Glitz & Glam

Syyslook arkeen

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Syksy tästä vain viilenee, vaikka vielä on yllättävän lämpöisiä päiviä. Ei ole kauan.

Kohta taas vedetään hattu tai pipo syvälle päähän.

Ja puetaan villaneuleet ja -takit päälle.

Syyslook voi olla myös hyvin kevyt ja raikas, vaikka monesti se ehostus muuttuukin kesän jälkeen tummiin sävyihin. Usein panostetaan taas enemmän silmämeikkiin. Hyvin usein (ok, lähes 90%) asiakkaani kertovat korostavansa silmiä ja huulet… no huulille eivät käytä mitään tai maksimissaan huulikiiltoa, joka on lähes väritöntä. Haluan vinkata, että päivän arkinen look voi olla erittäin freesi ja tyylikäs, vaikka silmiä ei meikattaisikaan, vaan panostettaisiin huuliin.

Olennaisimmat jutut tällaisessa syyslookissa ovat huolitellut kulmat, maskara, poskipuna ja joku ihanan syksyinen rusottava puna huulille.

Poskille en vielä valinnut viileää sävyä, vaan hieman lämpimän sävyisen poskipunan Benefitiltä.

Rockateur on käytössä ympäri vuoden, mutta erityisen ihana minusta se on hieman päivettyneellä iholla ja siksi suosin sitä kesällä ja näin alkusyksystä. Olen kirjoittanut postauksen tästä Sephorasta ostamastani poskipunasta, joka löytyy täältä.

Vaikka näytänkin lähes meikittömältä, niin on minulla luomiväriä. Kun haluan todella nudeilla silmämeikissä, niin valitsen todella laadukkaan Diorin Incogniton. Sain tämän ihanan nudeilupaletin äitienpäivälahjaksi. En liikuttunut niinkään tästä ihanasta lahjasta, vaan siitä mitä mieheni on joutunut tekemään tämän eteen. Hän on tosiaan stalkannut täältä blogista minun Tahdon! -sivulta, että mitä kosmetiikkaa himoitsen. Olen laiska päivittämään listaa ja mieheni ei ollut varma, että olenko sen jo ostanut, mutta jättänyt päivittämättä blogiin. Hän oli salaa tutkinut kaikki minun Diorin viisikot ja tätä ei sieltä löytynyt. Emotionista hän oli sitten käynyt tämän minulle ostamassa. Ihana mies! <3 
En ole nyt aivan 100% varma, mutta ilmeisesti nämä vanhat Diorin viisikot ovat poistumassa. Joten jos mielit saada tämän nude-paletin Incognito, niin tämän saattaa löytää alesta. 

Kulmaluulla ja sisänurkassa paletin valkoista luomiväriä. Liikkuvalla luomella vaalea beige ja hyvin kevyt luomivaon varjostus paletin vaaleanruskealla.

Ripsivärinä olen käyttänyt Artdecon uutuusmaskaraa Extreme Volume Mascara.

Harja on perinteisen mallinen ja hyvin tuuhea. Maskaramassaa jää harjaan juuri sopivasti. Kuvastakin näkee, että harjassa ei ole runsaasti ripsiä kastelevaa maskaramassaa. Ripset eivät ”kimppuunnu” ja liimaudu toisiinsa.

Extreme Volume antaa hieman pituutta ja volyymia, mutta en sanoisi kaikkein tuuheuttavimmaksi maskaraksi.

Extreme Volume antaa hyvin siististi jäsennellyt ripset. Maskaraa voi kerrostaa lähes mielin määrin, ilman ripsien yhteen liimautumista tai massasta syntyviä ”kökkäreitä”.

Artdeco Extreme Volume on erinomainen niille, jotka inhoavat uusia maskaroita niiden liiallisen kosteuden vuoksi. Kuukauden kuluttaminen, jotta maskara olisi parhaimmillaan, on turhaa tämän maskaran kanssa. Ensi korkkaamisesta lähtien maskara on ”parhaimmillaan”. Extreme Volume on vesiliukoinen. Kestää ihan hyvin normaalin päivän, mutta vesiliukoisuutensa vuoksi sateiset tai helteiset päivät voivat aiheuttaa pientä tuhriintumista alaluomelle.

Cosme Shopissa Extreme Volume maksaa 17,00 euroa. Suositushinta maskaralle on 21,00 euroa.

Huulilla tämän syksyn uutuus Artdecolta. Majestic Beauty on hyvin aristokraattinen ja tyylikäs kokoelma. Sävymaailma on kiintoisa pimenevään vuodenaikaan.

High Performance Lipstick sävyltään 463 Red Queen on hyvin majesteellinen.

Tykkään Artdecon tyylikkäistä pakkauksista ja ulkonäöstä. Huulipuna tuntuu hyvältä huulilla ja kestää kivasti. Se ei ole huulikiiltomaisen liukas, vaan enemmänkin vahamainen. High Performance Lipstick tuntuu kuitenkin kosteuttavalta. Huulipuna on pigmenttinen, mutta kevyesti läpikuultava ja hieman kiiltävä. Tuoksukin on miellyttävä. Hennon parfyyminen ja vaniljainen, ei kuitenkaan voimakas tuoksu.

Red Queen on huulilla hieman ruskeahko punainen, eli lämpöiseen taittava. Hyvin hillitty ja tyylikäs sävy.

Tämä ja muita syyskokoelman sävyjä löytyy mm. Cosme Shopista. Hintaa High Performance Lipstick -huulipunilla on 19,90 euroa.

Tervetuloa pakkasaamut, ruskan värit ja kynttilänvalo pimeneviin iltoihin. Rakastan jokaista vuodenaikaa!

Pidättekö tämän tyylisestä ehostuksesta, jossa huulet nousevat pääosaan?

Artdecon maskara ja huulipuna saatu blogin kautta maahantuojalta.

Lue myös

X