Glitz & Glam

Sokoksen shoppailut & alelöydöt

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Viime viikolla työskentelin IsaDoran konsulenttina Kouvolan Sokoksella. Kun en jatkuvasti työskentele kosmetiikkamyyjän/konsulentin tehtävissä, niin minulle on ”painajaista” viettää koko päivä kaiken kiinnostavan kosmetiikan keskellä. No en sieltäkään päässyt tyhjin käsin kotiin päivien päätteeksi.

Vähän kynsilakkoja ja Chanelin luomiväripaletti.

Löytyi normaalihintaisenakin edulliset Ziaja ja I love…

Chanelin luomiväripaletteja oli muutama kappale -50% alennuksella. En siis kerta kaikkiaan voinut jättää tätä yksilöä sinne. Prélude lähti mukaani, mutta sinne jäi vielä muutama muu paletti.

Prélude on ihanan maanläheinen paletti. Kun paletista löytyy hyvät sävyt ja niissä on hyvä ja helppokäyttöinen koostumus, niin pääsevät minun arkiseen meikkailuun. Prélude on kyllä loistavan oloinen juhlameikkauksiinkin, sillä pigmenttiä tuntuu riittävän.

Paletti sisältää kolme eri tummuusasteisia taupen sävyistä luomiväriä ja yksi sävyistä on kevyen kullanhohtoinen nude sävy. Loisto löytö 32,50 euron hinnalla!

Ostin tämän jo jonkun aikaa haluamani Essien on a silver platter -kynsilakan.

Tämä ihanuus maksoi vain 12 euroa, sillä Sokoksella oli jokin Essien kynsilakkojen tarjous. Olisin tästä maksanut täydenkin hinnan, sillä niin paljon olen tätä himoinnut.

IsaDoran kevätkokoelma on kiintoisa vivahteikkaiden vaaleiden sävyjen vuoksi. Ray of Light on jännän futuristinen ja jäisen valkoinen eri sävyisillä vivahteilla.

Minua nyt kiinnostivat kynsilakat ko. kokoelmasta. Mukaani lähti persikkainen Glorious ja lila Ray of Light. Hintaa ko. kynsilakoilla oli Sokoksella 8,10 euroa.

Ihanimmat kevään uutuudet IsaDoralta ovat ehdottomasti Sugar Nails Pastel -kynsilakat. Nämä ihastutti monia ja aika moni ostikin kirpeän sokerisia irtokarkkeja kynsilleen.

Olin tietoinen, että olen saamassa blogin kautta koko kokoelman, joten en itselleni ostanut näitä kevään pastellisia karkkeja kynsilleni. Ostin kuitenkin lasteni serkulle synttärilahjaksi keltaisen Lemon Sodan. 8 vuotta täyttävä tyttö ei ole niinkään vaaleanpunaisen perään, mutta tiedän hänen pitävän keltaisesta. Lisäksi ajattelin, että nämä Sugar Crush -kynsilakat ovat helppoja levittää ja kestävät kynsillä todella hyvin, joten voisi olla kiva lisä synttärilahjaan. Sokoksella Sugar Crush Pastel -kynsilakat maksavat 8,90 euroa.

Ziajan tuotteet ovat tulleet myyntiin Sokokselle ja taisi niitä olla Prismoissakin. Ostin Jasmine päivä- ja yövoiteen pakkauksen.

Normaalihintaisena nämä kaksi voidetta maksaisi 11,90 ja nyt siitä oli -50%. Tuntuu lähes ilmaiselta. Nämä voiteet ostin muuten lahjaksi, eli en itselleni.

Natural Olive -käsivoidepakkaus. Minulla on ollut monia näitä Ziajan käsivoiteita ja lempparini tähän mennessä on ollut Cocoa Butter. 

Jo yksi käsivoide tuohon 4,90 euron hintaan olisi edullinen. Mitä se on, jos niitä saa kaksi sillä hinnalla? Entäs jos käsivoiteita saa kaksi 2,45 euron hintaan? Eikö se ole jo lähes ilmaista?

Näitä I love… -tuotteita olen nähnyt muistaakseni Seppälöissä, mutta näitä löytyy Sokokseltakin. Pakkauksien ulkonäössä on hieman samaa, kuin Philosophyssa, joka muuten lanseerataan tässä kuussa Sokokselle. Söpöt pakkaukset joka tapauksessa.

Kun en osannut päättää, että kumpi, niin otin molemmat. En näistäkään pahemmin köyhtynyt.

Tällaisia löytöjä ja shoppailuja tuli tehtyä. Minunhan ei pitänyt shoppailla mitään, mutta ratkesin tarjouksiin ja pahimpiin kompastuskiviini, eli -50% merkintöihin. En ostanut näitä kaikkia itselleni, vaan käytin hyväkseni edullisia hintoja lahjoja varten.

Kuinka hyvin osaatte ohittaa ne -50% merkinnät? Saati sitten ne -70% merkinnät?

Lue myös

X