea kertoa, mutta ajattelen tämän nyt niin, että jokainen lukijani ei näitä tiennyt ennestään.

1. Inhoan banaania ja pakasteherneitä! Olen aina inhonnut ja en tykkää, vaikka kuinka olen yrittänyt opetella sietämään.

2. Olen usein ristiriidassa itseni kanssa. Sydämen- ja järjenäänet sanovat usein kahta eri kantaa ja yritän luovia niiden välistä. ;D

3. Olen hieman hörhö, sillä uskon jossakin määrin astrologiaan (en lehtien horoskooppeihin, ne ovat kaksi täysin eri asiaa!!!), henkimaailmaan, erilaisiin energia juttuihin, edellisiin elämiin jne.

4. Juon alkoholia nykyään todella harvoin ja baareissa en käy oikeastaan ollenkaan. 😉

5. Tämä on jatkoa edelliseen… En ennen aikoinaa sylkenyt kuppiin ja riekuin baareissa ja bileissä alvariinsa. ;D

6. Olen yksi rehellisimpiä ihmisiä. En osaa edes valehdella ja jos päästän valkoisen valheen, niin en saa öitäni nukuttua, koska poden huonoa omaatuntoa. Toki joskus on pakko valehdella ja ne ovat vaikeita tilanteita. Esimerkkinä nyt, että ystävän puolesta joutuu valehtelemaan, koska on antanut lupauksensa tmv.

7. Puolustan aina alakynteen jääviä ja heikompia, sillä inhoan toisten kiusaamista ja seläntakana puhumista! Voi, että näen punaista ja se saa minut raivostumaan. Olen ollut lapsena/nuorena se joka heitti niitä hyviä letkautuksia heikommista ja naureskeli heille. Nykyää yritän varmaankin hyvitellä nuoruuteni tyhmyyksiä.

8. Pelkään ötököitä ja niistä erityisesti hämähäkkejä kammoan ylitse kaiken! Myös korkeat paikat pelottaa.

9. Olen pedantti ja perfektionisti, joka tietyissä asioissa ei tyydy vain hyvään, vaan aina on pyrittävä täydellisyyteen ja siihen en ole vielä päässyt, vaikka yritänkin. En koe koskaan onnistuneeni täydellisesti, vaan näen aina tekemisissäni paranneltavaa ja virheitä. Tämä on hirvittävän raskasta minulle henkisesti, mutta samalla se saa minut pyrkimään eteen päin kohti täydellistä onnistumista.

10. En osaa ottaa kehuja vastaan ja vaivaudun aina kun minua kehutaan. Kehut tuntuvat mukavilta, mutta samaa aikaa myös hieman ahdistavilta, koska harvemmin koen olevani kehuja ansainnut.

Oliko kaikki faktat minusta ihan ilmiselviä vai tuliko yllätyksiä? 😀

Jaan nämä molemmat haasteet seuraaville blogeille ja niiden ihanille pitäjille. 😉 Moni ihana blogi on jo saanut tämän ja minun tarvitsee jättää toisille blogeja joille jakaa. 😉

Tämän mamman matkassa
Asetonihuuruja
Roxx Deckerin Elokuvablogi
Polish Wonderland
Pulilakka
Sinistä Pintaa
All Them Shiny Things
Completely Incomplete
Make-up Everyday

Sitten niihin ostoksiini Kotkan Sokoksen 3+1 -päiviltä. Viime lauantaina oli Cabaretin päivä- ja iltanäytös, joten näytöksien välissä oli hieman ”luppoaikaa”. Kävin syömässä työkavereideni kanssa ja kipaisin nopeasti Sokoksella. Tarttuhan sieltä ale juttuja mukaan. 😉

Sensain maskarapaketti maksoi 24,90 euroa.

Paketissa oli Sensai 38 C Volumising maskara ja Sensai Sponge Chief. Liina on tarkoitettu meikin puhdistukseen. Myyjä kertoi minulle, että liina kostutetaan vedellä, sen jälkeen pidellään hetki kasvoilla ja pyyhitään. Meikki puhdistuu kuulemma pois. Liina pestään käytön jälkeen saippualla ja ripustetaan kuivumaan. Liina kuulemma kovettuu kuivuessaan, mutta pehmenee taas kostuttaessa. Silloin tällöin liina on myös hyvä pestä pesukoneessa muun vaaleanpyykin joukossa. Normaalisti tämä ko. liina maksaa yksinään 12 euroa.
Minulla ei vielä ole omakohtaista kokemusta liinasta, mutta kun testailen, niin kerron teille oman mielipiteeni.

Minun ensimmäiseni We Care Icon kosmetiikkani. 😉 Hukkasin kuitin, joten joudun nyt hieman pelaamaan muistini varassa, mutta muistan sen, että luomivärit olivat joko 2 euroa tai 2,90 euroa kappale.

Värit vasemmalta 6 True Burgundy, 23 Perfect Silver Grey ja 10 Perfect Lagoon.

Sitten minun ensimmäiseni Goshin puikkoluomivärit. Näitä on niiiiin moni bloggari ylistänyt, joten päätin testata, että tykkäänkö minä niistä. 😉 Hintaa puikoilla oli 6,90 euroa kappale (norm. 9,90 euroa). Olisin halunnut hopeanharmaan, mutta niitä ei enää ollut. 🙁 Päätin sitten ottaa Love That Violetin ja Love That Champagnen.

Sitten swatchit luomiväreistä.

Kuva salamavalolla. Vasemmalta: Gosh Champagne, Gosh Violet, We Care Icon Lagoon, Burgundy ja Silver Grey.

Kuva ilman salamavaloa.

Huulimeikkejä tuli kanssa ostettua. We Care Iconin Magnetic Lips huulikiilto, mutta sävyn nimeä en voi kertoa, koska huulikiillon sinettitarrassa luki nimi ja minä hölmö en tajunnut, että se oli ainut paikka missä nimi lukee. Heitin siis tarran roskiin. 🙁 We Care Iconin kiilto maksoi 2 euroa.
Goshin Long Lasting Lip Marker, eli huulitussi/huulikynä.

 Hintaa tällä huulitussilla on 8,90 euroa. Ostin tämän testailuun itselleni, sillä näitä on nyt Goshilla, että myös Max Factorilla. Goshilla väri vaihtoehtoja on 4 ja itselleni ostin 003 Berryn.

Goshin huulitussi Berry huulillani.  Tussilla on helppo tehdä huulille rajaus ja värittää huulet, mutta ainut miinus on se, että kutian todella helposti, joten värittäessä huulia minua kutittaa todella paljon! Pieni kiusa, mutta häiritsevää. 😀 Tussi kestää huulipunaa paremmin ja saadakseen kokonaan pois tarvitsee öljyistä puhdistusainetta, eli silmämeikinputsarilla lähtee kätevästi. Tussi maistuu makealta, mutta on oikeastaan tuoksuton. Ihan kiva tuote.

Loppuun vielä kerron teille, että eilen kävin ystäväni kanssa suorittamassa haastettani. Eli kosmetiikkaa 30 eurolla. Jos et tiedä mistä puhun, niin täällä julistan haasteen itselleni ja täällä on laaditut säännöt, jotka te lukijani olette laatineet kanssani minulle. Maanantaina esittelen mitä & mistä sillä summalla ostin ja sain, kuinka suoriuduin tehtävästä. Ostamani tuotteet esittelen myös käytössä ja siitä sitten alkaa teemaviikko markettikosmetiikasta, joka sisältää vain 100 % markettikosmetiikkaa meikeissä ja kynsissä.

X