Kasvotuotteet

Samettinen meikkivoide

19.1.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Jälleen yksi loistava meikkivoide esittelyssä. Lupasin tähän alkuvuoteen useamman meikkipohjan esittelyn. Kaikki ovat hyvin erilaisia, joten vähän jokaiseen makuun ja tarpeeseen löytyy omansa.

urbandecayallnighterliquidfoundation

Loppukesästä ja alkusyksystä vähän joka blogissa vannottiin Urban Decay All Nighter -meikkivoiteen nimeen. Jostain syystä en korkannut meikkivoidetta silloin. Kokeilin vasta alkutalven kynnyksellä ja koin hyvin häkellyttävän hetken. Meikkivoide peitti alleen kaiken ei niin kivan kasvoiltani.

urbandecayallnighterliquidfoundation1

Kuten kuvasta näkyy, niin meikkivoide on ollut ahkerassa käytössä. Pullon sisällä oleva mäntä on jo päässyt nousemaan esiin. Pakkaus on todella hieno, mutta myös käytännöllinen – näet selvästi meikkivoiteen määrän pullossa.

urbandecayallnighterliquidfoundation3

Pumppumekanismi annostelee siististi ja vähän kerrallaan.

urbandecayallnighterliquidfoundation7

Maahantuoja lähetti minulle lehdistönäytteenä sävyn 2.0, joka on keltapohjainen. Itse olen hieman punapohjaisuuteen kallellaan, vaikkakin aika neutraalisävyinen. Kuitenkin olen saanut tämän keltapohjaisen sävyn menemään omalle iholleni, vaikka se ei ole optimaalinen. All Nighter -meikkivoiteiden sävyvalikoima on hyvin laaja. Vaaleimmasta aivan tummiin. Sävyvaihtoehtoja löytyy yhteensä 24, joten äärimmäisen laajasta valikoimasta on kyse. Vinkkinä kaikille todella vaaleille, että valikoimasta löytyy sävy 0.5, joka on jo todella vaalea. Minä luulen, että olisin sävy 1.5.

urbandecayallnighterliquidfoundation4

Jostain syystä näissä kuvissani 2.0 näyttää keltaisemmalta, kuin oikeasti on. Pahoitteluni siitä.

Koostumukseltaan All Nighter Liquid Foundation on kevyttä ja nestemäistä, mutta ei kuitenkaan aivan vesimäistä.

urbandecayallnighterliquidfoundation5

Meikkivoide levittyy hyvin helposti ja kuivuu puuterisen pehmeäksi ja mattaiseksi. Mattameikkivoiteiden tuttuun tyyliin, meikkivoide kiinnittyy hyvin ihoon ja jämähtää siihen.

urbandecaynakedultimatebasics

Urban Decay All Nighter Liquid Foundation on todella peittävä! Sitä voi lisäksi kerrostaa mielin määrin, mutta se ei välttämättä vaadi kerrostusta. Näin ohuen koostumuksen ja pigmenttisyyden vuoksi voi herkästi tehdä vahingossa liian maskimaisen meikkipohjan. On hämmentävää, että niin ohut koostumus peittää niin hyvin. Tämä on suuri etu, sillä juuri ne ohuet kerrokset parantavat kestävyyttä.

jatulicrymeariver1

Puuterinen pinta kaunistaa ihoa, joka saa sen näyttämään ja tuntumaan persikan pinnalta.

All Nighter -meikkivoide tummuu hieman minulla, mutta ei häiritsevän paljon. Kestävyys meikkivoiteella on erinomainen. Otsalla ja nenällä meikkipohja vaatii pitkän päivän aikana huoltoa, kuten puuterointia, mutta se ei kulu ihan helposti. Jos ihovirheitä peittelee pelkästään meikkivoiteella, eivät ne peiteltävät ala muutamassa tunnissa kuultaa läpi.

raikasmeikki1

Koska kyseessä on mattameikkivoide, joka on suunnattu normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle, en voi sitä suositella kuivaihoisille ensisijaisesti. Mutta jos se kuiva iho on hyvin hoidettu, niin miksipä ei? Kunnon kosteutus alle ja kosteuttava suihke päälle, niin varmaan toimiikin. Aikuisemmalle iholle tätä en näe optimaalisena. Jos uurteita ja muita ikääntymisen merkkejä on nähtävissä, meikkivoide saattaa korostaa niitä ei toivotulla tavalla.

Pintakuivalle iholle tuote sopii, mutta jos iho hilseilee (huomatkaa, että hilseily ja pintakuivuus ovat kaksi eri asiaa), yleisestikin mattameikkivoiteet korostavat hilseilyä. Minulla on välillä nenällä lievää hilseilyä. All Nighter hieman korostaa sitä. Kuitenkaan sitten finnien peitossa meikkivoide ei korosta epätasaista pintaa, vaan oikeasti tasoittaa rosopintaisemman finnin pintaa. Ihan häkellyttävää! Meikkivoide tasoittaa ihon pintaa hyvällä tavalla luonnottomaksi. Iho näyttää nukkemaiselta ja tasaiselta.

urbandecayallnighterliquidfoundation2

All Nighter -meikkivoide levittyy kaikista parhaiten Beautyblenderin ja kabuki-tyylisen meikkivoidesiveltimen avulla. Niillä meikkivoiteen saa nopeasti tasaisesti ja peittäväksi. Olen myös huomannut, että meikkipohja olisi kestävämpi Beautyblenderillä tai kabuki-tyylisellä meikkivoidesiveltimellä levitettynä.

Olen tykännyt tästä meikkivoiteesta todella paljon. Nostin All Nighter -meikkivoiteen vuoden 2016 parhaimpiin peittävimpänä meikkivoiteena. Sen lisäksi, että meikkivoide on peittävä, se on kestävä! Riippuu todella paljon ihotyypistä ja mieltymyksistä, että syttyykö tälle vai ei? Kun mennään ääripäiden tuotteisiin, syntyy enemmän mielipiteiden jakautumista. Suosittelen meikkivoidetta peittävyyttä kaipaaville ja heille, jotka haluavat silkkisen mattaisen pinnan meikkipohjaltaan ja tarvitsevat kestävyyttä. All Nighter ei ole mikään kaikista luonnollisin ja kevein meikkivoide, vaikka se ei kasvoilla ohuena kerroksena miltään tunnukaan.

urbandecayallnighterliquidfoundation6

Hinnaltaan Urban Decay All Nighter Liquid Foundation on 38,00 € / 30 ml. Urban Decayta myydään Helsingin, Tampereen, Turun ja Oulun Sokos-tavarataloissa. Lisäksi Urban Decay löytyy Helsingin Stockmann-tavaratalosta.

Kuinka moni teistä on ehtinyt testaamaan tämän? Minulla on vähän sellainen tunne, että joku teistä varmasti on. 🙂

Mukavaa torstaita! Loppuviikko jälleen häämöttää.

Tuote saatu PR-näyte.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Joskus meikkivoide alkaa menemään jotenkin rypyläiseksi sitä levittäessä. Minulla syy on : liikaa geelimäistä kosteusvoidetta. Varsinkin seerumin päälle levitettynä. Voide ei imeydy kokonaan, vaikka sen laittamisesta on puolisen tuntia. Kylläpä on raivostuttavaa, kun meikkivoide muuttuu murumaiseksi. Korjausliike on tietenkin vähentää geelimäisen kosteusvoiteen määrää! ?

Kommentit

All nighter on kyllä ihan loistava meikkivoide ja sitä saa vielä Suomestakin! Vakivoiteenani on pari vuotta ollut Kat von D:n lock-it foundation ja sitä on pitänyt aina hamstrata purkkitolkulla Ruotsista, ettei vain lopu kesken. Nyt ei enää tarvitse, kun on näin loistava korvike 🙂
Ainoa vika on se, että All nighterin vaalein sävy 0.5 on kuitenkin aavistuksen tummempi ja ehkä keltasävyisempi kuin KvD:n vaalein 42 joka on ollut täydellinen sävy, mutta ei tuo 0.5 paha ole. KvD:ltä on nyt tullut ilmeisesti myös sävy 41, mutta en ole sitä päässyt testailemaan.
Oma ihonvärini on kesät talvet paperinvalkoinen, joten ennen tuota UD:ta en ole Suomesta löytänyt riittävän vaaleaa, peittävää ja mattapintaista voidetta.
Nyt, kun saataisiin tänne vielä peitevoiteitakin edes yhtä vaaleina pienenisi Sephoran kertaostosten summa merkittävästi.. tai noh vapautuisi rahaa muihin ostoksiin 😀

Pitääköhän minun napata tuo Katti mukaan Sephorasta? Lähden maaliskuussa risteilylle Tukholmaan. 😉

Minäkin olen saanut elää tuon ongelman kanssa, ettei löydy riittävän vaaleaa. Nykyään saatavuus on erinomainen minun vaaleusasteella. Toki ei joka merkiltä löydy riittävän vaaleaa, mutta lähes. Itse olen usein se merkin vaalein tai toiseksi vaalein. Sitten tällaisien todella laajojen sävyskaalojen tuotteissa oma löytyy 3. tai 4. vaaleimmasta.

Body Shopilla on meikkivoiteen vaalentaja. Tosin en ole kokeillut sen toimivuutta.

Suosittelen testaamaan Katin! Se ei ole ihan yhtä juoksevaa kuin tuo UD, mutta peittokyky ja kerrostettavauus on ainakin yhtä hyviä.
Hamstrasin viime Sephora käynnillä meikkivoiteen lisäksi Katilta everlasting lipstickejä ja ensimmäisen luomiväripalettini <3 Suosittelen niitäkin 😉

Itsellä tiedossa parin viikon päästä Tukholman reissu, mutta tällä kertaa maltillisella budjetilla ja ajalla, koska miehen kanssa matkalla 😀 Olen kuullut hyvää Sephoran Cream lip stainista joten pitänee katsoa, jos sitä löytyisi.

Mä olisin halunnut tykätä tästä, mutta ei. Puoli tuntia levittämisen jälkeen meikki oli liejuuntunut ja irronnut naamasta :/ Onneksi hain testerin enkä ostanut suoraan.

Voi harmi! 🙁 Mikähän siinä on mättänyt? No, kaikki ei toimi kaikilla. Siksi just kannattaakin ensin pyytää testiin, jotta voi kokeilla. 🙂

Ihoni on melko herkästi rasvoittuva ja sen takia tämä on kiinnostanut kovasti. Ongelma on se, että jokainen arvostelu on kritisoinut juurikin sitä, että meikkivoide hapettuu eli tummuu iholla joskus melko paljonkin. Sen takia en uskalla netin kautta tilata testaamatta, enkä ikinä käy helsingissä :/

Joo, tämä vähän tuntuu hapettuvan. Siksi kannattaa tosiaan valita se vähän vaaleampi ennemmin.

Minä meinaan ostaa sen täydellisemmän sävyn sitten, kun ehdin testailemaan sävyjä. Nyt olen käynyt Helsingissä sellaisella kiireellä aina, etten ole ehtinyt kauppaan swatchailemaan.

Tätä ihan ehdottomasti tahtoisin kokeilla, mutta en ole vielä sokkona uskaltautunut tilaamaan.. Googlettelemalla tuo kaikista vaalein sävy saattaisi ehkä omalle kalpealle iholleni olla passeli..

Minustakin on kiva testailla sävyä ensin. 🙂

Mitenköhän häivyttää leveitä ihohuokosia ja toimii päivän mittaan niiden kanssa? 🙂

Vaikea mennä varmuudella sanomaan. Minulla meikkivoide pysyy hyvin ihohuokosien päällä. Se täyttää hyvin ihohuokoset, mutta ei tee sitä niihin vajoamisefektiä, jossa meikkivoidetta on näkyvästi vain huokosissa ja ihonpinnalla ei.

Tästä meikkivoiteesta on ollut paljon hyvää sanottavaa mutta en ole kokeillut ! Itse kaipaan hyvin peittävää voidetta tummiin renkaisiin silmien alla. Näistä olen saanut kärsiä koko elämäni ajan vaikka nukun hyvin ja syön terveellisesti. Muutoin iho on hyvässä kunnossa ja puolipeittävä meikkivoide riittää hyvin.

Ne synnynnäiset tai iän tuomat tummentumat ovat hankalia. Niihin ei auta mikään. Ne voi vaan saada piiloon, mutta ei poistettua voiteilla tai elintavoilla.

Minulla on synnynnäisesti hieman sinertävyyttä, mutta sitten ikä, stressi ja vähäinen uni, sekä liian vähäinen ulkoilu lisäävät tummuutta. 🙁

Mä tottakai menin jo nappaamaan sen Armanin Luminous silkin. 😉 Kato kun jonkun idean saa, niin toki pitää heti toteuttaa. Luin sen sun linkin uudesta tulevasta Armanin meikkivoiteesta ja hei tottakai sekin kuulosti hyvältä! 😀 Mä en oo tätä All Nighteria kokeillut mutta lueskellut kyllä ja olisin varmasti kiinnostunut, jos iho olisi tällä hetkellä rasvoittuva. Katotaan sitten, kun iho palailee takaisin normimoodiinsa joskus. Naked skinia olen käyttänyt rasvoittuvallakin iholla ja tykännyt paljon. Tosi nätti samettinen pinta jäi vaikkei ihan matta tai puuterinen ollutkaan. Puuterilla kiinnittämällä pysyi monta tuntia nättinä. Kesken päivän riitti paperilla taputtelu, lisää puuteria ei mielestäni tarvinnut. Ihon kuivuttua halusin tietysti hyvällä syyllä kokeilla jotain uutta. 😛

Tätä meikkivoidetta en uskalla pakkasaallon aikana käyttää. Kokeilin kerran testausmielessä ja oli kyllä vähän rapsakka näkymä. 😀 Nyt talvella laitan tämän alle stydimmät voiteet ja seerumit, niin ei synny kuivannäköistä efektiä. Ei tämä kuitenkaan ole sellainen ihan kuiva mattameikkivoide.

Tuota Naked Skiniä on pitänyt kokeilla.

Sain Stockalta pienen näytteen. Tykkään tosi peittävista meikkivoiteista ja kokeilen jatkuvasti uusia. Silti en ole löytänyt EsteeLauderin Double Wearille voittajaa. Tämä UD oli pettymys. Peitti oikeasti hyvin mutta oli epämiellyttävän tuntuinen ja 2.0 oli hieman liian vaalea. Itselleni ei siis ollenkaan kaunistava . Olen hyväihoinen, mutta vähän kuivakka, joten sekin kyllä vaikutti selkeästi.Toinen hyvä peittävä muuten on Shiseidon radiant lifting! Onko Minna sinulle tuttu? Se Reviderm alkoi kiinnostaa, mutta saatavuus vaikutti hankalalta.

Joo, ilmankos et innostunut. Estee Lauderin DW on kuitenkin täyteläisempi, kuin tämä puuterisempi UD:n All Nighter.

Tuo Shiseido ei ole tuttu. En siis ole käyttänyt, mutta tuotteena se on kiinnostanut pitkään.

Reviderm on kyllä ihana! Siinä on jotain samaa tämän UD:n kanssa, mutta ei sitten kuitenkaan täysin. Reviderm on täyteläisempi ja mineraalimeikkimäisempi.

Kiinnostava tuote ja superhieno pullo. Jäin miettimään tuota pintakuivuutta ja hilseilyä. Olen luullut niiden olevan sama asia. Mistä hilseily johtuu? Ja millä sen saa pois? Kuorintaa teen harvoin, mutta aika usein käytän kasvojen puhdistukseen konjac-sientä. Nenällä mullakin hilseilyä on, kauniin meikkipohjan teko on melko haasteellista.

Tuo pullo on kyllä hieno! 🙂

Iho voi olla pintakuiva, ilman hilseilyä. Siksi ne ovat kaksi eri asiaa. Ihon pinnasta kosteus on haihtunut. Yleensä pidemmässä juoksussa seuraus on hilseily. Kuiva iho ei pysy joustavana, vaan halkeilee. Kyseessä on kuollut ihosolukko.

Hilseilyä voi esiintyä, vaikka iho ei olisi kuiva. Syitä voi olla lukuisia, aina allergioista, ihottumista ja auringonpolttamista lähtien. Hilseily on kuollutta ihosolukkoa.

Riippuu toki hilseilyn syystä, mutta perinteisiä ovat juuri ne kosteutus ehkäisemään hilseilyä, rasvoja tai öljyjä suojaamaan, kuorinta poistamaan kuollutta solukkoa jne. Yleensä talvella esiintyvä hilseily tarvitsee rasvoja. Mutta ihan sellaista absoluuttisen varmaa konstia ei ole. Iho voi hilseillä monestakin syystä. Jopa sieni-infektioistakin, mutta aika harvoin tuo taitaa olla syynä kasvojen hilseilyyn.

Joskus meikkivoide alkaa menemään jotenkin rypyläiseksi sitä levittäessä. Minulla syy on : liikaa geelimäistä kosteusvoidetta. Varsinkin seerumin päälle levitettynä. Voide ei imeydy kokonaan, vaikka sen laittamisesta on puolisen tuntia. Kylläpä on raivostuttavaa, kun meikkivoide muuttuu murumaiseksi. Korjausliike on tietenkin vähentää geelimäisen kosteusvoiteen määrää! ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *