Glitz & Glam

Sensain kolme meikkipohjaa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

 Lupailin postauksia erilaisista meikkipohjista.

sensai

Tänään esittelyssä meikkipohjatuotteita Sensailta. Sensai on tunnettu ihonhoitotuotteistaan ja onkin hyvin arvostettu. Moni Sensain ihonhoitotuote on melko arvokas ja löytyy niitä todella, todella arvokkaitakin. Meikkituotteet eivät kuitenkaan ole Sensailla mitenkään mahdottomissa hinnoissa. Oikeastaan aika moni Sensain meikkituote on selektiivisten meikkituotteiden hintakategoriassa siellä edullisimmasta päästä.

Esittelen kolme erilaista Sensain meikkipohjaa, jotka soveltuvat talvi-iholle, kuivemmalle ja/tai aikuisemmalle iholle. Löytyy todella kosteuttavaa, puolimattaista ja jopa puuterinen. Esittelen meikkivoiteet yhdessä ja puuterisen erikseen. Aloitetaan meikkivoiteista.

sensai1

Fluid Finish sävy: 102 Soft Ivory

Kosteuttava ja kevyt meikkivoide. Sensai Fluid Finish sisältää 55% vettä. Antaa tehokkaan kosteutuksen kasvoille, jonka kosteus säilyy koko päivän.

sensai2

Fluid Finish Lasting Velvet sävy: 102 Soft Ivory

Puolimattainen, mutta kosteuttava koostumus antaa pitkäkestoisemman ja peittävämmän lopputuloksen. Sensai Fluid Finish Lasting Velvet sisältää Fuji-Sensui-vettä ja Koishimaru-silkkiä.

sensai4

Fluid Finish 

Huippukosteuttava Fluid Finish on koostumukseltaan ohutta ja notkeaa. Se levittyy iholle helposti ja tuntuma on hieman kosteusvoidemainen. Fluid Finish -meikkivoiteella on kevyt peittävyys. Kerrostamalla pystyy hieman lisäämään peittävyyttä, mutta täysin peittävää lopputulosta Fluid Finish ei pysty tarjoamaan.

sensai5

Fluid Finish Lasting Velvet

Fluid Finish Lasting Velvet on koostumukseltaan paksumpaa ja peittävämpää, kuin Fluid Finish. Levittyvyys on hyvä. Vaikka Fluid Finish Lasting Velvet kuivahtaa puolimattaiseksi, sillä on pitkä työstämisen mahdollisuus. Meikkipohja ei kuivu täysin mattaiseksi tai jämähdä tiukasti kasvoille. Puolimattainen koostumus antaa mahdollisuuden parempaan peittävyyteen kerrostamalla meikkivoidetta.

grungemakeup

Fluid Finish 

Fluid Finish on kasvoilla kauniin hehkuva ja läpikuultava. Se on hyvin luonnollinen ja todella kosteuttava. Kuivaihoisen ei välttämättä tarvitse puuteroida Fluid Finish -meikkivoidetta, mutta suosittelen aika monille muille. Rasvoittuvalle iholle en meikkivoidetta suosittele, sillä Fluid Finish on oikeasti todella kosteuttava. Se ei ole rasvainen, vaan vesimäisen ohut, joka kestää kosteana kasvoilla.

smokey2

Fluid Finish Lasting Velvet

Puolimattainen meikkivoide ei tee yhtä hehkuvaa ihoa, mutta kuitenkin sanon Fluid Finish Lasting Velvetinkin olevan kaunista hehkua kasvoille antava, vaikka ei yhtä valoisa puolimattaisen koostumuksensa ansiosta olekaan. Peittävyys on parempi ja ihonsävy tästä syystä tasaisempi. Vaikka Fluid Finish Lasting Velvet on puolimattainen, en näkisi sitäkään optimaaliseksi rasvoittuvalle iholle, mutta se on loistava monen talvi-iholle, sekä sekaiholle. Myös hieman kuivalle iholle, sekä aikuiselle, joka haluaa vähän mattaisemman meikkivoiteen, mutta ei voi käyttää täysin mattaista. Fluid Finish Lasting Velvet on kosteuttava, mutta ei yhtä kosteuttava, kuin Fluid Finish. Puolimattainen koostumus on peittävämmän koostumuksen lisäksi paremmin ihon rasvoittumista kestävämpi.

sensai3

Molemmat meikkivoiteet on pakattu huurrelasiseen pumppupulloon. Pumppu annostelee pienen määrän kerrallaan, joten yliannostelua ei täten tapahdu ihan helposti. Molemmissa meikkivoiteissa on kevyt aurinkosuojakerroin, joka on 15.

Molemmissa on ihanaa kosteuttavuus. Voin laittaa molempia meikkivoiteita silmieni alle, eikä alaluomi muutu ryppyisen näköiseksi – päinvastoin jopa. Eli Fluid Finish ja Fluid Finish Lasting Velvet eivät korosta kuivuutta, eikä uurteita.

Mitä eroavaisuuksia näillä sitten on? Jos haluaa todella kosteuttavan ja läpikuultavan meikkivoiteen, niin Fluid Finish. Jos taas on hakusessa hieman peittävämpi, puolimattainen, kosteuttava ja hieman rasvoittumistakin kestävä meikkivoide, niin tällöin Fluid Finish Lasting Velvet on parempi vaihtoehto.

Vaikka molemmat meikkivoiteet ovat sävyltään 102 Soft Ivory (punapohjainen, eli kylmäsävyinen), ne näyttävät erisävyisiltä. Puolimattainen Fluid Finish Lasting Velvet on hieman tummempi ja huomaan sen tummentuvan hieman lisää päivän aikana, kun taas Fluid Finishin 102 Ivory on vaaleampi ja ehkä neutraalimpi, eli ei yhtä punapohjainen.

sensai6

Total Finish sävy: 102 Soft Ivory

Puuterinen meikkivoide, joka ei ole kuiva iholla. Muistuttaa hyvin paljon kuivalle iholle soveltuvien mineraalimeikkipuuterien tuomaa lopputulosta. Total Finish -puuterilla on aurinkosuojakerroin 15.

sensai7

Sensai huomioi useissa tuotteissaan pakkaukset niin, että niihin saa ostettua hieman edullisempaan hintaan täyttöpakkaukset, eli refillin.

sensai8

Kaksikansisen meikkipuuterin mukana tulee kunnollinen meikkisienimäinen vippa ja rasiassa on mukana myös peili. Kätevä myös meikin korjailuun.

sensai9

Vaikka Total Finish on puuterinen, se ei ole kuivakka ja kuivattava. Heti iholle levitettyä se on aluksi puuterisempi, mutta sulautuu meikkivoidemaiseksi vähän ajan kuluessa. Mitä rasvoittuvampi iho, sen nopeammin puuteri sulautuu. Vaikka puuteri on tietenkin mattainen, siinä on valoisaa hehkua, mutta ei kimallusta.

tutoriaali

Total Finish sopii niin meikkipohjaksi, lisäpeittävyyttä antavaksi meikin kiinnittäväksi puuteriksi kuivaihoisille, kuin meikin korjailuun päivän aikana.

Meikkipohjana Total Finishin peittävyys riippuu paljon siitä minkälaista välinettä levitykseen käyttää. Vipalla syntyy peittävämpi ja luonnollisempi lopputulos, jos vippaa käyttää kosteana. Minä suosin kabukia meikkipohjana käyttöön.

Lisäpeittävyyttä antamaan ja puuterointiin käytän puuterisivellintä.

Meikin korjailuun vippa kuivana on selkeästi paras, mutta jokaisella on oma makunsa ja mieltymyksensä.

sensai

Suosittelen todella paljon, jos kosteuttava meikkivoide olisi nyt tarpeen. Molemmat nestemäiset ovat ihania, mutta riippuu todella paljon siitä, että haluaako läpikuultavan hehkun vai vähän peittävämmän puolimattaisen ihollensa. Mitä kuivempi ja aikuisempi iho, sitä enemmän suosittelen ohuempaa Fluid Finish -meikkivoidetta. Puuteri on kanssa loistava. Huomasin, että pohja alkaa paistamaan pannussa. Niin paljon sitä on tullut käytettyä. Kaipaisin toki vähän vaaleampaa sävyä nyt tässä tammikuussa, kun iho alkaa olla aika vaaleana. Syksyllä pidin enemmän puolimattaisesta Fluid Finish Lasting Velvetistä. Se antoi paremman pysyvyyden, kuin Fluid Finish. Nyt talven tultua ja huoneilman kuivuttua, Fluid Finish tuntuu paremmalta omalla ihollani. Periaatteessa molemmat toimivat edelleen, mutta kosteuttavampi on nyt parempi minulle.

Vielä lyhyenä tiivistelmänä kaikki kolme esiteltyä Sensaita:

Sensai Fluid Finish – syväkosteuttava, kevyesti peittävä ja luonnollisen hehkuva. Aikuiselle, kuivalle ja luonnollista meikkipohjaa haluavalle.
Hinta: 41,50 € / 30 ml

Sensai Fluid Finish Lasting Velvet – kosteuttava, puolipeittävä ja puolimattainen. Rasvoittuvalle aikuiselle iholle, vähän kuivemmalle iholle, joka haluaa vähän mattaisemman lopputuloksen, sekä sekaiholle.
Hinta: 41,50 € / 30 ml

Sensai Total Finish – kevyesti kosteuttava puuterinen meikkipohja. Meikkipohjana normaalille ja sekaiholle, ehkä kevyesti rasvoittuvallekin. Puuterina aikuisemmalle ja kuivalle iholle. Lisäpeittävyyttä antavana puuterina ja meikin korjailuun kaikille ihotyypeille.
Hinta: meikkipuuterirasia (sis. meikkisienen) 18,50 €, täyttöpakkaus, eli refill 38,50 € / 12 g

Sensain tuotteilla on hyvä saatavuus. Sitä myydään Sokoksilla ja Stockmanneilla, sekä Emotionin myymälöissä. Sensai on myös Sokoksen ja Stockmannin verkkokaupoissa. Sävyvalikoima Suomessa on vähän suppeampi, sillä Sensain kaikista vaaleinta sävyä ei löydy Suomesta. Tämä on kyllä vähän harmillinen asia. Suomessa kaivataan niitä vaaleimpia sävyjä. 🙂

Minkälaista meikkipohjaa sinä talvella tarvitset? Kaikista kosteuttavimpaa vai kenties kuivattavaa mattaa kesät ja talvet?

Kivaa tiistaipäivää kaikille!

Sensain tuotteet saatu maahantuojalta.
X