Glitz & Glam

Se parempi suihku

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään kerronkin teille aivan erilaisesta jutusta, kuin yleensä. Minulla on teille tuote-esittely, joka ei ole kosmetiikkaa, mutta liittyy kauneudenhoitoon.

aromasense

Kyseessä on Aroma Sense -suihkupää. Ehkä vähän hämmentävä tuote Glitz & Glamissa, mutta odottakaapas, kun kerron lisää.

Tänä päivänä halutaan säästää vettä. Syyt ovat ekologiset, että taloudelliset. Jokainen tietää ne vettä säästävät suihkut. Minun on pakko sanoa, että mitään muuta en suihkussa käydessä vihaa, kuin sitä, jos joudun metsästämään vesipisaroita. En vain käsitä, että millä tavalla ne todellisuudessa vettä säästävät, jos suihkussa käyminen kestää hitaan hiusten kastelemisen ja vaahdon huuhtelemisen vuoksi 2-3 kertaa pidempään? Meillä on ollut ikivanha Oraksen suihkupää. Mitään hinkua uudemman vaihtoon ei ole ollut, sillä hotellien uudet suihkupäät ovat hyvin esitelleet sen, miten kamalia monetkin uudet vettä säästävät suihkupäät ovat. Äidillänikin on raivostuttava suihku! En pidä siitä pistävästä, erittäin harvasta reiästä vettä suihkuavasta suihkupäästä. Hiuksia ei saa ensin vesimäräksi, sen jälkeen niistä ei saa huuhdottua shampoota, kun metsästät niitä pisteleviä vesipisaroita.

I love me -messujen alla Aroma Sensen maahantuoja otti yhteyttä ja tiedusteli halukkuuttani testata tuotteitaan. Minä innostuin kaikista eniten suihkusta, koska näin tässä potentiaalia kerrottavaakin.

aromasense2

Valitsin testiini AS-Prestige -lahjapakkauksen. Minua kiinnosti kokeilla myös aromigeelipatrunoita, jotka tulevat lahjapakkauksen mukana. Tämä setti sisältää kolme patruunaa, mutta niitä myydään myös yksittäisinä ja niitä löytyy erilaisilla tuoksuilla. Tässä setissä olevat ovat raikkaasti sitruunalta tuoksuvia.

aromasense3

Itse suihkupää on aika tyylikäs ja moderni. Kuparinväriset yksityiskohdat tuovat suihkupäälle luksusmaista näköä. Itse suihkupää on kevyehkö.

aromasense4

Suihkusetin mukana tulee selkeät ohjeet, jotka ovat englanniksi.

aromasense5

Aromipatruuna asetetaan suihkupään varteen. Sen kerrotaan kestävän 6000l, eli noin 2 kk nelihenkisessä perheessä.

Patruunoiden idea on tuottaa tuoksua suihkutilaan, mutta myös vapauttaa C-vitamiinia iholle veden mukana. Voin kertoa, että se raikas sitruunantuoksu on miellyttävä ja ylellinen. Tykkään!

Meillä on mies, joka yleensä nämä tällaiset hoitaa. Mutta tällä kertaa minä tutkin ja purkasin suihkupään, jotta näin, että pystyykö nainen ilman työkaluja sitä huoltamaan jne. Totean, että pystyy. Jos vain kotonasi on ihan standardi-kokoinen suihkuletku liittimineen, niin ilman työkaluja pärjää kaikissa työvaiheissa.

aromasense7

Suihkupäässä on erilaisia suodattimia, joiden tarkoitus on suodattaa vedestä mahdolliset bakteerit ja erityisesti metalleja. Tämä nyt vinkkinä kaikille blondeille, jotka kärsivät metallihiuksista. Metallit ovat siitä ikäviä, että kertyessään hiukseen, ne värjäävät sitä ja erityisesti vaaleissa se näkyy. Toinen harmi on se, että vaalennusta tehdessä syntyy kemiallinen reaktio, joka saa vaalennusaineen ylikuumenemaan. Siksi metallihiuksisten tulee aina ennen vaalennusta tehdä kunnollinen metallien poisto esim. sitruunalla tai askorbiinihapolla. Muuten voi tukka ”räjähtää”. Tällaiset suodattimet ovat aivan mahtava juttu estämään tai ainakin vähentämään niiden metallien kertymistä hiukseen.

Eli mikrokuitusuodatin suodattaa kalkkia, rautaa ja olettaisin, että siinä tapauksessa myös kuparia, vaikka sitä ei erikseen missään mainita. Antibakteerikuulat neutraloivat mahdolliset bakteerit vedestä.

aromasense6

Tiivistän nyt vielä, mitä maahantuoja kertoo suihkupäästä.

Tuotekuvaus

  • Suodattaa kalkkia, metalleja ja muita epäpuhtauksia. Ne eivät tahraa enää kylpyhuonettasi.
  • Antibakteerikuulat neutralisoivat mahdolliset bakteerit
  • Kosteuttava vaikutus (auttaa kuivan ihon hoidossa)
  • Säästää vettä ja energiaa, jopa 140€ vuodessa *)
  • Neutralisoi kloorin kuivattavan vaikutuksen.
  • Aromiterapiaa (9 erilaista tuoksua)
  • Kasvattaa vedenpainetta
  • Patentoitua tekniikkaa
  • Ihana suihkukokemus

Aromigeelipatruunan käyttö-ikä 6 000L / n. 2kk 4-henkisessä perheessä.
Suihkupää säästää jopa 25% vettä.

*) 4-henkisessä perheessä joka lämmittää veden sähköllä. Laskentaan käytetty Vattenfall, Motiva ja HSY laskureita sekä tietoja.

Tämän lisäksi kannattaa käydä lukemassa TM Rakennusmaailman tekemä testivertailu suihkupäistä, joissa Aroma Sense pärjäsi hyvin. Oli testaajien valinta. Enkä kyllä ihmettele. Olen heidän kanssaan yhtä mieltä siitä, että suihkun paine on sopivan voimakas. Vesi tulee hyvällä paineella, se kastelee tehokkaasti ja näin nopeuttaa suihkussa käymistä. Vaikka vesi tulee hyvin pienistä rei’istä paineella, suihku tuntuu pehmeältä. Testaajat myös kokivat aromageelipatruunat miellyttäviksi. Aroma Senses ei ollut vedenkulutuksessa voittaja, mutta ihmekös tuo? Vähiten vettä kulutti varmasti jokin lirusuihku, jossa pisara etsii kaveriaan. Sellaisia suihkuja en kerta kaikkiaan kestä. Kannattaa ottaa huomioon kokonaisuus, eli viettääkö sitä aikaansa pidempään suihkussa huuhdellen, jos vettä on vaikea metsästää suihkun alla seistessä? Toki sen myönnän, että Aroma Sense saattaa pidentää suihkussa vietettyä aikaa ihan muista syistä. Sillä kivalta tuoksuva ja tuntuva suihku saattaa pidentää suihkussa vietettyä aikaa. Mutta on Aroma Sensessä niitä muitakin hyviä puolia, kuten mainitsemani veden suodattaminen, vaikkakin minulle olennaista on se, että suihku pesee ja tuntuu hyvältä.

aromasense1

Aroma Sense -suihkupäitä on erilaisia. Edullisimman saa 59 eurolla ja tällaisestä AS-Prestige -setistä saa maksaa 129 euroa. Löydät täältä erilaisia vaihtoehtoja. Kannattaa myös lukea ja tutkia lisää, jos aihe kiinnostaa. Siellä on esittelyvideota ja muuta infoa vedestä ja sen puhtaudesta. Sieltä löytyy myös kuvia siitä minkälainen vesisuihku Aroma Sense -suihkupäässä on.

aromasense8

Meillä taisi kaikki tykästyä Aroma Senseen, koska emme ole vaihtaneet vanhaan Oraksen suihkupäähän. Me tytön kanssa ihastellaan tuoksua. Pojat eivät siitä paljoa mainitse. Jatkoon vai ei? Kyllä jatkoon! Voin myös suositella vaihtamaan suihkupäätä, jos kotonasi on sellainen raivostuttava lirusuihku tai jos vesi sisältää paljon epäpuhtauksia ja metalleja. Tietysti voin suositella heillekin, jotka haluavat luksusta suihkuhetkiinsä, sillä sitä Aroma Sense myös tarjoaa. Jos ihonhoidollisesti suihkua pohditaan, niin suihkun sanotaan olevan kosteuttavampi, kuin tavallisten. Oletan syyksi aromipatruunat ja ehkä mahdollisesti suihkun vettä pehmentävän ominaisuuden. Tästä pehmentävästä ominaisuudesta ei tavallaan ole hyötyä Suomessa, sillä meillä vesi on pääsääntöisesti pehmeää. Euroopassa on kovempaa vettä. Kuitenkin kaivovesissä on eroja ja ne saattavat olla kovempaa, joten kaivovettä käyttäville voin suositella suihkua myös vettä pehmentävän ominaisuuden vuoksi. Mutta myös suihkutilan siisteyden. Kalsium- ja magnesiumsuolat saavat suihkutilan epäsiistiksi, joten Aroma Sense saa suodattimiensa ansiosta suihkun pysymään siistimpänä. Tuossa onkin muuten jokaiselle helppo mittari siihen, että onko oman alueen vesi kovaa vai pehmeää? Jos vesi jättää valkeita tahroja suihkuun, altaisiin ja kattiloihin, tällöin vesi sisältää mineraaleja ja vesi on kovaa.

Minkälainen suihku sinulla on? Oletko tyytyväinen siihen? Minä olin meidän vanhaan Oraksen suihkuun tyytyväinen, mutta pidän tästä Aroma Sensestä enemmän.

Tuote on saatu.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X