Kasvotuotteet

Strobing on nyt hot

13.8.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Strobing – monille aivan tuttu sana, toisille voi olla vielä vähän tuntematon.

varikassilmameikki20

Strobingissa on kyse kasvojen erityisestä hehkusta ja korostamisesta. Kasvojen korkeimpia kohtia korostetaan nyt voimakkaammin, kuin vielä muutama vuosi sitten. Contour, eli kasvojen muotoilu varjostuksin ja korostuksin oli iso juttu ja on edelleen, mutta rinnalle on tullut simppelimpi ja helpompi tapa muotoilla kasvoja ja tehdä meikkipohjastaan valoisampi ja hehkuvampi.

strobing

Olen tällä viikolla saanut pr-näytteitä uutuuksista. Strobing-tuotteet ovat näkyneet hyvin vahvasti. Toki mattapunia tuntuu olevan kanssa, sekä contour-tuotteitakin, mutta strobing näkyy uutuuksissa selkeinten. L’Oréal Paris ja IsaDora eivät ole ainoita, sillä aikaisemmin kesällä sain lähetyksen Artdecolta, joka sekin on tuonut omat strobinginsa markkinoille. Koska strobing on nyt tulossa rytinällä meidän marketteihinkin, niin päätin kirjoittaa lauantain postaukseen tällaisen pienen tietoiskun, jos strobing aiheuttaa ihmetystä, että mistä siinä on kyse?

strobing1

Selkeästi nyt näkyy tämä, että markettimerkeille vihdoin tulee hyvät valikoimat korostuspuutereita. Minulta on paljon kyselty suosituksia korostuspuutereihin markettimerkeiltä. Niitä on ollut hieman vaikea antaa, kun niitä ei ole aikaisemmin ollut. Nyt valmistajat ovat heränneet kysyntään. Nyt korostuspuuterit/highlight -puuterit ovat paletteina. Saatavilla on hyvin usein viileä ja lämmin vaihtoehto.

strobing3

Puuteriset korostajat eivät niinkään yllätä, mutta voidemaisten strobing-tuotteiden tulo marketteihinkin tutuilta brändeiltä vähän yllätti – positiivisesti kuitenkin. Aikuisemmasta ja/tai kuivemmasta ihosta saa hehkuvamman tällaisilla voidemaisilla. Ne eivät korosta uurteita samalla tavalla, kuin puuteriset saattavat tehdä. Lisäksi näitä voi aina sekoittaa pienen tipan meikkivoiteen joukkoonkin. 😉

strobing2

Viime syksynä IsaDoran joulukokoelmassa oli puikkomainen poskipuna, joka minulla oli käytössä korostustuotteena. Se oli niin vaalea ja hohtava, että toimi minusta paremmin korostuksiin. Nyt IsaDora on sitten tehnyt virallisesti korostuspuikonkin. Näppärä tuote!

Otan näitä tarkempaan syyniin jossain vaiheessa. Nyt vain tällainen lyhyt läpikäynti uutuuksista ja vielä tietämättömille infoa, jos sana storbing meikkituotteissa herättää ihmetystä.

missw14

Uskon strobingin kaiken aikaa kasvavan suosion johtuvan sen helppoudesta ja luonnollisuudesta. Rasvaisena kiiltävä iho ei edelleenkään ole muotia ja tavoiteltua, mutta korostuksilla saadaan iholle luonnollisen näköistä hehkua, eikä nyt tarvita niitä kaikista mattaisimpia puutereita. Iho saa kevyesti kiiltää, joka saa sen näyttämään nuorekkaammalta.

LBmeikki14

Strobingissa voidaan korostaa eri tavalla. Joskus teen korostuksen aivan keskelle poskipäitä. Teen oikein marrihymyn ja katson peilin kautta missä on korkein kohta poskipäissä.

Tässä strobing-alueita havainnollistavassa kuvassa on muutama vinkki. Lisäksi voidaan korostaa nenänselkää ja otsan keskiosaakin. Kulmakarvojen yläpuolen korostus on minun uusi villitykseni, mutta kaikki muut alueet ovatkin olleet vakiojuttu meikkauksissani.

toofacedchocolatebonbons

Strobing on hullannut minut jo kauan sitten. En tosin vain puhu siitä strobingina, koska minulle kyseessä on kasvojen korostaminen. Nyt tästä vain puhutaan enemmän, kun siitä on noussut hitti ja hitillä on hienompi nimitys arkikielessämme. Varjostuskin muuttui nimitykseksi contour. Itselläni on usein tapana vähän varjostaa kasvoja, mutta pikameikkauksiini kuuluu aina korostaminen. Se saa kasvoni kirkkaammiksi ja minut valoisamman näköiseksi. Olen heti hehkuvampi ja virkeämmän näköinen. Pieni juttu, mutta suuri vaikutus.

pikameikkitutoriaali11

Onko strobing hullannut teidätkin? Oletteko kiinnittäneet huomiota tähän meikkitrendiin?

Mukavaa lauantaita kaikille!

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme