Glitz & Glam

Sleek MakeUp be beautiful BB -voide

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Elämme tällä hetkellä BB -voiteiden kulta-aikaa. CC-voiteetkin ovat jo tulossa, mutta nähtäväksi jää, että pysyykö BB-buumi?

Tänään valokeilassa Sleekin oma BB -voide.

 

Sleek MakeUp ei varsinaisesti ole ihonhoitotuotteita valmistava kosmetiikkamerkki, vaan Sleek on lähinnä värikosmetiikan valmistaja. Itse lähestyn Sleekin BB -voidetta ajatuksella, että kyseessä on voide, jolla on vahva peittokyky, mutta ei välttämättä sitä korkeinta teknologiaa ihonhoidossa. Laskisin Sleek MakeUpin BB -voiteen meikkituotteeksi enemmänkin, kuin korkea tasoiseksi ihonhoitotuotteeksi.

Sleek MakeUp be beautiful Blemish Balm lupaa peittää, hoitaa ja suojata. BB-voiteella on SPF 15. Hintaa BB-voiteella on Pretty.fillä 13,50 €/50 ml.

Sain Pretty.filtä kokeiluun Sleekin BB-voiteen sävyltään Light. Kokeiltuani sitä huomasin, että ko. sävy onkin aivan liian tumma minulle näin lopputalvesta. Kuten olette muutamista aikaisemmista meikkikuvista nähneet, niin olen aivan valkoinen. 😀 Sain heiltä sitten toisen sävyn, eli BB-voiden vaaleimman sävyn Fair.

Vaalein sävy Fair osottautui minulle juuri sopivaksi tämän hetkiselle ihon sävylleni. Light menee sitten kesällä, kun olen päivettynyt. Hassua on se, että lähes aina vaalein tai toiseksi vaalein on minun sävyni. Jopa kesälläkin joudun valitsemaan vaaleimpia sävyjä mitä on tarjolla.

Koostumus Sleekin meikkivoiteella on täyteläinen. Hyvä sana kuvailemaan on ”rich”. Koostumus on pehmeä, mutta paksu.

Swatch-kuvasta näkee sävyjen eron minun valkealla ihollani. Vasemmalla sävy Fair ja oikealla Light. Kuvassa kädelläni on paksu kerros voiteita, jotta sävyt näkyvät kunnolla.

Sitten vertailukuvia peittävyydestä ja kestosta.

Aina ei ole kiva laittaa sitä 100 % meikitöntä naamaa koko kansan katseltavaksi, joten tein, kuten työssänikin teen monesti. Eli ensin silmämeikki ja sitten vasta meikkipohja. Työssä en ehosta kulmia ennen meikkivoidetta, mutta nyt ajatellaan kuvien visuaalisempaa puolta, joten siksi näin.

Minulla ei ole kasvoilla edes kosteusvoidetta, sillä BB-voiteiden idea on myös kosteuttaa, eli kaikki samassa.

Jep! Kasvoilla on jos jonkinlaista punervaa täplää ja aluetta. Tässä muuten näette myös sen, kuinka silmämeikkikään ei pelasta epätasaisen väristä ihoa. Oikeastaan epätasaisuus korostuu vain. Huomaattehan yritykseni näyttää harmistuneelta/surulliselta? Ilmeeni on lähinnä duckface-poseeraus. 😀 Ei minusta näyttelijää tulisi. ;D

Miltä näyttää, kun olen levittänyt sormin Sleekin BB-voiteen sävyssä Fair?

Kuva on otettu ennen puuterointia. BB-voide ei välttämättä vaadi puuterointia, mutta itselleni käytän oikeastaan aina puuteria kiinnitykseen herkästi rasvoittuvan ihoni vuoksi. BB-voide levittyy helposti ja imeytyessään/kiinnittyessään kuivahtaa mattamaiseksi, joka on peittävä, mutta ei maskimainen.

Minulla ei ole silmien alla valokynää tai muutakaan. En ole peittänyt finnejä ja punoituksia muulla kuin Sleekin BB-voiteella. Levitin vain yhden kerroksen voidetta ja niille kohdille, joihin halusin enemmän peittävyyttä, taputtelin sormella voidetta lisää. Huomasin aikaisemmin, että Sleekin BB-voidetta voi kerrostaa ja tällä tavoin saada enemmän peittävyyttä. Yksi kerros riittää minulla koko kasvoille ja lisäpeittävyyttä voin lisäillä vain paikallisesti ongelma kohtiini. 

Puuterointi ja huulikiiltoa antamaan väriä.

 Ja poskipunaa poskille. Käytin voidemaista poskipunaa, johon käytin siveltimenä Real Tecniques by Samantha Chapman -sivellintä. Esittelen ko. siveltimiä omassa postauksessaan.

Meikissä on hieman vintage -henkisyyttä. Minulta puuttuu vain se pieni hattu, missä on kaunis pitsikangas, joka tulee hieman silmien eteen.

Sleekin BB-voide toimii oikein hyvin siinä missä lupaakin. Se kosteutti ihoa, ilman erillistä kosteusvoidetta, peitti epätasaisen värisen ihon ja antoi kuulaan meikkipohjan.

Miltä meikkipohjani näytti 6 tunnin jälkeen?

En voinut odottaa sitä maagista 8 tuntia, koska kuvia varten olisi valon määrä vähentynyt radikaalisti, joten kuvissa on vain 6 tunnin väli.

En ole puuteroinut tuon 6 tunnin aikana kasvojani, enkä korjaillut muutenkaan meikkiäni. Ainoastaan poskipuna on hieman haalistuneempi. Huulikiiltoa lisäsin tuon 6 tunnin aikana, mutta en pariin tuntiin ennen kuvien ottamista. Meikkipohja on edelleen hyvän näköinen ja raikas.

Pidin Sleek MakeUpin BB-voiteesta. Olen mattamaisien meikkipohjien ystävä ja tästä syystä tämä BB-voide oli mieleeni. Voide ei varsinaisesti ole täysin mattamainen, mutta puoli mattaiseksi luonnehtisin sitä. Kasvot tuntuivat luonnollisilta ja tunne kasvoilla oli raikas ja hengittävä. Vaikka Sleekin BB-voide ei ole minusta varsinainen ihonhoitotuote, vaan lähinnä meikkituote, niin voide toimi hyvin pintakuivalla ihollani. En tuntenut kiristystä ihollani päivän aika, eikä kuivuus noussut esiin, kuten monesti saattaa käydä, jos mattamaisen meikkivoiteen levittää kasvoille ilman, että alla on kosteusvoide.

 Kerron hieman millä silmämeikki on tehty.

Päätin tehdä Sleekin tuotteilla silmämeikin. Käytin liikkuvalle luomelle Sleekin Snapshots -paletin mattamaista pastelliturkoosia Summer Breeze. Luomivaon yläpuolella saman paletin mattamainen beige sävy Sand Walker. Kulmaluun ja sisänurkan korostuksissa vaalea helmiäinen Martini.

 Rajauksen halusin tehdä sähäkällä sinisellä. Sähäkän siniset maskarat ovat tulossa (TAAS!) muotiin, mutta itse en koe niitä omaksi jutukseni. Tästä syystä tein sähäkän rajauksen Sleekin Eau La La Liner -kynällä. Sävy on nimeltään Blue Moon. Esittelen näitä tuhriintumattomia ja vedenkestäviä meikkikyniä lähiaikoina.

Joko alkaa olemaan BB -ähky vai kiinnostaako BB-voiteet sinua?

X