Glitz & Glam

Saatuja tunnustuksia & vilautus FLOW Kosmetiikasta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Sain tunnustuksen Tähtipölyä -blogin HANIlta ja Lepikossa kuhisee -blogin Mirjalta. Kiitos tytöt tunnustuksesta. Mieltäni aina lämmittää tunnustuksien saaminen. 🙂

THE VERSATILE BLOGGER AWARD

SÄÄNNÖT

1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Ilmoita tunnuksesta heille.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa.
5. Liitä tunnustuksen kuva blogiisi.

Vai 7 satunnaista faktaa itsestäni… höpötän niin paljon kaikenlaista, että keksinköhän 7 uutta juttua itsestäni? ;D
1. Pelkään, että minua pidetään ulkonäkö keskeisenä tyhjäpäänä, koska olen kauneusalalla töissä. Sen vuoksi varmaan korostan ärsyttävänkin paljon älyäni (öhm… siis mitä? Onko se syötävää?) ja henkisiä arvoja.
2. En jaksa negatiivisia ja pessimistisiä ihmisiä. Muutenkin aina elämästään valittajat ovat minulle rankkoja tapauksia. Elämästä ja asioista aina löytyy jotain hyvää ja jos ei löydä, niin on syytä mennä itseensä. 
3. Kysyn hyvin usein postaukseni lopussa teiltä jotain. Oikeassa elämässä en kysele ihmisiltä heidän asioistaan, vaan luotan siihen, että minulle kerrotaan kysymättäkin ja näin se on vaan mennyt. Minulle puhutaan kipeistäkin asioista aika herkästi. Eli en ole niinkään uteleva ihminen, vaikka olen kiinnostunut ihmisistä ja heidän kuulumisistaan.
4. Tein kynsihuollon itselleni about 7 viikkoa sitten… tässä muutaman viimeisen päivän aikana on alkanut kynnet hajoilemaan ja olen todella ahistunut neljästä risasta kynnestäni. Pakko tänään tai huomenna huoltaa kynnet!
5. Juon päivässä todella monta kuppia kahvia. En saa itseäni liikkeelle ilman kahvia. 
6. Raivostun liikenteessä junnareihin. Äitiyden myötä on omat rattiraivokohtaukset laantuneet/lähes loppuneet, mutta hermo palaa alinopeutta ajavista edelleen.
7. Nauran paljon päivän aikana. Kaikki eivät aina ymmärrä miten helposti nauran. 😀 Joskus minun huumorintajuni vaikuttaa toisista hieman lapselliselta ja oudolta. Pieruhuumori naurattaa varmaankin eniten. 😀 Olen varmaan stand up -koomikoiden unelma… nauraa rätkätän helposti ja minulla on nopea ajatuksen kulku, joten ehdin reagoimaan vitseihin.
Tunnustus lähtee eteenpäin seuraaville blogeille:
Sitten loppuun vilautan tuotteita joihin pääsen tutustumaan…

Sain jokunen viikko sitten sähköpostia missä tiedusteltiin halukkuudestani kokeilla suomalaista luomukosmetiikkaa. Tietysti minua kiinnostaa ja erityisesti sen kotimaisuuden vuoksi. 🙂 Mahtavaa!
Kyseessä on uudistunut FLOW Kosmetiikka, joka ennen kulki nimellä Vihreä Kosmetiikka.
Sain valita/toivoa minua kiinnostavia tuotteita ja niin sitten eräs päivä Matkahuolto toimitti ne minulle kotiovelle. Paketista löytyi paperinen kassi…

… jonka sisältä löytyy ihonpuhdistustuotteita.

Oli erittäin huomaavaista, että sain kirjeen, joka oli osoitettu minulle. 🙂 Mukana oli hieman taustoja tuotteista, että myös vähän ohjeitakin. 🙂 Hienoa ja huomioivaa toimintaa FLOW Kosmetiikalta. 🙂

Testailtavaksi sain: valkea luonnonsavi, hamppu hoitovoide, kasvovesi ja savi & merilevä kasvosaippua.
Luonnonmukaisuus ja kotimaisuus kiehtoo näissä erityisen paljon. 🙂 On mukavaa, että markkinoilla on eurooppalaisten luomutuotteiden vastapainoksi myös näitä kotimaisiakin, jotka näkyvät kyllä aika vähän kaupoissa, blogeissa ja mainoksissa.
Paljastan teille jo nyt, että FLOW Kosmetiikka tarjoaa tuotepaketin arvottavaksi Glitz & Glamissa. 😉 Koska minä pyysin, että arvonnan voittaja sitten saisi oman ihotyyppinsä mukaan ihonhoitotuotteet, niin minulla ei ole tietoa tarkalleen siitä mitä tuotepaketti sisältää. 😉 
Arvonta tulee tässä lähiviikkoina, joten jos kotimainen luomukosmetiikka kiinnostaa, niin sinulla on mahdollisuus voittaa arvonnassa ihonhoitopaketti. 😉

Faktoja ja kokemuksiani tuotteista tulee myöhemmin. 😉

Mukavaa alkanutta viikkoa! Ai hitsit miten upea ja lämmin päivä olikaan eilen! Ihanaa, kevät! 🙂

X