Glitz & Glam

SYNTTÄRI(arvonta)VIIKKO: Glamglow Powermud

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Synttäriviikon tuote-esittelyt ja arvonnat jatkuvat. Tänään on Glitz & Glamin virallinen synttäripäivä. Blogini on horoskooppimerkiltään vesimies, kuten kirjoittajansakin. Ilmankos tulemme niin hyvin juttuun keskenämme. Meillä on aika samoja ajatuksia ja näkemyksiä asioista.

Tälle päivälle sopiikin hyvin glamourinen kasvonaamio, eli Glamglow. Tämä pirteän vihreä ilmestys on Glamglow-perheen uusin tulokas, eli Powermud. On varmasti tullut selväksi, että pidän Glamglown mutanaamioista. Nostin alkuperäisen Youthmud-naamion vuoden 2014 parhaimmaksi kasvonaamioksi. Vuoden 2014 parhaimmat -listaukseni löytyy täältä. Sen lisäksi LivBoxin blogissa olleessa haastattelussani nostin tuon minut valloittaneen kasvonaamion tuotteeksi, jonka haluaisin löytyvän LivBoxista.

Glamglowsta kirjoitin viime keväänä. Postaukseni Glamglown ensimmäisestä mutanaamiosta ja parista muusta tuotteesta löytyy täältä. Kerron siellä mistä Glamglow on saanut alkunsa ja millainen Tuhkimotarina tämän tuotteen takaa löytyy. Tähän postaukseeni en nippelinnappelin -tietoa jaa, sillä palatte halusta päästä nakuttelemaan osallistumiskommenttia, eikös vain?

Glamglow -naamioita löytyy tällä hetkellä (Suomesta) viisi erilaista. Neljä kasvonaamiota ja yksi naamio silmänympärysiholle. Pakkaukset ovat mielenkiintoisia ja näyttäviä. Kaikilla Glamglow-tuotteilla on yksilöllinen pahvipakkaus, joka noudattaa kuitenkin uskollista tyyliä. Nämä ovat niin hienoja!

Tämä uusin Powermud Mud to Oil Dualcleance Treatment -mutanaamio on yhdistelmä mudan ja öljyn parhaita ominaisuuksia. Detox on tämän päivän trendisana ja detox-kuuriin ja -vaikutukseen törmää kaikkialla. Nyt myös kasvonaamiossa, sillä Powermud on tarkoitettu puhdistamaan kasvoilta viikon aikana kertyneet epäpuhtaudet, meikinjäämät, liat, kuona-aineet ja saastehiukkaset.

Jos se alkuperäinen Youthmud on tuttu, niin siihen verrattuna Powermud on helpompaa levittää kasvoille. Koostumus on ohuempaa ja helposti levittyvää. Öljyt naamiossa saavat mudan notkeaksi ja levittyväksi. Powermud on läpikuultavaa ja sen joukossa on pieniä rakeita. Powermud kasvoilla ei näytä ollenkaan ”suohirviöltä”, kuten esimerkiksi Youthmud kasvoilla.

Naamio levitetään puhtaille kasvoille (silmänympärysihoa välttäen) ja annetaan vaikuttaa noin 5-10 minuuttia. Tämän jälkeen lisätään vettä ja aloitetaan kasvojen hieronta pyörivin liikkein. Naamio muuttuu vaahtoavaksi öljyksi ja samalla iho saa kevyen kuorinnan.

Naamiota on tarkoitettu käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa useammin. Olen sitä mieltä, että kerran viikossa riittää.

Olettekin varmasti kokeneet tai kuulleet, että Glamglow-naamiot kihelmöivät ihoa ensimmäisien minuuttien aikana. Itse pidän kovasti kihelmöinnin tunteesta. Koen sen kihelmöinnin parantavan ihoni pintaverenkiertoa, joka taas parantaa ihon laatua. Omien kokemuksieni mukaan voimakkain kihelmöinti syntyy alkuperäisellä Youthmud-kasvonaamiolla. Powermud kihelmöi myös, mutta ei yhtä voimakkaasti. Selkeästi Powermud-naamio keskittyy puhdistamaan ihosta kaiken ei sinne kuuluvan.

Listaan hieman tämän kasvonaamion tehoaineita ja ominaisuuksia.

Neljä erilaista öljyä, jotka ravitsee ja pehmittää (viikunakaktuksen hedelmäöljy), pesee ja puhdistaa (männyneulasöljy), vahvistaa ja tasapainottaa (olibaanihartsiöljy/pihka) ja elvyttää ja uudistaa (mirhaöljy).

Brasilialainen valkoinen savi sisältää luonnollista silikonia, joka tekee koostumuksesta notkean. Runsaasti kalsiumia sisältävä bentoniittisavi imee epäpuhtaudet. Kaoliinisavi hillitsee ihon kiiltoa. Ihoa ravitsee biomineraalinen vihreä savi.

Benoitine uudistaa dermistä, hydroloitu hiivan aminohappo tasapainottaa ihon kosteuspitoisuutta, askorbiiniglukoosihappo parantaa ihon sävyä ja mikrokokoinen riisi silottaa ihon pintaa.

Kaikki Glamglow-mutanaamiot sisältävät Teaoxi-yhdisteen*. Powermud-naamiossa on Teaoxi-yhdisteen lisäksi jauhettua ukontulikukan lehteä. Lehti sisältää rasvahappoja, mineraaleja, saponiineja. 

*Patentoitu uraauurtava Teaoxi-yhdiste vapaut­taa ihoon superantioksidantteja sekä polyfeno­leita erityisen vaiheittaisen teknologiansa ansi­osta. Glamglow’n mahtavien tulosten takana oleva Teaoxi koostuu vihreän teen lehdistä, jotka kirkastavat, kosteuttavat ja antavat suojan vapaita radikaaleja vastaan.  

Kaiken kaikkiaan pidän tästäkin Glamglow-mutanaamiosta. Tämä on erilainen, kuin muut ja selkeästi likaa ja meikkijäämiä puhdistavampi. Iho on käytön jälkeen on pehmeä, sileä ja miellyttävä. Pidän Glamglow-mutanaamioiden välittömästä vaikutuksesta. Joka kerta käytön jälkeen koen ihoni heleämmäksi. Toki ennen kasvonaamiota ihon tulee olla hieman samea, jotta heleyden huomaa. Kuivaöljyt huomaa naamiossa, sillä niiden ansiosta mutanaamio on kosteuttavamman tuntuinen ja hellävaraisempi. Tuoksu on jotenkin mukavan raikas. Minulle tulee vahvasti mieleen vihreät omenat. 

Tämä vihreä uutuus maksaa noin noin 50 euroa (hieman allekin). Sokoksen verkkokaupasta tämä näyttäisi olevan tilapäisesti loppunut, mutta eiköhän näitä tavarataloista löydy. Lisäksi Glamglow löytyy Kickseistä ja Stockmannilta. Olen joskus metsästänyt näitä vähän edullisempaan hintaan. Voin sanoa suoraan, että se on turhaa. Ulkomailla nämä saattavat maksaa jopa enemmän. Ainoastaan Viking Linen laivoilta Glamglown löytää edullisemmin ja tietysti lentokentiltäkin. En tiedä miten muut kokevat, mutta minusta Glamglow on hintansa väärti, vaikka hintava onkin.

En voi, kuin suositella kokeilemaan Glamglow’ta, jos aikaisempaa kokemusta ei ole. Koska nämä kasvonaamiot ovat niin mieleeni, niin halusin ehdottomasti teille arvottavaksi sellaisen. Arvon yhdelle Glamglow Powermud Dualcleance Treatment -mutanaamion.

Ohjeet arvontaan:

– Kommentoi postaukseen. Kerro oma suosikkisi pikakaunistavasta kasvonaamiosta, jos sinulla sellainen on.

– Jos jätät sähköpostiosoitteesi, niin helpotat ja nopeutat yhteydenottoani. Teen kyllä arvontojen päätyttyä postauksen, jossa on kaikki voittajat. Joten sähköpostiosoitteen antaminen ei ole välttämätöntä. Nimimerkki olisi tuiki tärkeä, jos et jätä sähköpostiosoitettasi kommenttiisi.

Osallistumisaika päättyy torstaina 12.2. klo 20.00. Kaikkiin tämän viikon arvontoihin tulee sama päättymispäivä.

Paljosti onnea arvontaan! Muistithan osallistua myös eiliseen arvontaan? Huomenna luvassa uusi arvonta ja tuolloin olisi vuorossa meikkejä!

Palkinto ja testituote maahantuojalta saatuja.

X