Glitz & Glam

Syksyn kuurakynnet

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Alkusyksystä Lumenelta ilmeistyi valloittavat Nude & Matt -kynsilakat. Kukaan blogeja seuraava ei ole voinut välttyä näkemästä näitä. Erityisesti Frosted Pearl -kynsilakkasävyt ovat villinneet niin pohjoismaisilla sävyillä.

Minun oli aivan pakko ostaa yksi kokeiluun. Hetken pähkäiltyäni ostin pehmeän Aamuinen Sade sävyn. Sävy näyttää vanhalta roosalta, jota katselisi huurrelasin läpi.

Ehdin jo unohtaa, että olen ostanut tällaisen kokeiluuni. Eräs päivä havahduin, että nyt on saatava mattaa kynsille! Muistin tämän ostamani Lumenen kynsilakan ja sillähän minun oli sitten lakkailtava.

Minusta Nude & Matt -kynsilakat ovat niin suomalaisia. Niistä jotenkin huokuu Suomen syksy. Tiedättehän ne kuurat, höyryävän hengityksen ulkona, sumu ja kolea ilma? Jotenkin Lumene on onnistunut luomaan nuo mielikuvat Suomen syksystä Nude & Matt -kynsilakkoihinsa.

Aamuinen Sade on koostumukseltaan melko paksua ja pigmenttistä. Ensimmäistä kerrosta levittäessä pelkäsin, että tulen saamaan epätasaiset ja hyvin raitaiset kynnet. Lakan koostumus ei tuntunut aluksi sellaiselta itsestään tasoittuvalta, joka nykyään löytyy oikeastaan kaikkien arvostettujen kynsilakkabrändien kynsilakoista. Mattaiset ja frost-koostumuksen kynsilakat kun muutenkin ovat vähän raidoittuvaa sorttia. Levitin toisen kerroksen, jotta sain täydellisen peittävyyden. Yllätyin, sillä kynsilleni ei jäänyt raitoja! Wow! Pitkille kynsille riittää kaksi kerrosta, mutta lyhyemmät pärjäävät yhdelläkin kerroksella. Kynsilakka on niin peittävää.

Aamuinen Sade on melko nopeasti pintakuiva, mutta täydellinen kovettuminen vie tovin. Voi kyllä johtua siitä, että tämän päälle en käyttänyt pikakuivattajaa, sillä muuten mattainen efekti katoaisi. Siksi en välttämättä lähtisi kovettumisaikaa vertailemaan muihin, koska muiden kynsilakkojen kanssa tulee käytettyä pikakuivattajaa. (poikkeuksena tekstuurilakat)

Forsted Pearl Effect -lakka jättää ihanan tuntuisen pinnan kynnelle. Se tuntuu hyvin hienolta ja laadukkaalta paperilta.

Näitä Frosted Pearl Effect -kynsilakkoja löytyy kaksi vaihtoehtoa. Joudun varmaan hankkimaan sen toisenkin ja toivon kovasti, että Lumene tekisi näitä Frosted Pearl Effect -lakkoja lisää. Minä rakastuin! Kerrassaan tyylikäs!

Joudun vielä yhdessä asiassa suitsuttamaan tätä kynsilakkaa. Se on mattalakka, mutta silti se kestää! Naputtelen paljon näppäimistöä (oliko yllätys bloggaajasta?) ja joudun päivän aikana pesemään paljon käsiäni (jep, kun olin viikon laiska käsivoiteiden käytössä, niin kuvissa näkyy tulos, mitä vesi ja kylmä ilma tekevät). Silti kärjet eivät ole kuluneet, eivätkä lakkaukset lohkeilleet. Toki minulla nykyään kynsilakat kestävät todella hyvin, mutta silti koen tämän kestävyyden uskomattomaksi!

Hintaa Lumenen Gel Effect -kynsilakoilla on noin 5,90 € / 5 ml. Jos ihastuit Aamuinen Sade -kynsilakkaan, niin kiirehdi! Lumenen Trend Collection Nude & Matt on kausikokoelma ja myynnissä enää vähän aikaa. Uusi kokoelma on pian (ellei jo ole) esillä.

Muita Nude & Matt -kynsilakkoihin ihastuneita? Vai löysikö joku kenties jotain moitittavaa näistä?

Lue myös

X