Glitz & Glam

Syyskuun 2015 bloggaaja(Liv)Box

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt se on minullakin! Nimittäin bloggaajaboxi! Kävin spoilaamassa itseni jo toissapäivänä, kun en malttanut olla kurkkimatta, että mitä ne muut bloggaajat olivat suositelleet.

bloggaajaboxi9

LivBoxin paperi oli muuttunut kaksiväriseksi ja värimaailma oli mustavalkoinen. Syyskuun boxin teema oli bloggaajien suosikit.

bloggaajaboxi5

Boxeja oli kahta versiota. Minulle sattui tämä missä on se minun tuotteeni, joka muuten on vain kosmetiikka- ja kauneusbloggaajien suosikkeja sisältävä boxi. Eli tässä saamassani bloggaajaboxissa oli minun lisäkseni, Ostolakossa -blogin Virve, Charming Nails -blogin Taina, MaanoMeikkaa-vlogin Maano, Nude -blogin Erika ja Karkkipäivä -blogin Sanni. Vaihtoehtoisessa boxissa olivat Mini Fitness -blogin Eevi, Malenami -blogin Malena ja mukana piti olla Kolmistaan -blogin Karoliina, mutta miksi minä en ole törmännyt yhteenkään boxipostaukseen, jossa olisi hänen tuote? Minun tuotteen sai vain puolet tilaajista, joten oma tuotteenihan ei ollut joka boxissa. Oli kyllä tosi harmi, kun jotkut teistä eilen kommentoi ja kertoi, että oli odottanut just sitä minun tuotetta ja tilannut sen vuoksi ja sitten se ei osunutkaan kohdalle.

Pakko muuten todeta tässä välissä, että jos minulle olisi 5 vuotta sitten sanottu, että joo, sä Minna saat suosikkituotteesi sellaiseen kuin LivBox. Myös Karkkipäivän ja Charming Nailsin suosikit ovat siinä mukana, niin kyllä olisin nauranut epäuskoisesti. Tosiaan 5 vuotta sitten en vielä bloggaillut, mutta luin Charming Nailsiä ja Karkkipäivää. Ihailin heitä suuresti… mikä tuo mennyt aikamuoto on? Ihailen heitä edelleen. Mut… ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan ja yritän sanoa?

bloggaajaboxi7

Syyskuun boxi, joka on vuoden 2015 bloggaajaboxi, näyttää tältä. Aika täyteläinen, mutta ei niin täyteen tumpattu, kuin aikaisempina kuukausina. Ihanaa, oli paljon helpompaa asetella ne tuotteet kuvattavaksi. Mutta katsellaanpas lähemmin näitä vuoden bloggaajaboxin tuotteita. Mitäs ne kollegani ovat sinne suositelleet?

bloggaajaboxi4

Virven suosikki

Dermalogica Daily Microfoliant 60,90 € / 75 g

Riisipohjainen entsyymikuorintajauhe, joka kuorii kuolleen ihosolukon kasvoilta. Kirkastaa ja pehmentää ihoa.

Tämä tuote oli minun ensimmäisessäni LivBoxissa, jonka sain tammikuussa 2013, eli reilu 2,5 vuotta sitten. Tämä ko. kuorinta on jäänyt suureksi suosikikseni sen jälkeen. Ihan ässä tuote! Tuo 13 g:n näytekoko on erittäin riittoisa. Älkää siis turhaan dissatko näytekoon pienuutta, sillä tuo riittää pitkäksi aikaa. Olen joskus muinoin kirjoittanut Daily Microfoliant -kuorinnasta. Löydät tuon hyvin ”retron” postaukseni täältä.

marianila2

Minun suosikkini

Maria Nila Luminous Colour Masque 19,60 € / 250 ml

Hellävarainen hoito värjätyille hiuksille. Kosteuttaa, sekä antaa silkinpehmeän lopputuloksen.

Tämä on se minun tuote. Olen aivan hullaantunut tämän hiusnaamion tuoksuun, hiuksia kosteuttavaan ja pehmentävään vaikutukseen. Tämä hiusnaamio ei ole pelkkää silikonia, vaan tässä on paljon kosteuttavia ainesosia. Siksi ajattelin, että tämä voisi olla niin monelle osuva. Toisille ihan päivittäiseen käyttöön, toisille hiusten hemmotteluhetkiin. Ei tee ”lähmähiuksia” hentohiuksisille, mutta antaa sileyttä, kosteutta ja pehmeyttä myös paksuille ja karheille hiuksille. Syksy ja talvi tulevat, ja pian hiukset leijailevat sähköisinä. Kosteuttavat ja antistaattiset ainesosat helpottavat taltuttamaan leijailevat hiukset.

Maria Nilan Luminous Colour Masque on päässyt 5 parasta -postaukseeni. Täältä löydät postaukseni 5 parhaasta kosteuttavasta hiusnaamiosta.

Sitten vielä haluan huomauttaa yhdestä asiasta. Voit aivan hyvin käyttää tätä värjättyjen hiusten tuotetta, vaikka hiuksiasi ei olisi koskaan värjätty. Törmäsin nyt useaan otteeseen eri somen väylissä, että moni harmitteli, kun tuote on värjätyille hiuksille. Minun pitää joskus kirjoittaa ihan postaus asiasta. Olen näköjään jälleen sortunut olettamaan, että kaikille on asia X ihan itsestään selvää. Pahoittelen oletustani. Kirjoittelen jossain vaiheessa infopläjäystä hiuksiin ja niiden hoitoon liittyen. Nämä ovat vain niin monimuotoisia asioita, että ehkä teen tästä juttusarjan. Joka tapauksessa, tuote soveltuu vaikka hiuksia ei olisi värjätty. Retorinen kysymys – miksi se ei sopisi? Mitä se sitten tekisi värjäämättömille hiuksille? 😉

bloggaajaboxi

Maanon suosikki

Clarins Beauty Flash Balm 45,00 € / 50 ml

Pikakaunistaja, joka häivyttää väsymyksen merkkejä kasvoilta. Tekee ihosta heleän ja parantaa meikin raikkautta ja kestoa. Käytetään meikin alla, mutta voidaan käyttää myös heleyttävänä kasvonaamiona.

Tämä tuote on ollut aikaisemminkin LivBoxissa. Tarkalleen kaksi vuotta sitten syyskuun LivBoxissa. Olen muistaakseni saanut tämän joskus työn tai blogin kautta. En ihan kokenut tuotetta silloin omakseni ja olenkin antanut äidilleni toisen niistä pikakaunistajista. Voi olla, että tulen tähän ihastumaan nyt uudelleen lämmittelyn aikana. Saa nähdä. Tuote ei ole missään vaiheessa ollut epäsopiva tai huono. En vain kokenut tuotteen tekevän vippaskonsteja minulle.

bloggaajaboxi3

Sannin suosikki

Carmex Classic Huulivoide 2,45 € / 7,5 g

Carmex on valittu 17 kertaa US #1 Pharmacist most recommended brand -palkinnon saajaksi huulivoiteissa. Carmex viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti, ja sillä on antiseptinen vaikutus.

Jos tämä oli ensimmäinen LivBox ja olet huulivoideaddikti, niin tämä on taatusti sellaiselle boxin helmi. Minulle tämä oli 3. Carmex LivBoxeista ja siihen päälle vielä parit goodie bagi Carmexit. Sanni on täysin syytön siihen, että me LivBoxin pitkäaikaistilaajat hukumme Carmexiin. Hän ei tainnut tietää tämän suositun huulivoiteen olleen ennenkin boxin tuotteena. Minun kappaleelle käy, kuten muillekin Carmexeille – annan enemmän sitä tarvitsevalle. Loistava tuote kuitenkin siinä mielessä, kun mietitään, että mikä vuodenaika on juuri alkanut. Huulet alkavat rohtua ilmojen viiletessä.

bloggaajaboxi1

Erikan suosikki

Lumene Blueberry Kulmien Muotoiluvaha 8,90 € / 6 ml

Luonnollisen värin antava, kulmat kauniisti huolitteleva Kulmien Muotoiluvaha on noussut lähes kulttituotteeksi ja voittanut useita palkintoja.

Tykkään todella paljon sävyllisistä kulmavahoista ja -maskaroista. Pikameikissäni harjaan kulmiin väriä, mutta enemmän panostamalla yhdistän värillisen vahan kanssa joko kulmakynän, -geelin tai puuterisen kulmavärin. Tämä sävy on minulle hieman liian vaalea, kokeilin jo. Olen juu blondi nykyään, mutta minun kulmakarvojen luonnollinen väri on hyvin tumma.

bloggaajaboxi2

Tainan suosikki

Trind Nail Repair Natural 16,50 € / 9 ml

Kaikkien aikojen myydyin Trind -tuote. Tehoapu katkeileville, halkeileville ja hauraille kynsille. Lujittaa heikkoja kynsiä ja pitää ne joustavina.

Tämä siis on Charming Nailsin kynsien salaisuus. Mahtavaa, että Taina valitsi tämän, vaikka tuote on ollut aikaisemmin LivBoxissa. Olikohan se syksyllä 2013? *käy tarkistamassa vanhasta postauksestaan* Jep, lokakuussa 2013 oli Trind LivBoxissa. Muistaakseni omani annoin pois. Pitäisiköhän nyt kokeilla? Pitää, kerta Charming Nails suosittelee.

Boxista tuli myös alekoodi Maria Nilan tuotteisiin, jota myy Bangerhead.fi ja etuseteli Dermalogican tuotteisiin. Pahoittelen, että ei ole kuvaa. Sain boxin eilen vähän ennen, kun jouduin lähtemään töihin. Olin takaisin kotona klo 22.30, jonka jälkeen aloin vastailla joihinkin kommentteihin, viesteihin ja yhteydenottoihin, sitten söin ja luin pari juttua netistä. Sitten kuvasin LivBoxin tuotteet ja siinä unohtui napata näistäkin kuva. Jep, meni helkkarin myöhään, kun käsittelin kuvat ja kirjoitin yli 1200 sanaa sisältävän postauksen. Oi, miksi en vain tehnyt typistettyä versiota? Miksi minun pitää puhua niin paljon? 😀 Onneksi tämä hullunmylly helpottaa kohta. Muumion ensi-ilta on tänä lauantaina Kotkan kaupunginteatterilla. Älkää pliiz pitäkö bloggaamista ihan helppona hommana. Se ei ole sitä, ainakaan minulle. Nyt hairahdin aiheesta, joten paluu takaisin LivBoxiin.

bloggaajaboxi8

Sitten yhteenvetoa bloggaajaboxista. Boxi sisälsi kuusi tuotetta, joista kolme oli täysikokoisia ja kolme minituotteita. Mitä boxin arvoon tulee, niin pelkästään tuo minun tuote on arvokkaampi, kuin boxin hinta kalleimmillaan. Siihen päälle hintavien tuotteiden minikoot, niin ei voida valittaa etteikö tuotearvo olisi riittävä. Boxeja oli tosiaan kahta erilaista. Tämä jonka minä sain ja toisessa ei sitten ollut minun ja Maanon tuotetta, vaan Malemin ja Eevin suosikit, jotka olivat Glamglow’n kasvonaamio (näyte) ja Cutrinin hiusöljy (täysikokoinen). Glamglow onkin jo tuttu minulle, sillä olen tainnut kaikki naamiot testailla ja nyt odottaa ne uudet kasvoputsarit testailuani. Cutrinin hiusöljy on varmasti kanssa hyvä.

Bloggaajaboxit sisältävät laatutuotteita. Osa on minulle tuttuja ennestään ja osa ei. Suurin osa on tuttuja. Tuotteet ovat monipuolisia ja hyödyllisiä. On tuttuja päivittäistavarakauppabrändejä, on hoitolamerkkiä, on ammattilaistuotetta, että vähän erikoisempiakin merkkejä. Olemme suositelleet sellaisia käytännöllisiä tuotteita, joita lähes kaikki tarvitsevat. Tietenkään kaikki eivät tarvitse kaikkea ja kaikki eivät tykkää kaikesta. Ikinä ei voi miellyttää kaikkia yhtä aikaa. Soraääniä ja pettymyksen tunteitakin on ollut ilmassa ja se kuuluu asiaan. Ikinä ei voi tietää mitä tilaajat odottavat ja sitten se jääkin ”herran haltuun”, että ylittyykö vai alittuuko odotukset? Mutta minun mielestäni tämä ja se vaihtoehtoinen boxi, ovat vuoden parhaimpia tähän mennessä. Viime kuun boxi oli muistaakseni vähän blaah mielestäni. Oman boxini suosikit ovat, yllätys-yllätys, se minun tuotteeni, eli hiusnaamio ja Dermalogican kuorinta. Toisessa vaihtoehdossa suosikkini on Glamglow.

Laitan vielä loppuun linkin viime vuotiseen bloggaajaboxiin. Täällä näet mitä boxi sisälsi viime vuonna.

Mitkäs ovat teidän ajatukset? Jatkoon vai ei jatkoon? Mikä oli boxien paras tuote mielestäsi? Ei ole pakko sanoa, että hiusnaamio, jos ei taho. ;D

LivBox saatu yhteistyön kautta.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X