Glitz & Glam

Stars Makeup Havenin Bamboo & Chic + ranskalainen manikyyri geelikynsillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tässä on aivan tavallisen näköinen violettinen silmämeikki, mutta lähemmällä tarkastelulla siitä löytyy arkeen jotain jännää. Harmi, kun en saanut kuviin talteen yhdistelmää matta- ja shimmer-luomivärien yhdistämisestä, kun luomivärien sävy on todella lähellä toisiaan. Todella nopea ja helppo aamulla sutaista luomelle, mutta silti meikistä löytyy joku ”juttu”.

Eli liikkuvalla luomella SMH:n Banboo, joka on matta. Ulkonurkassa ja luomivaossa Chic, joka on helmiäismäinen. Alaluomella koko matkalla Chic.

Luonnossa näkyy liikkuvan luomen mattaisuus ja ulkonurkan ja luomivaon hohde näkyy, mutta silti luomivärit ovat samaa sävyä. Kiva, hillitty, mutta jännä yhdistelmä. Värit voisivat toki olla muitakin kuin violetti. Olen innostunut nyt myös yhdistelemään mattaa ja helmiäistä silmämeikkiin. Onko muita, jotka tykkää yhdistellä ko. tavalla?

Napeissahan nämä näyttävät eri sävyisiltä. Vasemmalla Bamboo ja oikealla Chic.
Olen tilannut SMH:n luomivärejä ACW:ltä.

Olin eilen tekemässä taas rakennekynsiä ja morsiamen toiveesta tein ranskalaisen manikyyrin.

Aika nätit tuli tällee vasta opettelevalta. 🙂 Emme laittaneet koristeita vielä, sillä laitamme vasemman nimettömän kynteen timantteja hääpäivän aamuna ihan tavallisella koristelumenetelmällä. Sulhanen ehdottikin, että hän lähettää minulle kuvan tulevasta sormuksesta ja minä sormuksen tyyliä noudattaen teen timanttikoristelut nimettömään. Morsian ei siis tiedä millaisen sormuksen saa. 😉 Ai, että voi miehilläkin olla ihania ja kauniita ideoita. 🙂 Tosi kiva ehdotus, pakko myöntää.

Mun ”näyttötyökammasta” loppuu nyt piikit! Tänään viimeinen työ… wuhuu! 🙂 Pakko myöntää, että alan olla aika piipussa hommien ja kiireiden vuoksi. Oma pää reppana ei jaksaisi enää kauempaa tälläisellä tahdilla miettiä, luoda, pähkäillä ja ideoida, kun lisäksi on vielä arjessa muistettavia asioita, on meikkauksia ja kynsiä toisille koulun ulkopuolelta jne. Nyt tämä ruljanssi on hetkeksi ohi ja voin relata hetkeksi. Lähden mieheni vanhempien mökille viettämään juhannusta. I-H-A-N-A-A!!!! ;D

Miten te vietätte jussia? Mökillä, kaupungilla, festareilla, bileissä, kotona, töissä, missä?

Hyvät juhannukset teille, jotka lähdette juhannuksen viettoon jo tänään! 🙂

X