Glitz & Glam

Täähän menee jo spämmäämiseksi

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oho! Postaan kolmannen kerran tänään. Näin on tapahtunut viimeksi 3.2.2011, kun aloitin tämän blogini. Kaksi postausta olen toisinaan samalle päivälle laittanut, mutta kolme tuntuu minusta jo huikealta.

Minulle tuli vain mieleen, että vinkkaampas vielä muutamasta huomenna alkavasta asiasta…

Huomisesta lähtien, aina jouluaattoon asti julkaisen Glitz & Glamin joulukalenterin sisällöstä, jonka voitti Elli. Joulukalenterin sisältöä paljastan aina postauksien lopussa tai ”luukun” sisältö saattaa olla postauksen aiheenakin.

Sen lisäksi, että huomenna saa avata ensimmäisen luukun joulukalenterista, niin aloitan Instagramissa Photo-a-Day -haasteen. One of Beauty’s Daughters -blogin Henna haastoi kosmetiikkabloggaajat.

Kuva: @theduvessa

On siinä työnsarkaa minulle joulukuuksi, että muistan joka päivä teeman mukaisen kuvan julkaista. Kuviani voi seurata joko Instagramissa @glitz8glam tai http://instagram.com/glitz8glam?ref=badge . Myös Facebookissa seuraaminen onnistuu Glitz & Glamin FB-sivujen kautta.

Ostin itselleni Kicksin joulukalenterin, kun olin alkuviikosta Helsingissä Sensain tapahtumassa. (Sensaista tulee lisää myöhemmin.) Olin jo poistumassa Kicksistä, kun aivan kuin minua olisi kuiskaten kutsuttu ja käännyn ympäri. Valo taivaasta osoitti sinne parfyymilahjapakkauksien keskelle ja siellä nökötti minulle kosmetiikkajoulukalenteri. Hallelujah! 😀 Hintakin oli vain 45 euroa! En miettinyt hetkeäkään, vaan päätin ostaa itselleni ko. kalenterin. Tekstasin miehelleni iloissani, että minulla on oma joulukalenteri! Kysyin samalla, että tekisinkö hänelle oman joulukalenterin? Meillä kun tosiaan on kaikilla muilla jo kalenterit. Laitoin tällä viikolla hihat heilumaan ja kasasin muutamassa päivässä kaikki luukun sisällöt mieheni joulukalenteriin.

Ajattelin, että voisinpas julkaista Instagramissa/Facebookissa minun Kicksin joulukalenterin sisältöä päivittäin. Kun blogissa julkaisen sen minun tekemäni kosmetiikkakalenterin sisältöä, niin ei sotketa Kicksin kalenterin sisältöä enää blogiin. Voisinhan minä paljastaa Instagramissa ja Facebookissa myös mieheni ”kaikkea tarpeellista” -joulukalenterin sisältöä.

Eli tällaisia juttuja on tiedossa huomisesta lähtien Glitz & Glamin Instagramissa (@glitz8glam) ja Facebook-sivuilla.

Oikein ihanaa alkavaa joulukuuta!!! Onko teillä joulukalentereita?

Lue myös

X