Glitz & Glam

Silmämeikki Diorin Color Desingner All -over Make-up -paletilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen käyttänyt aika paljon Finnairin lennolta ostamaani Diorin Color Desingner All -over Make-up -palettia. Postaanpa yhden tekemäni meikin, jossa käytin ko. paletin luomivärejä.

En nykyään juurikaan käytä voimakkaita ja tummia silmämeikkejä, mutta eräs päivä intouduin tekemään vahvemman silmämeikin.

Poskipunana on muuten NARS Deep Throat ja huulilla kiiltona NARS Chihuhua.

Silmämeikki ei ole aivan 100% tehty Diorin Color Desingner All -over Make-up -paletilla, sillä voimakkuutta meikkiini tein Make Up Storen mattamustalla Pollution -luomivärillä.

Vaikka harvoin nykyää käytän näin vahvaa silmämeikkiä, niin yllättävän ok fiilis minulla oli tummassa silmämeikissä. Uskon, että luonnolliset ja lämpimät sävyt saivat aikaan tunteen siitä, että olisin mukavuusalueellani.

Käytin sisänurkassa ja kulmaluulla paletin valkoista sävyä. Liikkuvalla luomella paletin punerva sävy. Luomivaon yläpuolella häivytyksessä käytin paletin ruskeaa sävyä. Ulkonurkan ja luomivaon varjostuksissa otin avuksi Make Up Storen mattamustan Pollutionin.

Itse paletti näyttää tältä. Kaikkea kaunista minikokoisena. Olen aivan ihastunut tähän palettiini ja sen luomiväreihin. Sävyt ovat pehmeitä, helposti levittyviä ja ihan ok pigmenttisiä. Valkoinen on ainut hieman hileisen oloinen, mutta se toimii kyllä korostuksissa. Kun saan noita maskaroitani kulutettua, niin voisin sitten aloittaa tuon minikokoisen Diorshow Extase -maskaran testailut ja kokeilla tehdä kokomeikki pelkästään tällä paletilla, lainaamatta mitään muuta paletin ulkopuolella olevaa tuotetta. Uskaltaisiko kokeilla käyttää vain paletin mukana olevia siveltiä ja välineitä? Mitähän saisin aikaan? Tuhoa? 😀 Samalla voisin arvostella tämän paletin läpikotaisin.

Kuinka moni on huomannut, kuinka Glitz & Glamin kirjoittaja on muuttunut melko hillitysti meikkaavaksi? Uudemmat lukijat tuntevatkin minun hillityistä meikeistä, mutta vanhimmat ovat ehtineet näkemään yhtä sun toista meikkausta ihan arkilookeissani. 😀

X