Glitz & Glam

Synkempiin värimaailmoihin siirtymistä

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ja niin syksyisemmät ja säyseämmät värit astuivat kuvioon…

Zoyalondon2

Mietin tovin, että lakkaisiko vielä jollakin kesäsävyllä vai kehtaisiko sitä jo napata jotain syksyisempää kynsiinsä?

Zoyalondon1

Päädyin syksyisempään, sillä on jo ollut ikävä tätä värimaailmaa. Synkemmän kauden korkkasi Zoyan Pixie Dust -kynsilakka, sävyssä London.

Zoyalondon4

Pixie Dust -lakat ovat Zoyan tekstuurilakkoja. London on hyvin hienojakoinen, sillä Zoyalta löytyy myös niitä erittäin ”rouheitakin” tekstuurilakkoja. London levittyy kauniisti kynnelle ja kuivahtaa hieman matta- ja rosopintaiseksi. Peittävyys on ihan hyvä, joskaan ei kaikkein peittävimmästä päästä oleva tekstuurilakka. Täydellisen peittävyyden saa 2-3 kerroksella. Minulla on kolme kerrosta, mutta en huomannut kahden ja kolmen kerroksen välillä suurta eroa. Enkä enemmänkin pinnan tekstuuri on vahvempi kolmella kerroksella, kuin kahdella. Lakka kuivuu melko nopeasti, mutta ei ole niitä supernopeasti kuivuvia tekstuurilakkoja.

Zoyalondon

Sävyltään London on kuin haalistunut musta, jossa on hopeista glitteriä. Glitterit ovat hyvin pieniä, vaikka joukossa on hieman keskikokoisiakin glittereitä. Koska tässä ei ole niitä oikein suuria glittereitä, niin tämä ei ole niin painajaismaista poistaa kynsiltä. Toki hitaampaa, kuin creme-lakkoja.

Mutta nyt kysymys kuuluu, että olivatko nämä liian syksyiset tai jopa talviset? Yllätyin, että eivät. Jotenkin näissä kuvissani joo, ne näyttävät ehkä hieman talvisilta, mutta kynsillä London skulasi hienosti, vaikka ulkona onkin loppukesä.

Harmillista, kun joudun kertomaan, että Londonia ei ilmeisesti enää saa. Mutta yksi ilouutinen minulla olisi… Kun ennen Zoyan kynsilakat sai tilattua vain sähköpostitse tai CesarsShopista pienen kiertotien kautta, niin nykyään sävyt ovat tilattavissa samalla tavalla, kuin kaikki muutkin kynsilakat. Zoyat ovat olleet vähän vaikeasti saatavia, joten verkkokauppamyynti on mukava juttu. Upeat Zoyan kynsilakat löydät CesarsShopista, niin verkkokaupasta, kuin myymälästäkin. Hinnaltaa Zoyat ovat 14,80 €. Tämän omani ostin keväällä CesarsShopin myymälästä siellä käydessäni.

Mites teillä? Joko haikailette syksyisempiä sävyjä, vai ovatko ne kenties jo astuneet käyttöön? Vai onko siellä sitkeästi loppuun asti kesäileviä?

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X