Glitz & Glam

Sneak peek

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään perjantain kunniaksi hieman paljastelen tulevaa.

lehtomäenhiuspiste2

Postailen vähän kuvia toiselta (vakio)työpaikaltani, eli Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteeltä. Työskentelen siellä meikkarina Kotkan kaupunginteatterin lisäksi.

lehtomäenhiuspiste4

Viime sunnuntaina meillä oli erilainen päivä. Kampaajat valmistautuivat malleineen Goldwellin Color Zoom -hiuskuvakilpailuun. Hiuspisteen kampaajia osallistuu joka vuosi tuohon kuvakilpailuun ja menestystäkin sieltä on tullut. Goldwell suunnittelee joka vuosi oman muotikokoelmansa ja vuoden tyylin Color Zoomiin. Laitan teille videon, jossa näette hiusten huippumuotia tältä vuodelta.

Kokoelman nimi on tänä vuonna Traditional Rebels, joka sisältää perinteistä ja kapinallista. Kokoelman hiustyyleissä onkin toteutettu perinteinen tyyli, mutta myös kapinallisempi vaihtoehto. Mahtavaa, sillä tyylien vaihtelu on kivaa. Miltä nyt sattuu minäkin päivänä tuntumaan. Huomasin, että tämän vuoden Color Zoom -kokoelma on voimakas ja selkeästi tummempi, kuin esim. pari vuotta sitten. Näistä muotikokoelmista voi aika hyvin nähdä sen, mitä muutaman vuoden päästä nähdään paljon katukuvassa. Ei välttämättä niinkään leikkaukset, mutta värimaailmoista saa osviittaa. Pari vuotta sitten olivat pastellit ja nythän ne nähdään jo hyvin vahvasti katukuvassa. Beautify -kokoelmassa oli ”ponitukka”. Viime vuonna taisi olla vivahteikkuus. Nyt selkeästi jo voimakkaampi ja tummempi kokoelma. Veikkaan, että katukuvassa tämä näkyy niin, että siirrytään vähitellen enemmän ja enemmän vivahteisiin ja siitä sitten tummempaan ja voimakkaampaan. Nähtäväksi taas jää, että mihin suuntaan hiusmuoti seuraavaksi kehittyy.

lehtomäenhiuspiste3

En valitettavasti vielä voi julkaista kampaajien töistä kuvia, koska kilpailun säännöt kieltävät sen. Color Zoom -kilpailun kuvat tulevat julki toukokuussa, joten sitten voi teille näyttää mitä Hiuspisteen taitavat kampaajat loihti kuvakilpailuun.

lehtomäenhiuspiste5

Tällaista pientä paljastelua voin kuitenkin tulevasta jo näyttää.

lehtomäenhiuspiste

Minun hommani oli meikata mallit kuvauksia varten. Oli siinä jännitystä, kun haluaa luoda äärimmäisen tiukassa aikataulussa työkavereiden kilpailutöihin mahdollisimman hyvät meikit. Niiden kuitenkin tulisi olla jollakin tavalla muutakin, kuin perussettiä, mutta eivät saa viedä huomiota hiuksista, jotka ovat kuitenkin se the juttu kuvissa.

lehtomäenhiuspiste1

Homma on työn alla ja pian niitä kuvia saan tänne esittelyyn.

Mutta sitten toiseen asiaan…

olaplex_820x155px

Olaplex_3

Kuvat: KC Professional

Meille Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteelle on hetki sitten tullut uusi hiuspalvelu. Olen tästä Olaplexista höpissyt aikaisemmin postauksessa, jossa esittelin muutostani tummasta vaaleammaksi. Postaukseni löydät täältä. No tänään minä vihdoin pääsen tuohon käsittelyyn. Tarkoitus olisi hyödyntää Olaplexiä hiusteni vaalentamiseen, mutta ko. käsittely voidaan tehdä hoitona tai tumman värin yhteydessä. En tosin näe kovinkaan monessa tapauksessa järkeväksi tumman värin yhteydessä, mutta vaalennusten yhteydessä tämä on jo ollut sensaatio ja hoitonakin varsin pidetty. Voitte käydä Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen blogista kurkkaamassa muutamaa kuvaa hiuksista, joissa on käytetty Olaplexiä.

Tänään tosiaan minäkin pääsen kokeilemaan tätä paljon pöhistyä uutuutta. Lupaan teille ennen ja jälkeen -kuvia, että myös esittelyä noin muutenkin tuotteesta. Ehkä minä jotain kuvaa laitan heti Instagramiini (@glitz8glam). Olen todella innoissani, sillä uteliaisuuteni heräsi, kun luin ja katselin videoita tästä tuotteesta. Huikeaa, jos se aivan oikeasti toimii, kuten sen sanotaan. Nyt vain jännään, että olenko minä sitten yksi niistä, joilla se ei toimi? Toivotaan, että en.

Se olisi taas viikonloppu… Minulla on huomenna viimeinen näytös Ilo irti! -revyytä. Nyt sekin proggis on ohi. Hieman haikeaa, mutta onneksi viimeisien näytöksien jälkeen on näytösten ”hautajaiset”. Huomenna niitä onkin kaksin kappalein, sillä juhlimme yhdessä Keisarikunta -musikaalin työryhmän kanssa tuplahautajaisia. Olen siis pitkästä aikaa viihteellä. Ensi viikolla onkin ensi-ilta Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -näytelmässä. Tarkalleen ottaen vappuaattona. Tätä se on teatterilla. Vähän väliä joku näytelmä, musikaali tai revyy loppuu ja uusia tulee tilalle.

Mukavaa viikonloppua kaikille Glitz & Glamin lukijoille! <3

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X