Glitz & Glam

Seerumikuuri

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Pyörähdin kauneusmessuilla Jamelan pisteellä, josta sain testailtavaksi paljon kiinnostavia ihonhoitotuotteita. Yksi niistä oli Lotus Intensive -seerumi. Nyt seerumi on käytetty ja olen valmis kertomaan kokemukseni siitä.

Jamelalta löytyy paljon kiintoisia ihonhoitotuotteita, kuten ne kultaiset silmänalusnaamiot ja erilaiset naamiot kasvoille. Jamela on vasta tullut Suomeen ja se lanseerattiinkin I love me -messuilla kuluttajille.

Seerumin pakkauksesta tulee mieleen lääketuote. Ruskeaa lasia ja pullon päälle kiinnitettävä annostelija tuovat mieleen silmätipat. Paljon plussaa pakkauksesta, sillä heti tulee sellainen fiilis, että seerumista ei pääse haihtumaan kaikki tärkeät ainesosat. Pipettimäinen annostelija on myös loistava. Annostelu on tarkkaa, eikä tule annosteltua vahingossa liikaa.

Lotus Intensive Hydrating Serum on kosteuttava seerumi kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle. Seerumi lupaa myös kiihdyttää ihon omaa kollageenituotantoa, solujen uusiutumista ja soluaineenvaihduntaa. Se lupaa kiinteyttää, hillitä pigmenttimuutoksien syntyä ja häivyttää jo syntyneitä tummentumia.

Koostumus seerumilla on hyvin vesimäinen. Olen laittanut kädelleni pari tippaa ja taputellut seerumin tasaisesti. Ihoni oli vielä kostea kuvatessa, mutta silti se ei kiillä ollenkaan. Lotus Intensive -seerumi ei ole ollenkaan rasvainen tai öljyinen. Siksi se on erinomainen myös meikin alle ja soveltuu rasvoittuvallekin iholle.

INCI:
Aqua, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Hyaluronic Acid, Xanthan Gum, Disodium Edta, Allantoin

Ainesosalista on aika lyhyt. Seerumissa on veden lisäksi lootuksenkukkauutetta (hoitaa, kirkastaa ja virkistää ihoa), hyaluronihappoa (kosteudensitoja), ksantaanikumia (ihoa hoitava ja tuotteen ominaisuuksiin vaikuttava), Disodium Edta (tuotteen ominaisuuksiin vaikuttava) ja ureasta saatava ainesosa (ihoa rauhoittava), ei eläinperäinen allantoin. Silikonit ja öljyt puuttuvat kokonaan, josta johtuu seerumin kevyt ja vesimäinen koostumus. Alkoholejakaan seerumi ei sisällä ollenkaan.

Pakko myöntää, että alkuun hieman epäilin seerumia. Olen tottunut seerumeihin, jotka tekevät erittäin liukkaan, rasvaisen tai kiiltävän pinnan iholle. Lotus Intensive katoaa ihoon nopeasti, eikä jätä kuin virkistävän tunteen. Mieleeni hiipi väkisinkin, että auttaako tämä minun pintakuivaa ihoani? Kyllä vain auttoi! Seerumia neuvottiin käyttämään kuurina. Minulla seerumi kesti 3,5 viikkoa. Käytin 3 tippaa 2 kertaa päivässä (joinakin päivinä saatoin käyttää 3 kertaa päivässä). Noin viikon kuluttua aloin huomaamaan ihollani parannusta. Se oli hieman kimmoisampi ja erityisesti silmänympärysihon tuntui ja näytti kosteutetummalta. Koska seerumi ei ole rasvainen, niin tarvitsin täyteläisen kosteusvoiteen päivin ja öin. Mietin kovasti, että ostaisinko toisen tällaisen jossain vaiheessa ja käyttäisin vain silmänympärysiholle?

Jamelan Lotus Intensive -seerumi on hyvä lisä kuureina ihon kosteutukseen. Itse näkisin tuotteen soveltuvaksi kaikille ihotyypeille, jotka kärsivät pintakuivasta ihosta. Rasvoittuvalle iholle loistava, sillä seerumi ei ole rasvainen tai raskas. Kuivalle iholle täyteläisemmän voiteen lisäksi.

Hintaa seerumilla on 23,90 € / 8 ml. Ei kuulosta seerumiksi pahalta, mutta litrahinnaltaan seerumi onkin sitten hintavampi. Kuitenkaan en näe hintaa pahana, jos sitä käyttää kuurina 1-2 kertaa vuodessa tai pelkästään silmänympärysihon seerumina.

Jamelan tuotteita myydään verkkokaupassa ja kauneushoitoloista, jotka löytyvät täältä.

Seerumi saatu maahantuojalta.

Lue myös

X