Glitz & Glam

Shoppailut laivalta ja Tukholmasta

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Lupasin esitellä shoppailujani Tukholman risteilyltä. Määrällisesti esiteltävää ei niin hirveästi ole, mutta voi elämä, että niihin vähäisiinkin paloi rahaa. Vuosi sitten olin Silja Serenadella ja teinpä minä tänne blogiinkin postauksen juuri laajentuneesta tax freestä. Tällä kertaa olin Silja Symphonylla, jonne myös tehtiin vasta tax freen laajennus. Postaukseni Serenadesta löytyy täältä.

shopping

Minulla oli hieman nuuka budjetti kosmetiikkaan, sillä sitä minulla riittää, mutta täytyyhän sitä aina jotain hankkia. Olin päättänyt, että ostan laivalta Diorin Cuir Cannage -viisikon. No sitäpäs ei siellä ollut ollenkaan. Se olikin ainut, jonka olin etukäteen suunnitellut ostavani.

chanelkulmakynä

Kun hätäpäissäni mietin, että mitäs nyt, kun ei ole Cuir Cannagea? Muistinkin, että uusi kulmakynä olisi must! Lancômen puuteriset kulmakynät ovat olleet lemppareitani, mutta tällä hetkellä niiltä ei löydy minulle sopivaa sävyä. Musta on liian tumma ja ruskea on liian lämmin, sillä hiukseni ovat viileämmät ja vaaleammat. Päätin pyytää myyjältä apua, vaikka olinkin kaavaillut, että Chanelin kynän ostan. Ajattelin, että jos myyjällä olisikin jotain muuta ehdotettavaa? Kerroin haluavani viileänruskean kulmakynän. Kuvailin sävyä myös taupeksi ja kerroin mitä olen aikaisemmin tykännyt kaikista eniten käyttää. Ensiksi myyjä katsoi minua kysyvästi sävystä. Että taupe? Hieman alentavaan sävyyn sanoi, ettei ole koskaan kuullutkaan sellaisesta sävystä. (oikeasti!) Kohteliaasti sitten opastin myyjää, että taupe on sellainen viileämpi ruskea, harmaanruskea. Kerroin myös, että onhan monia luomivärejä, joiden sävynimi on taupe. Kuulemma kuuli ensimmäistä kertaa sanan taupe. No sitten hän ehdotti minulle Lumenea (seisoimme sele-osastolla). Kerroin, että haluaisin selektiiviseltä merkiltä, sillä minulla on Lumenen kyniä. Tässä kohtaa mietin, että menisinkö nyt vain itsekseni etsimään sen kynän ja pyydän myyjän sitten antamaan minulle myyntikappaleen? Kyllähän minulla se osaaminen siihen olisi, sillä osaisin myydä itselleni sen kulmakynän. Joskus on niin kiva heittäytyä vain asiakkaaksi ja kuunnella myyjän puheita. Vilkaisin miestäni ja pelkästään katseillamme osasimme kommunikoida tilannetta keskenämme. No vihdoin myyjä lähti kohti Chanelin hyllyä. Homma edistyi, mahtavaa. Myyjä esitteli sävyt minulle ja lopulta päädyin sävyyn 40 Brun Cendré. Lopulta kaikki hyvin, vaikka en saanut kynistä mitään esittelyjä, mutta sain minulle sopivan sävyisen kynän. Hintaa Chanelin kulmakynällä oli 18 euroa.

Ei varmastikaan yllätä, että vastasin ei muuta, kun minulta kysyttiin: tarvitsenko muuta?

esteelaudernutritious

Jatkoin tax freen kiertelyä ja päädyin Estèe Lauderin hyllylle. Minua on vuoden verran kiinnostanut kokeilla Nutritious -sarjaa. Näitä on saanut vasta pienen hetken täältä maista. Vuosi sitten Nutritious löytyi vain laivoilta.

esteelaudernutritiousnight

Ilokseni huomasin, että kasvovoiteet olivat -40%. Päädyin ostamaan Nutritious Night -yövoiteen, sillä minulla ei tällä hetkellä ole voidetta, joka olisi yövoide. On voiteita, jotka soveltuvat päivä-, että yövoiteeksi. Hintaa tällä Nutritious Night -voiteella oli alennuksen jälkeen noin 30 euroa. Loistava alelöytö!

esteelaudernutritiousoil

Seuraavana päivänä palasin uudelleen Estèe Lauderin hyllylle, sillä minua kovasti jäi kaivelemaan tämä seerumimainen kuivaöljy. Lopulta päädyin ottamaan senkin. Innostuin kuivaöljyistä vartalonhoidossa ja sitä kautta uskaltauduin testaamaan kasvoillekin kuivaöljyä. Tämä ei ollut alennuksessa, joten hintaa tällä Radiant Vitality Essence Oil -kuivaöljyllä oli noin 57 euroa.

Lupaan esitellä nämä Estèe Lauder Nutritious -tuotelinjan tuotteet, kun tutustun niihin. Testailu on jo aloitettu.

clarinsroll-on

Nappasin mukaani taas kolmen satsin Clarinsin Roll-On dödöjä. Tuo kolmen pakkaus ei ole kohtuuttoman kallista kulutustuotteista. Muistaakseni tämä maksaa noin 40 euroa. Ei älyttömän kallista yhtä roll-onia kohden. Yksi meni taas äidilleni tuliaiseksi. Ostin kesällä Tallinnan reissulta tällaisen kolmen pakkauksen ja annoin siitä yhden äidilleni kokeiluun. Oli kuulemma hyvää dödöä hänestäkin. Minä tykkään tästä. Olen yrittänyt käyttää muitakin välissä, mutta kyllä Clarinsin roll-on se mihin haluan palata. Nyt onkin dödöä taas jemmassa.

Kirjoitin viime syksynä tästä loistavasta Clarinsin roll-onista. Postaukseni löydät täältä.

Sephorassa tuli käytyä, kuten myös NK:lla ja Åhlensilla. En ostanut tavarataloista mitään. En edes mennyt hypeistelemään mitään… ei kun kävinhän minä vähän Armanin kosmetiikkaa hypistelemässä ja tuoksuja nuuhkimassa.

makeupkit

Sephorasta ostin itselleni vain tämän kirjan: How to Look the Best at Everything.

benefitmakeupkit1

Sephorassa oli paljon erilaisia Benefitin pakkauksia, jotka sisälsivät minituotteita. Päädyin tähän meikkipohjatuotteita sisältävään pakkaukseen, sillä halusin testata heidän meikkivoidetta ja kuuluisaa Boi-ing -peitevärejä. Tuo pohjustusvoide minulla onkin. Täältä löydät esittelyni the POREfessional -pohjustusvoiteesta.

benefit

Esittelen tämän ja tuotteet, kun ehdin näihin paneutumaan. En ole vielä ehtinyt testailemaan. Hintaa tällä pakkauksella oli muistaakseni noin 30 euroa.

furlabag

Sitten esittelen tämän ostokseni, jonka vuoksi olin päättänyt, että kosmetiikkaan en tällä kertaa tuhlaa. Halusin ostaa merkkilaukun.

furla1

Se on Furla. Ostin vuosi sitten Versacen käsilaukun ja se on ollut käytössäni sen jälkeen. Laukku maksoin 149 euroa ja siinä ei vieläkään ole selkeitä kulumisen jälkiä. Kaikki on ehjää, kaikki vieläkin kiiltää, se on lähes kuin uusi. Siksi päätin, että satsaan jatkossakin merkkilaukkuihin. Kirjoitin vuosi sitten postauksen Serenaden Luxury-myymälästä, joka löytyy täältä. Symphonylla on samanlainen Luxury-myymälä, josta ostin tämän Furlan käsilaukun.

furlanlaukku

En halunnut tällä kertaa mustaa käsilaukkua. Ihailin paria puuterisen roosaista käsilaukkua, joista toinen oli Furlan ja toinen Lumin. Valitettavasti minulla ei ollut 400 euroa laittaa käsilaukkuun, sillä minun hammaslääkäri ja lääkärikulut olivat olleet 1,5 kuukauden aikana reilun 700 euroa.

käsilaukku

 

Iskin silmäni erääseen toiseen harmaaseen Furlan laukkuun, mutta siinäkin hintalapussa 400 euroa oli liikaa. Mieheni huomasi, että alahyllyllä oli Furlan laukkuja -20%. Sieltä löysin tämän ihanuuden, jonka päätin ostaa omakseni. Hintaa tälle jäi kyllä alennuksesta huolimatta 208 euroa.

furla

Tämä on loistava bloggaajalaukku minulle. Vaikka minun Versaceenkin mahtuu järkkärini pitkällä putkella ja sen lisäksi ne 20 huulipunaa, rahapussi, kännykkä, hiuslakka, harja, roskia, pastillirasioita jne. Niin tähän mahtuu vielä paremmin. Simppeli, mutta tyylikäs. I like it!

Niin oli vielä yhdet kosmetiikkatuotteet, jotka ostin, mutta en voi paljastaa niitä vielä. Teitä lukijoita ajatellen ostin jotain, mutta se selviää sitten, kun arvontaa taas järjestelen.

Sellaiset shoppailut tällä kertaa. Jos aikaisempien reissujen shoppailuni kiinnostavat, niin täältä löytyy vuoden takaisen Tukholman risteilyn ostokset ja täältä viime kesän shoppailut Tallinnan reissulta. Nyt on pakko saada talous takaisin balanssiin ja alettava säästää, josko sitä perinteisesti loppukesästä lähtisi Tallinnaan tekemään uuden irtioton. Keskikesällä ensin joku reissu lasten kanssa. Viime kesänä käytiin Helsingissä ja yövyimme ihan hotellissa. Oli lapsista todella jännää. Mehän tosiaan asutaan aika lyhyen ajomatkan päästä Helsingistä. Meiltä ajaa kesärajotuksilla ihan helposti 1,5 tunnissa Helsingin keskustaan.

Leppoisaa lauantaita kaikille Glitz & Glamin lukijoille!

Lue myös

X