Glitz & Glam

Sally Hansen Luxe Lace – pitsiefekti

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Esittelin toissa päivänä pitkästä aikaa kynsilakkoja. Esittelyssäni olivat Sally Hansenin Lace & Velvet uutuuskokoelman Velvet Texture -lakat (postaukseen pääsee tästä). Tänään esittelen ko. kokoelman Luxe Lace -kynsilakat.

luxelace5

Kun Velvet Texture jäljitteli samettia, niin Luxe Lace jäljittelee pitsiä. Kokoelmasta löytyy kolme erilaista pitsilakkaa.

luxelace4

Luxe Lace -lakat ovat oikeastaan toisen lakan päälle käytettäviä. Toki niitä voi suoraan kynnellekin käyttää, mutta täydelliseen peittävyyteen tarvitsee monen monta kerrosta. Idea on tosiaan käyttää alla värilakkaa ja koristella pinta näillä Luxe Lace -lakoilla. Olen yhdistellyt Lace & Velvet -kokoelman kynsilakkoja. Niistä tuli aika veikeitä. Yhdistelmä tekstuurikynsiä ja kiiltäväpintaisia pitsikynsiä – hauskoja. Olen kaikissa lakkauksissa lakannut vain peukalon ja nimettömän Luxe Lace -lakoilla. Kaikissa on vain yksi kerros Luxe Lace -lakkaa, jonka päällä vielä päällyslakka.

luxelace1

Sinisen Regalin päälle valitsin luonnollisesti Crochet -lakan.

luxelace6

820 Crochet

Crochet on hauska! Lakka sisältää erikokoisia vaaleansinisiä ja valkoisia glittereitä. Jotenkin Crochet kevensi sähäkkää Regalia.

luxelace2

Vaalean Lushin päälle halusin valkoista Eyelet -lakkaa.

luxelace7

830 Eyelet

Eyelet sisältää erikokoisia valkoisia glittereitä. Tämä on minun lempparini. Aivan ihana Lush ja kaunis Eyelet. Nämä kynnet muistuttavat pikkulinnun munia. Erilaiset pääsiäiskynnet?

luxelace

Violetti Crushed sai päällensä mustan Rufflen.

luxelace8

840 Ruffle

Mustia pieniä ja suurempia glittereitä. Vaikka Crushed oli mielestäni toiseksi paras sävy Velvet -lakoista, niin näissä Luxe Lace yhdistelyissä sininen Regal+Crochet oli kiintoisampi. Violetti ja musta on perusvarma ja turvallinen, ehkä siksi näistä kolmesta lakkauksesta se tylsin. Tosi kiva yhdistelmä, mutta kuten sanoin: perusvarma ja turvallinen.

luxelace3

Luxe Lace -lakoissa on runsaasti glittereitä ja ne levittyvät ihan mukavan helposti kynnelle. Glitterit eivät ole kimaltelevia, mikä sekin näistä tekee vaihtelun vuoksi aika kivoja. Ehdottomasti eniten minuun vetosi yhdistelmä, jossa oli vaalea Lush ja valkoinen Eyelet. Pakko tehdä tuo lakkaus pian uudestaan!

Sally Hansenin Lace & Velvet kokoelma on tullut hetki sitten myyntiin. Hintaa kynsilakoilla on 9,50 € / 11,8 ml.

Mitä tykkäsitte tekstuurilakan ja kiiltäväpintaisen glitter-lakan yhdistelmästä?

Mukavaa lauantaita! Minä vietän tämän päivän juhlia valmistellen ja leipoen, sillä huomenna on Frozen-bileet! En ole mikään haka leimomisissa, joten sen vuoksi täytekakku on ulkoistettu. Jotain joudun kyllä itsekin räpeltelemään. Saa nähdä mitä tulee vai tuleeko mitään? 😀

Kynsilakat saatuja.

Lue myös

X