Kasvotuotteet

Samettinen meikkivoide

19.1.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Jälleen yksi loistava meikkivoide esittelyssä. Lupasin tähän alkuvuoteen useamman meikkipohjan esittelyn. Kaikki ovat hyvin erilaisia, joten vähän jokaiseen makuun ja tarpeeseen löytyy omansa.

urbandecayallnighterliquidfoundation

Loppukesästä ja alkusyksystä vähän joka blogissa vannottiin Urban Decay All Nighter -meikkivoiteen nimeen. Jostain syystä en korkannut meikkivoidetta silloin. Kokeilin vasta alkutalven kynnyksellä ja koin hyvin häkellyttävän hetken. Meikkivoide peitti alleen kaiken ei niin kivan kasvoiltani.

urbandecayallnighterliquidfoundation1

Kuten kuvasta näkyy, niin meikkivoide on ollut ahkerassa käytössä. Pullon sisällä oleva mäntä on jo päässyt nousemaan esiin. Pakkaus on todella hieno, mutta myös käytännöllinen – näet selvästi meikkivoiteen määrän pullossa.

urbandecayallnighterliquidfoundation3

Pumppumekanismi annostelee siististi ja vähän kerrallaan.

urbandecayallnighterliquidfoundation7

Maahantuoja lähetti minulle lehdistönäytteenä sävyn 2.0, joka on keltapohjainen. Itse olen hieman punapohjaisuuteen kallellaan, vaikkakin aika neutraalisävyinen. Kuitenkin olen saanut tämän keltapohjaisen sävyn menemään omalle iholleni, vaikka se ei ole optimaalinen. All Nighter -meikkivoiteiden sävyvalikoima on hyvin laaja. Vaaleimmasta aivan tummiin. Sävyvaihtoehtoja löytyy yhteensä 24, joten äärimmäisen laajasta valikoimasta on kyse. Vinkkinä kaikille todella vaaleille, että valikoimasta löytyy sävy 0.5, joka on jo todella vaalea. Minä luulen, että olisin sävy 1.5.

urbandecayallnighterliquidfoundation4

Jostain syystä näissä kuvissani 2.0 näyttää keltaisemmalta, kuin oikeasti on. Pahoitteluni siitä.

Koostumukseltaan All Nighter Liquid Foundation on kevyttä ja nestemäistä, mutta ei kuitenkaan aivan vesimäistä.

urbandecayallnighterliquidfoundation5

Meikkivoide levittyy hyvin helposti ja kuivuu puuterisen pehmeäksi ja mattaiseksi. Mattameikkivoiteiden tuttuun tyyliin, meikkivoide kiinnittyy hyvin ihoon ja jämähtää siihen.

urbandecaynakedultimatebasics

Urban Decay All Nighter Liquid Foundation on todella peittävä! Sitä voi lisäksi kerrostaa mielin määrin, mutta se ei välttämättä vaadi kerrostusta. Näin ohuen koostumuksen ja pigmenttisyyden vuoksi voi herkästi tehdä vahingossa liian maskimaisen meikkipohjan. On hämmentävää, että niin ohut koostumus peittää niin hyvin. Tämä on suuri etu, sillä juuri ne ohuet kerrokset parantavat kestävyyttä.

jatulicrymeariver1

Puuterinen pinta kaunistaa ihoa, joka saa sen näyttämään ja tuntumaan persikan pinnalta.

All Nighter -meikkivoide tummuu hieman minulla, mutta ei häiritsevän paljon. Kestävyys meikkivoiteella on erinomainen. Otsalla ja nenällä meikkipohja vaatii pitkän päivän aikana huoltoa, kuten puuterointia, mutta se ei kulu ihan helposti. Jos ihovirheitä peittelee pelkästään meikkivoiteella, eivät ne peiteltävät ala muutamassa tunnissa kuultaa läpi.

raikasmeikki1

Koska kyseessä on mattameikkivoide, joka on suunnattu normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle, en voi sitä suositella kuivaihoisille ensisijaisesti. Mutta jos se kuiva iho on hyvin hoidettu, niin miksipä ei? Kunnon kosteutus alle ja kosteuttava suihke päälle, niin varmaan toimiikin. Aikuisemmalle iholle tätä en näe optimaalisena. Jos uurteita ja muita ikääntymisen merkkejä on nähtävissä, meikkivoide saattaa korostaa niitä ei toivotulla tavalla.

Pintakuivalle iholle tuote sopii, mutta jos iho hilseilee (huomatkaa, että hilseily ja pintakuivuus ovat kaksi eri asiaa), yleisestikin mattameikkivoiteet korostavat hilseilyä. Minulla on välillä nenällä lievää hilseilyä. All Nighter hieman korostaa sitä. Kuitenkaan sitten finnien peitossa meikkivoide ei korosta epätasaista pintaa, vaan oikeasti tasoittaa rosopintaisemman finnin pintaa. Ihan häkellyttävää! Meikkivoide tasoittaa ihon pintaa hyvällä tavalla luonnottomaksi. Iho näyttää nukkemaiselta ja tasaiselta.

urbandecayallnighterliquidfoundation2

All Nighter -meikkivoide levittyy kaikista parhaiten Beautyblenderin ja kabuki-tyylisen meikkivoidesiveltimen avulla. Niillä meikkivoiteen saa nopeasti tasaisesti ja peittäväksi. Olen myös huomannut, että meikkipohja olisi kestävämpi Beautyblenderillä tai kabuki-tyylisellä meikkivoidesiveltimellä levitettynä.

Olen tykännyt tästä meikkivoiteesta todella paljon. Nostin All Nighter -meikkivoiteen vuoden 2016 parhaimpiin peittävimpänä meikkivoiteena. Sen lisäksi, että meikkivoide on peittävä, se on kestävä! Riippuu todella paljon ihotyypistä ja mieltymyksistä, että syttyykö tälle vai ei? Kun mennään ääripäiden tuotteisiin, syntyy enemmän mielipiteiden jakautumista. Suosittelen meikkivoidetta peittävyyttä kaipaaville ja heille, jotka haluavat silkkisen mattaisen pinnan meikkipohjaltaan ja tarvitsevat kestävyyttä. All Nighter ei ole mikään kaikista luonnollisin ja kevein meikkivoide, vaikka se ei kasvoilla ohuena kerroksena miltään tunnukaan.

urbandecayallnighterliquidfoundation6

Hinnaltaan Urban Decay All Nighter Liquid Foundation on 38,00 € / 30 ml. Urban Decayta myydään Helsingin, Tampereen, Turun ja Oulun Sokos-tavarataloissa. Lisäksi Urban Decay löytyy Helsingin Stockmann-tavaratalosta.

Kuinka moni teistä on ehtinyt testaamaan tämän? Minulla on vähän sellainen tunne, että joku teistä varmasti on. 🙂

Mukavaa torstaita! Loppuviikko jälleen häämöttää.

Tuote saatu PR-näyte.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme