Glitz & Glam

Shoppailuja Kouvolan Veturista

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kävin maanantaina tyttäreni Millan kanssa viettämässä laatuaikaa kaksistaan. Kuinkas muuten tytöt sen viettäisi, kuin shoppaillen kauppakeskuksessa? ;D Milla kävi tietysti BR-lelukaupassa ja valitsi sieltä itselleen Tähkäpää-prinsessamekon, jonka mukana oli oikein pitkä lettihiuslisäke. Meillä on nyt ollut sen jälkeen pitkä hiuksinen pikkutyttö, jolla on prinsessamekko.

Lisäksi tuli osteltua poitsulle ihania vaatteita, kun Espiritin vaatteita oli alessa ja yksi toppahaalari -60% alessa. Miehelle tylsästi vain sukkia, koska vanhat ovat menneet rikki. Itselleni ostin hieman kosmetiikkaa, sillä kosmetiikka mahtuu aina, oli minkä kokoinen tahansa! 😀

Anttilasta nappasin itselleni lisää IsaDoran kynsilakkoja Jewels of the Orient kokoelmasta. Aikani niitä pyöriteltyäni päädyin ostamaan vihreän Beetle Greenin ja violetin viininpunaisen Ancient Rubyn. Olin katsovinani, että hintaa lakoilla oli 7,95 € ja olin iloinen, että ovat Anttilassa hieman edullisempia, kuin Sokoksella. Kotona huomasin kuitista, että ne olivat maksaneet 5 ja 6 euroa! Heti iski harmitus, kun en ostanut kolmattakin. 😀 Näitä näette jossakin vaiheessa kynsilläni.

Käväisin myös Inglotilla. Kuvassa on vasemman puoleinen AMC Pure Pigment Eye Shadow on ostettu jo syksyllä, mutta ajattelin sen liittää mukaan tähän kuvaan.

Halusin ostaa jonkun Inglotin huulipunan kokeiluun, sillä minulla ei ole kokemusta Inglotin huulipunista. Oli vaikea valita joku niistä lukemattomista sävyistä.

Vasemmann puoleinen AMC -luomiväri on violetti, jossa kultaisia hippuja (sävy 22). Tämän ostin jo syksyllä. Oikealla puolella ruskea luomiväri, jossa turkoosia kimallusta (sävy 85). Hintaa luomiväreillä on 17,30 €/kpl.

Huulipuna vaikuttaa laadukkaalta ainakin ulkoisesti. Tuoksu on miellyttävä ja hylsy kestävän tuntuinen. Huulipunan hylsy on metallinen ja jämäkkä. Sävy jonka valitsin on 104. Hintaa huulipunilla on 13,90 €.

Yritän meikata näillä Inglotin meikeillä joku päivä, jotta niistä voi tehdä omaa postausta. 😉

Anttilassa shoppaili myös Milla…

Angry Birds -tuotteet eivät jää Millalta huomaamatta. Milla ihaili AB:n shampoita ja saippuoita. Ehdotin Millalle, että äiti ostaa hänelle AB -käsivoiteen, jos Milla lupaa käyttää sitä kuiville pikku käsilleen. Milla lupasi ja niin ostin neidille oman hauskan käsivoiteen. Millalla kuivuu iho tosi pahasti talvella ja kädet on joskus ihan verillä. 🙁 Jospa tipuvoide motivoisi tytsyä rasvaamaan tai antamaan äidin rasvata käsiä useammin. 😉 Tämä oli siis silkkaa laskelmointia äidiltä. *kjäh kjäh*

Teen postausta käsivoiteista, jossa esittelen, arvostelen ja kerron useammasta käsivoiteesta. Liitän tämän Millan Angry Birds käsivoiteen arvostelun siihen postaukseen. 😉

Minulla oli tiistaina synttärit ja täytin tosiaan 30. Mitään juhlia en vielä viettänyt, mutta muutaman lahjan jo sain. Kerron nyt heti hätäisenä mitä sain mieheltäni lahjaksi heti aamusta, kun silmäni oli vielä ihan ristissä ja pää ei ollut vielä täysin saanut kaikkiin johtoihinsa virtaa. 😀

Milla ja mieheni lauloivat ensiksi onnittelulaulun, jonka jälkeen mieheni ojensi minulle tämän kortin. Hän oli itse askarrellut sen! <3 Mieheni on käynyt minun askartelulaatikolta hakemassa erikoispaperia ja hopeista kuultopaperia, johon on tulostanut kuvan ja tekstin. 

Sisällä oli myös samaiselle kuultopaperille tulostettu tekstiä, jossa kerrottiin, että saan lahjaksi matkan Pariisiin toukokuussa ja lapsille on isovanhemmat lupautuneet lapsenvahdeiksi.

Arvatkaa luinko pariin kertaan siinä tokkurassa tekstiä? En meinannut uskoa ja onnenkyyneleethän siinä sitten valahti ja juoksin mieheni kaulaan kiittelemään. 🙂 Olen haaveillut vuosia matkasta Pariisiin. Mieheni on päättänyt jo monta vuotta sitten, että vie minut sinne sitten kolmekymppislahjaksi. Moni on varmasti käynyt Pariisissa ja ajattelee, että no mikäs tuossa noin mahtavaa on? Ainahan sinne olisi voinut lähteä. Minä en ole matkustellut kovinkaan paljon. Olen käynyt vain Ruotsissa (ympäriinsä), Norjassa (ympäriinsä), Tanskassa (ympäriinsä), Venäjällä (Viipurissa), Virossa (Tallinnassa) ja Hollannissa (Amsterdamissa). Eli olen vain kerran aikaisemmin lentänyt jonnekin. Olen koko ikäni tehnyt paljon töitä ja ”ylimääräinen” raha on aina mennyt kodin remontointiin ja sisustamiseen, kuten uusiin huonekaluihin jne. Lisäksi meillä on mieheni kanssa tapa kuluttaa arjessa pieniin arjen luksuksiin, joten matkustelu on jäänyt vähemmän tärkeäksi, vaikka olisi kiinnostanutkin.

Ranska ja Pariisi on aina kiehtonut, koska rakastan hyvää ruokaa ja viiniä. Minun kokkailussa vaikuttaa ranskalainen keittiö suuresti. Minun aikaisempi ammattinihan on ollut kokki. 😉 Ranskalainen ruoka on ihanan pikkutiperrystä ja snobailevaa. Minä tykkään tehdä ja syödä sellaista. Ranskalaiset viinit nousivat minun suosikeikseni vasta jokunen vuosi sitten. Aikaisemmin suosin ”uuden maailman viinejä”, eli Chile, Argentiina ja Australia. Nykyää ranskalainen viini on lemppariani sen pehmeän, viettelevän ja mehukkaan maun vuoksi. Uuden maailman viinit ovat hyökkäävämpiä, vahvempia ja voimakkaampia. Näen jo itseni mieheni kanssa Seinen rannalla siemailemassa lempijuomaani aitoa shampanjaa tai ihanaa punaviiniä, kuten Pinot Noir tai herkullista ranskalaista valkoviiniä, kuten Chablis. Takuuvarmaa punaviineissä yleensä on Cabernet Sauvignon. Onko teille viinit ja rypäleet tuttuja vai kirjoittelenko ihan hepreaa?

Niin ja entäs sitten se kosmetiikan mekka? Ou wauh! Meikkikauppoja Ranskassa! Oui, oui, oui!!!! Siinä olikin sitten ainut mitä osaan Ranskaa. 😀 Olen lukenut vuoden Ranskaa ammattikoulussa, koska gastronominen sanasto/termistö juontuu Ranskan kielestä. Onneksi ymmärrän menu-sanastoa, eli vaikka ruokalista olisi Ranskaksi, niin tiedän mitä tilaan. Eli en vahingossa tilaisi lampaanaivoja grillipihvin sijaan. ;D Tosin en minä sinne mitää tavis pihvejä mene syömään, vaan kokemaan uusia makuja ja elämyksiä.

Olen kyllä niin täpinöissäni tästä, että en meinaa pöksyissäni pysyä! Nyt kaikki Pariisin matkaajat voivat jakaa kokemuksiaan ja heittää vinkkejä kaupungista. Missä paras kosmetiikkakeidas? Missä paras ravintola? Missä siellä PITÄÄ käydä? Eiffeliä, Louvrea jne. ei lasketa, sillä ne nyt on itsestäänselvyyksiä. 🙂 Meidän hotsku on aivan keskustassa ja Louvren läheisyydessä. Hotellin kattoterassilta voi ihailla Notre Damea. Jakakaa vinkkejänne minulle. 🙂

X