Glitz & Glam

SPA - terapeuttinen jalkahoito kotona

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tästä on jo melkein vuosi, kun ostin meidän Kouvolan Prismasta SPA Terapeuttinen jalkahoito -paketin. En sitten ehtinyt/muistanut kokeilla jalkakylpyä aikaisemmin, mutta tässä eräs ilta mieheni kanssa liottelimme varpaitamme saunoessa.

Paketissa on kolmeen jalkakylpyyn. En muista enää ihan varmuudella hintaa, mutta olisiko se ollut 8-9 euron välillä?

Paketissa on kolme pussia jauhetta, joka muuttaa veden geeliksi ja kolme pussia ”suolaa”, joka muuttaa geelin taas nesteeksi, jotta kylvyn voi kaataa viemäristä.

Kuva: Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia

Näin näitä geelikylpyjä jaloille vuoden takaisessa Kauneusbloggaajien miittissä. Tuolloin halukkaat saivat kokeilla rentouttavaa jalkakylpyä. Itse en tuolloin ehtinyt jalkojani liottelemaan, mutta olin päättänyt, että ostan kokeiltavaksi.

Kuva: Jussi Kivimäki

Kylpy on tosiaan raemaista ja paksua geeliä.

Minun kokeilemani geelikylpy on väriltään violettia ja vaikutukseltaan rauhoittava. Jalkahoito lupaa rentouttaa kipeitä ja väsyneitä jalkoja. Kovettumat pehmenevät ja jalat kuoriutuvat. Tuoksu on laventelinen.

Paketissa tuleva sininen jauhe sekoitetaan 4-5 litraan lämmintä vettä. Huomasin, että kannattaa sekoittaa jauhe pienissä erissä tai ohuena nauhana, kun samalla sekoittaa vettä. Pienen odottelun jälkeen neste muuttuu paksuksi geeliksi. Ei muuta kuin jalat kylpyyn. Geeli tuntuu ihanalta ja erittäin ”hauskalta” jaloille. 🙂 Huomasin leikitteleväni geelillä kaiken aikaa ja kikattelevan kuin pikkulapsi. 😀 Huomasin myös mieheni hieman leikkivän geelillä, mutta hänen hillitympään tapaansa.

Kun olimme kylvetelleet varpaitamme tarpeeksi, sekoitimme geelin joukkoon valkoista jauhetta, joka muuttaa geelin taas nesteeksi. Hetkessä geeli olikin taas nestettä. Liottelimme vielä hetken, sillä paketissa sanottiin tämän ”suolan” puhdistavan ja tappavan bakteereja. Kun geeli on muutettu nesteeksi, niin sen voi kaataa viemäristä alas.

Kylvyn jälkeen jalat tuntuivat pehmoisilta ja kyllä vain rentoutuneilta. Suurin juttu minusta tässä on se, että geeli tuntuu hauskalta väsyneillä jaloilla. Sinällään muuten en näe eroa muihin jalkakylpyihin, mutta geeli tuntuu niin hauskalta ja ihanalta varpaissa, että ostan tätä vielä uudestaan. 🙂

Aika moni on tainut kokeilla näitä geelikylpyjä. Mitäs tykkäsitte? Eikös vain geeli saakin hymyilemään ja varpaat leikittelemään sillä? 😀

Hyvää isänpäivää iseille, vaikka tuskinpa kovinkaan moni isä tätä postausta lueskelee. 😉 Me ollaan Millan kanssa askarreltu isille ja ukille lahjoja. Milla tietysti oli jo ”lärppä” ja kertoi isille, että isille ei saa kertoa… onneksi Milla ei kertonut, että mitä ei saa kertoa, mutta antoi kuitenkin vinkkiä, että jotain ollaan isille tehty. 😀 Tänään Millan odotus palkitaan ja hän pääsee antamaan lahjat isille ja ukille. Tänään käyn myös oman isäni haudalla sytyttämässä kynttilän.

X