Kasvotuotteet

Strobing on nyt hot

13.8.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Strobing – monille aivan tuttu sana, toisille voi olla vielä vähän tuntematon.

varikassilmameikki20

Strobingissa on kyse kasvojen erityisestä hehkusta ja korostamisesta. Kasvojen korkeimpia kohtia korostetaan nyt voimakkaammin, kuin vielä muutama vuosi sitten. Contour, eli kasvojen muotoilu varjostuksin ja korostuksin oli iso juttu ja on edelleen, mutta rinnalle on tullut simppelimpi ja helpompi tapa muotoilla kasvoja ja tehdä meikkipohjastaan valoisampi ja hehkuvampi.

strobing

Olen tällä viikolla saanut pr-näytteitä uutuuksista. Strobing-tuotteet ovat näkyneet hyvin vahvasti. Toki mattapunia tuntuu olevan kanssa, sekä contour-tuotteitakin, mutta strobing näkyy uutuuksissa selkeinten. L’Oréal Paris ja IsaDora eivät ole ainoita, sillä aikaisemmin kesällä sain lähetyksen Artdecolta, joka sekin on tuonut omat strobinginsa markkinoille. Koska strobing on nyt tulossa rytinällä meidän marketteihinkin, niin päätin kirjoittaa lauantain postaukseen tällaisen pienen tietoiskun, jos strobing aiheuttaa ihmetystä, että mistä siinä on kyse?

strobing1

Selkeästi nyt näkyy tämä, että markettimerkeille vihdoin tulee hyvät valikoimat korostuspuutereita. Minulta on paljon kyselty suosituksia korostuspuutereihin markettimerkeiltä. Niitä on ollut hieman vaikea antaa, kun niitä ei ole aikaisemmin ollut. Nyt valmistajat ovat heränneet kysyntään. Nyt korostuspuuterit/highlight -puuterit ovat paletteina. Saatavilla on hyvin usein viileä ja lämmin vaihtoehto.

strobing3

Puuteriset korostajat eivät niinkään yllätä, mutta voidemaisten strobing-tuotteiden tulo marketteihinkin tutuilta brändeiltä vähän yllätti – positiivisesti kuitenkin. Aikuisemmasta ja/tai kuivemmasta ihosta saa hehkuvamman tällaisilla voidemaisilla. Ne eivät korosta uurteita samalla tavalla, kuin puuteriset saattavat tehdä. Lisäksi näitä voi aina sekoittaa pienen tipan meikkivoiteen joukkoonkin. 😉

strobing2

Viime syksynä IsaDoran joulukokoelmassa oli puikkomainen poskipuna, joka minulla oli käytössä korostustuotteena. Se oli niin vaalea ja hohtava, että toimi minusta paremmin korostuksiin. Nyt IsaDora on sitten tehnyt virallisesti korostuspuikonkin. Näppärä tuote!

Otan näitä tarkempaan syyniin jossain vaiheessa. Nyt vain tällainen lyhyt läpikäynti uutuuksista ja vielä tietämättömille infoa, jos sana storbing meikkituotteissa herättää ihmetystä.

missw14

Uskon strobingin kaiken aikaa kasvavan suosion johtuvan sen helppoudesta ja luonnollisuudesta. Rasvaisena kiiltävä iho ei edelleenkään ole muotia ja tavoiteltua, mutta korostuksilla saadaan iholle luonnollisen näköistä hehkua, eikä nyt tarvita niitä kaikista mattaisimpia puutereita. Iho saa kevyesti kiiltää, joka saa sen näyttämään nuorekkaammalta.

LBmeikki14

Strobingissa voidaan korostaa eri tavalla. Joskus teen korostuksen aivan keskelle poskipäitä. Teen oikein marrihymyn ja katson peilin kautta missä on korkein kohta poskipäissä.

Tässä strobing-alueita havainnollistavassa kuvassa on muutama vinkki. Lisäksi voidaan korostaa nenänselkää ja otsan keskiosaakin. Kulmakarvojen yläpuolen korostus on minun uusi villitykseni, mutta kaikki muut alueet ovatkin olleet vakiojuttu meikkauksissani.

toofacedchocolatebonbons

Strobing on hullannut minut jo kauan sitten. En tosin vain puhu siitä strobingina, koska minulle kyseessä on kasvojen korostaminen. Nyt tästä vain puhutaan enemmän, kun siitä on noussut hitti ja hitillä on hienompi nimitys arkikielessämme. Varjostuskin muuttui nimitykseksi contour. Itselläni on usein tapana vähän varjostaa kasvoja, mutta pikameikkauksiini kuuluu aina korostaminen. Se saa kasvoni kirkkaammiksi ja minut valoisamman näköiseksi. Olen heti hehkuvampi ja virkeämmän näköinen. Pieni juttu, mutta suuri vaikutus.

pikameikkitutoriaali11

Onko strobing hullannut teidätkin? Oletteko kiinnittäneet huomiota tähän meikkitrendiin?

Mukavaa lauantaita kaikille!

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (20)

Mä vasta nyt alan pikku hiljaa heräilemään ja uskaltamaan kokeilemaan hehkuja, varjostuksia, korostuksia yms…
Käytetäänkö tällaista tuotetta valokynän lisäksi vai tilalla?

Kyllä, minäkin olen käyttänyt korostustuotteita jo pitkään 🙂 Mutta en tiennytkään, että nyt myös markettimerkit ovat lähteneet tähän trendiin mukaan, hienoa! Omat suosikkini ovat olleet the Balmin Mary-Lou Manizer (tietenkin, se on kyllä klassikko <3) sekä MACin Perfect Topping. Vähän aikaa sitten ostin prettyltä Sleekin voidemaisen korostuspaletin, siinä on myös aika kivoja hohtavia sävyjä. Myös tuo IsaDoran A Day At Riviera – puikko on ihan lemppareitani 🙂

No nyt ovat lähteneet! Oli jo aikakin. 🙂

Jään odottelemaan voidemaisen korostajan tarkempaa esittelyä. Juuri sellaista olen etsimässä 🙂

Joo, tulossa on. 🙂 Ajattelinkin, että ne saattaisivat kiinnostaa monia, koska ovat kuitenkin tavallaan aika uusi juttu. On niitä ollut jo vuosia, mutta ei tällaisessa mittakaavassa.

Mielenkiinto heräsi taas kuin esittelit myöskin voidemaiset strobing tuotteet. Contour ja baking sekä strobing tekniikat ovat kyllä pääkallossa ja näihin kaikkiin löytyy tuotteita mutta sen suurempia muutoksia kasvonpiirteissä en kyllä saa aikaan, ehkä käytän tuotteita liian varovaisella kädellä. Haen kyllä lähinnä kohottavaa ilmettä sekä syvällä olevien ruskeiden silmien esiintuominen ja tummien silmänalusten peittäminen. Kaksoisleukaa ei ole, enkä ole pyöreäposkinen mutta kasvonpiirteet ovat valahtaneet alaspäin, silmäkulmat ja suupielet sekä poskipäät. Kasvojen malli soikea, hieman leveämpi otsa kuin leukapielet, lyhyt leuka. Tummat silmänalukset saan hyvin peitettyä, mutta siihen se jää ! Olisi tosi kiva lukea miten tällaisia iän tuomia ryhtivirheitä saisi hieman korjattua.

Hmm… olen vielä (korostan sitä vielä) niin nuori, että maanvetovoima ei näy kasvoissa. Mutta vielä se päivä koittaa, kun huomaan ryhdin kasvoissa vähentyneen. Senpä vuoksi pitäisi olla aikuisempi havainnollistavana, mutta äiti ei nyt hetkeen varmaan istu minun meikattavaksi ja kuvattavaksi ei varmaan halua. Hmm… ehkä minä kokeilen tehdä ohjeita omia kasvoja käyttäen. 🙂

Ihanaa, että näitä tulee kokoajan enemmän! Ja nimenomaan hehkuna, eikä glitteriä. PItänee alkaa tarkkaan miettimään minkä näistä ostaa vai ostaisko voidemaisena ja puuterisena, nii voi mennä vähän fiiliksen mukaan. Siitä puuterituotteesta sit tekosyy ostaa Real Techniques Metal Collectionin 300 Tapered blush -siveltimen. Muahahaha

Juuri näin! Minäkään en kaipaa glitteriä, vaan hehkua. 🙂

Oon kuullut strobingista ekaa kertaa joskus viime vuonna. Vähän jotain viritelmää olen itekkin koittanut, mulla on bella pierren (yllättäen livboksista… :D) hohdepuuteria mitä käytän milloin mihinkin, luomivärinä, puuterin joukossa tuomaan hehkua, mutta oon myös sipaissut sitä ihan vaan hehkuttamaan poskipäitä ja otsaa (ja otsalle ilmeisesti sitä ei kuulukkaan, hupsis!).
Erityisesti nuo voidemaiset strobing-tuotteet kiinnostavat niin niistä haluaisin lukea tarkempaakin analyysia!

Voit sinä otsallekin käyttää, jos haluat. 🙂 Ei sitä missään kielletä. Toki otsalle ei kannata laittaa kaikkein hehkuvinta korostajaa, koska efekti voi näyttää kummalliselta.

Voidemaisista tulee tarkemmin. 😉

Hienoa, että markettimerkeillekin tulee lisää tarjontaa korostustuotteista 🙂 Ehdin jo hipelöimään noita Lorealin korostuspuutereita Cittarissa, mutta ei lähtenyt mukaan. Hirveästi glitteriä levisi koko kämmenselkään yli swatchatun alueen, eikä sellaista hienoista hehkua kuin toivoin. Isadoran korostuspuikon ehdin jo tilata luottavaisin mielen netistä, sillä se joulukokoelman tuote oli niin hyvä 🙂 Myös noiden Isadoran korostuspalettien rantautumista kauppoihin odotan innolla, sillä olen pitänyt kovasti merkin aiemmista paleteista, joista löytyy korostus, poskipuna ja aurinkopuuteri.

Maybellinelta on tullut myös jonkinlaisia korostuspuikkoja. Ne vaikuttivat tosi hyviltä kämmenselkään kokeiltuna, täytyy varmaan huomenna käydä kotiuttamassa 😉 Eli korostushuumassa täälläkin!!

Muutenkin kädet syyhyten jo odottelen eri merkkien syyskokoelmia.. Ja erityisesti sinun esittelyjäsi niistä! ♥

Sanos muuta! On meinaan ollut todella vaisu tarjonta. Olen oikeasti ihan ihmetellyt sitä. Nyt buumi on niin suuri, että tajutaan vastata kysyntään. 🙂

Tsekkaa IsaDoran voidemaiset Strobingit. 😉 Hillitympiä, kuin lorkun. Saatat tykätä. 😉

Joo, Maybellinet sainkin pr-näytteenä aikaisemmin. Ne vaan unohtuivat kuvista. Merkiltä on myös tullut contour-kyniä/puikkoja. Niissä on hassusti toinen puoli terästä korostusväriä ja toinen puoli varjostusväriä.

Hih, IsaDorat ovat jo odottamassa. Nyt jo sanon, että huulimeikkituotteet ovat wow! Minuun iski ja lujaa.

Ihana kuulla, että postauksia odotellaan. 🙂

Itse tutustuin vasta vähän aika sitten meikissä korostamiseen/varjostamiseen kiitos meikkiblogien ja YouTuben joita myöskin opin seuraamaan tyttärieni kautta ? Vanhakin oppii uutta? Mielelläni kuulen lisää voidemaisista korostajista.

No niin! Mahtavaa! 🙂

Voidemaisista ehdottomasti on tulossa esittelyä. Ovat ne sen verran uusi juttu markettimerkeiltä. 🙂

Kiva huomata että joku ns. ” vanhempi ” myöskin seuraa tätä mainiota blogia ! Olenkin jo miettinyt että olenko itse vanhemmasta päästä kuin olen syntynyt 1958. Tämän monipuolisen blogin kautta olen saanut lukuisia tosi hyviä vinkkejä meikkaukseen ja seuraan tätä joka päivä.

On teitä ”vanhempia”. Vanhin jonka tiedän on 73, eli mummoni käy tabletillaan täällä. 😉

Niin ja ihana kuulla, että olet saanut vinkkejä täältä. 🙂

Joo, eniten innostuin Maybellinen puikoista. Vielä en osannut päättää kumman olisin ostanut lämpimän vai viileän sävyn. Lämmin menisi nyt, viileä ehkä paremmin talvella.

Minulla sama. Kesällä menee lämpimätkin, mutta talvella on pakko suosia vain viileitä. Talvea kohti tässä nyt kuljetaan, joten itse ottaisin sen viileän. 😉

Mä vasta nyt alan pikku hiljaa heräilemään ja uskaltamaan kokeilemaan hehkuja, varjostuksia, korostuksia yms…
Käytetäänkö tällaista tuotetta valokynän lisäksi vai tilalla?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *