Glitz & Glam

Sellainen maanantai

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olisiko tänään paikallaan kosmetiikalla höystetty päiväkirjamainen postaus? Mitä eilen tein?

Eilen matkasin Helsinkiin ja elämäni ensimmäisiin kampanjakuvauksiin. Voin sano, että jännitti! Ihan hirveästi. Olen just ja just oppinut jotenkin kuvaamaan videopostauksia itsekseni, mutta nyt useampi kamera ja tuotantoporukka… laittaa kokemattoman maalaistytön leggareiden puntit tutisemaan. On ihan eri asia olla se meikkaaja-maskeeraaja siellä taustalla hyörimässä, kuin astua sinne kameran toiselle puolelle.

bellablogilaiset

Onneksi minulla oli mitä mainioimmat mimmit helpottamassa hommaa. Kiitokset vain Sanni Trishin ja Yes Dear -blogin Pauliina, että myös kuvasta puuttuva Polka Dots -blogin Jonna. Teimme aika hyvää yhteistyötä. Hieman kauhun sekavin tuntein odotan lopputulosta – kuinkahan hölmöltä näytän ja kuulostan videoilla? No se selviää sitten jossain vaiheessa.

Mutta mitä tein ennen kuvauksien alkua? Junani oli jo aamupäivästä Helsingissä ja minulta peruuntui sairastumisen vuoksi yksi sovittu tapaaminen. Minulle jäi ylimääräistä aikaa. Päätin sitten suunnata Stockmannille katselemaan, että mitä ihanaa luksusmerkkien kevätkokoelmat sisältävätkään.

dior

Tarkoitus ei ollut ostaa mitään. Olin hyvilläni, kun Guerlainin pisteellä ei ollut edustajaa vielä siihen aikaan aamupäivästä maanantaina. En sortunut. Mutta selkäni takana Dior huhuili kutsuvasti… damn! Diorin kevätkokoelmassa on se ihana korostuspuuteri. Lopulta siinä kävi sitten niin, että myyjä sai houkuteltua minut pahoille teille. Ostin puuterin, että sitten peitevärin, jota minun on niin tehnyt mieli testata. Ei teitä kiinnosta tässä vaiheessa katsella tarkemmin kuvia peitevoiteesta, joten hypätään suoraan ihanaan Glowing Gardens -kevätkokoelman korostuspuuteriin.

dior1

Kokoelmassahan on kaksi korostuspuuteria. Vaaleanpunainen Glowing Pink ja kultaisempi Glowing Nude. Pakkauksessa on mukana pieni kabuki.

dior2

Arvasittekin varmaan, että minä ostin sen Glowing Pink -sävyn. Se Glowing Nudekin on äärimmäisen ihana, mutta näin vaalealla ja viileällä iholla se jäisi lähinnä vain kesäkäyttöön. Vaaleanpunapohjainen sävy pääsee käyttööni ympäri vuoden.

dior3

Puuteri on äärimmäisen pigmenttinen ja hohtava. Koostumus on lähes puolivoidemainen. Tämä jos mikä kiillottaa poskipäät näyttäviksi. Tämä on sellainen korostuspuuteri, että se taitaa toimia luomivärinäkin.

Hitsin suolainen hinta vain tällä ihanuudella. Jouduin pähkäilemään, että otanko sen vai en, mutta kyllä se vain on niin ihana, että päätin ottaa. Minulla ei ole näitä huippuhohtavia korostuspuutereita kovin montaa, joten päätin, että nyt hankin sellaisen superihanan korostuspuuterin. Näitä ei joka vuosikaan raaski ostaa, sillä kyllähän 69,50 euroa on aika jäätävä hinta korostuspuuterista. Nooh, syksyllä ostin ne Guerlainin joulukokoelman meteoriittihelmet, jotka maksoivat vielä enemmän.

dior4

Diorin ihana myyjä sitten pakkasi minulle kivoja kylkiäisiä mukaan – JEE! Diorin valkoisessa pussukassa oli minikokoinen Diorshow Extase -maskara ja Capture Totalen Dream Skin hoitava pohjustaja kasvoille.

dior5

Lisäksi sain jotain ihan supersöpöä! Pieni näytekokoinen Dior Addict Lip Maximizer. Olen tätä halunnut kokeilla, mutta en sitten ole raaskinut ostaa. Nyt pääsen testaamaan tätä huulia turvottavaa kiiltoa.

dior6

Voi, kun hän on pieni! Tui tui! 😀

Tuli sitten törsättyä. Pientä omatunnon naputusta olen kuulevinani korvissa. Olenkohan kasvamassa järkevämmäksi, vai mistä moinen moraalisaarna omatunnoltani? Ennen ostin jokaisesta Diorin kausikokoelmasta jotain. Usein se oli joku viisikko. Nythän en ole enää pitkiin aikoihin hankkinut viisikkoja ja harkitsen vahvasti, että karsisin kokoelmaani.

Sellainen maanantai minulla. Muuten ihan kiva maanantai, mutta minulla oli sellainen; se tunne, kun olet menossa videokuvauksiin ja taivaan täydeltä sataa räntää -hetki. Kastuin, koska ei minulla ollut sateenvarjoa mukana.

Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X