Yleinen

Summer Glow Look

9.7.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

No niin! Saatiinhan niitä helteitä tälle kesälle. Helteisen kesän ehdoton look on hohtava ja hehkuva Summer Glow -meikki. Värimaailma on pronssinen, kultainen ja ehkä vähän nudemaisen hiekkainen. Näyttää upealta aurinkoisena päivänä rannalla, terassilla tai missä nyt ikinä sitä aurinkoista päiväänsä nauttii. Sama meikki toimii illalla yökerhon menossa, ilman sen suurempia meikin vahvistamisia.

Glow-meikin yksi olennaisimpia juttuja on aurinko- ja korostuspuuteri. Poskipuna voidaan jättää vaikka kokonaan pois, tai sitä sipaistaan hyvin hentoisesti. Pääasiassa korostetaan päivetystä ja varjostetaan aurinkopuuterilla. Hohtavilla korostuspuutereilla (highlight) korostetaan voimakkaasti poskipäitä, leukaa, amorinkaarta, nenänselkää ja otsan keskiosaa. Mitä tummempi/päivettyneempi iho, sen upeammalta glow-meikki näyttää. Kaikki meikissä saa olla kimaltavaa, hohtavaa ja hehkuvaa.

Meikkipohja on hyvin ohut ja valoa heijastava. Glow-meikki kuuluu olla meikkipohjaltaan hyvin luonnollinen ja siksi käytin Garnierin uutta The Miracle Cream -voidetta. The Miracle Cream on todella valoa heijastava, hehkua antava ja siinä on SPF 20. Puuteroin hyvin kevyesti, sillä glow-meikki saa ja kuuluukin näyttää hieman kiiltelevältä.

Nudet huulet kuuluvat myös olennaisesti glow-meikkiin. Valintani oli Maybellinen Baby Lips sävyssä Peach Kiss.

Silmämeikistä ei tehdä liian vahvaa ja sävyiksi valitaan ruskeaa, pronssia ja kultaa. Silmämeikin idea on olla luonnollinen, mutta intensiivinen.

Kestävä silmämeikki saadaan, pohjustamalla silmäluomet ensin silmämeikinpohjustajalla. Pohjustajan päälle väritellään koko liikkuvalle luomelle L’Oréal Paris Miss Rebel -kokoelman Color Riche Eye Color Pencil -luomivärikynää sävyssä 06 Delicate Beige. Utuinen rajaus ylä- ja alaluomelle ruskealla, lähes voidemaisen pehmeällä L’Oréal Paris Color Infaillible -luomivärillä sävyssä Endless Chocolat. Samalla luomivärillä varjostetaan ulkonurkkaa ja luomivakoa. Sisänurkkaan ja kulmaluulle kullanhohtoista, vaaleaa luomiväriä.

Ruskea alaluomen sisärajaus luo katseeseen intensiivisyyttä ja saa silmät näyttämään kirkkaammilta.

Summer Glow -meikkiin saa sähäkämmän ilmeen rajaamalla silmät turkoosilla. Itse pidin oman glow-meikkini hillittynä, sillä turkoosinsininen rajaus oli jo Miss Rebel -lookissa. Vielä yksi meikki on tulossa Miss Rebel -kesäkokoelman luomivärikynällä toteutettuna. Viimeisessä sitten Lovely Lilas.

Meikissä olennaisimmat tuotteet olivat L’Oréal Parisin Glam Bronze -aurinkopuuteri, Color Riche -luomivärikynä, Color Infaillible -luomiväri, NARS Albatross -korostuspuuteri, Maybelline Baby Lips Peach Kiss -sävyllinen huulivoide ja Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil Whiskey -kajal-kynä.

Meikkipohjana Garnier Miracle Skin Cream -voide. Tämä voide tulee tarkempaan esittelyyn lähiaikoina.

Joko olette päivettyneitä? Minä sain vähän sävyä silloin toukokuussa, mutta tuntuu kaikki päivettymiset kadonneen kesäkuun aikana. Olenkohan yhtenäkään kesänä ollut näin vaalea, kun tänä kesänä?

Garnier Miracle Skin Cream, L’Oréal Paris Glam Bronze, Color Riche ja Maybelline Baby Lips blogin kautta saatuja.

Lue myös

Suosittelemme