Glitz & Glam

Smokey eyes

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Teen aika harvoin itselleni smokey-meikkiä. Tässä eräs päivä tuli sellainen olo, että haluan tehdä smokeyn. Halusin kuitenkin smokeystä tumman ja vahvan, mutta en silti ihan perus mustaa. Halusin taas ”mätsäillä”, joten päätin ottaa vaatteistani värimaailmaa meikkiini.

Halusin, että silmämeikki mätsäisi violetin boleroni kanssa. Kuvassa silmämeikkini taittaa vähän enemmän sinisempään violettiin kuin boleroni, mutta syy on luomivärin hohteessa salamavalon vuoksi.

Kylmän sävymaailman vuoksi poskipunana kylmä vaaleanpunainen NYX Mosaic Powder Rosey.

Huulet rajasin Avonin Big Colour Pink Champagne kynällä ja kiiltona Maybellinen Watershine Elixir Cosmic Pink.

Kulmaluulla ja sisänurkassa Make Up Storen Pink Frost. Smokeyn mustana käytin tällä kertaa Make Up Storen Jubileeta. ja apuna häivytyksissä NYX Smokey Look Kit paletin vaaleaa harmaata. Kun smokey oli kaiken kaikkiaan valmis, niin taputtelin liikkuvalle luomelle ja ulkonurkaan Pure Luxe Shadow Immoratia.

Yllätyin miten hyvin näissä kuvissa näkyy Shadow Immoratin violettinen hohde. Luonnossa kaikki näkyy paremmin kuin kuvissa.

Rajaus mustalla geelilinerilla. Ripsiväri ja alaluomen sisärajaus Urban Decay 24/7 Glide-on Zero kynällä.

Sitten kuvia käyttämistäni meikeistä ja swatcheja…

Make Up Storen Jubilee. Upea purkissa, mutta luomella kultaiset glitterit eivät kestä yhtään häivyttelyä. Siksi olenkin joskus tehnyt niin, että olen sitten valmiiseen meikkiin lisännyt aplikaattorilla varovasti Jubileeta niihin kohtiin, jotka saavat olla todella mustia, eli ulkonurkka.
Vieressä Pure Luxen Shadow Immorat. Toimii hyvin yksinään käytettynä (hyvä pigmenttisyys), että myös valmiin meikin päälle antamaan kivaa efektiä.

Pari swatch-kuvaa MUSin Jubileesta ja PL:n Shadow Immoratista.

Ylempänä Avonin Big Colour huulikynä sävyltään Pink Champagne. Kynä on tarkoitettu käytettäväksi koko huulille, mutta minä olen joskus vain rajannut huulet sillä ja laittanut jotain muuta kiilloksi.
Alla Maybellinen Watershine Elixir huulikiilto.

Maybellinen huulikiilto toimii niin, että putkilon päästä kierritetään jolloin kiiltoa tulee putkilon toisesta päästä ulos. Eli sama mekanismi kuin valokynissä, mulla kiillossa ei ole sutia, vaan pelkästään reikiä.

Mitäs olette mieltä? Pitäisikö minun tehdä useammin smokey-meikkejä, vai kannattaako minun skipata ja tehdä niitä vain toisille?

X