Glitz & Glam

Täältä tullaan Varsova!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen ollut vähän salamyhkäinen ja vihjaillut jostain todella kivasta jutusta elämässäni. Nyt kun h-hetki on lähellä ja alan uskoa, että tämä todellakin tapahtuu minulle, niin uskallan iloita julkisesti.

ecard_colors
Kuva: Avon

Avon on varmasti tuttu kaikille. Avon on tuttu myynnistä, joka tapahtui konsulenttien kautta, mutta nykyäänhän tilauksia voi tehdä verkkokaupan kautta. Avonilta löytyy äärettömän laaja valikoima. Avonilla on värikosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita, kynsilakkoja, hiustuotteita ja tuoksuja.

p001_16_orig
Kuva: Avon

Avonin tuoksut ovat hinnastaan huolimatta vaikuttavia. Niitähän ei suunnittele ihan kuka tahansa, vaan Avon ostaa hyvin usein tunnetun ja arvostetun parfymöörin luomaan uuden tuoksun heille. Samat parfymöörit ovat suunnitelleet tuoksuja isoille muotitaloille. Nyt Kenzo ja Avon ovat tehneet yhteistyötä.

collage-avon-kenzo-tekada_orig
Kuva: Avon

Lopputuloksena on syntynyt Avon Life by Kenzo Takada tuoksut for her ja for him.

p000-avon-uk-17_4_orig
Kuva: Avon

Nyt tullaan siihen kohtaan miten tämä kiintoisa yhteistyö liittyy minuun? Perjantaina 9.9. Puolan Varsovassa järjestetään tuoksun lehdistökonfrenssi. Avon kutsui minut Puolaan edustamaan Suomea. Matkaseuranani on Elle-lehden kauneustoimittaja Saara Ritvos.

lentokone

Tänään lennämme Varsovaan ja huomenna sitten pääsemme Avonin konfrenssiin. Itse Kenzo Takada on tulossa paikalle, sekä muutama muu ”tähti”. Paikalla on median edustajia kansainvälisesti. Kotiin palaamme sitten lauantaina, joten minulle jää yksi kokonainen päivä aikaa toipua ja ladata akkuja seuraavaa viikkoa varten, sekä tehdä ne kaikki koulutehtävät, joita en ennen matkaa ehtinyt.

Tässä nyt aika coolisti kerron tästä huikeasta seikkailusta jonka pääsen kokemaan. Olisittepa nähneet minut kun sain viestin, jossa minua kyseltiin Varsovaan. Olin koulussa. Meillä oli ryhmätöiden esittelyä. Viimeisen esittelyn kohdalla kurkkasin värähtänyttä puhelintani. Ei meinannut tulla mistään mitään, kun minun piti tuulettaa vain hiljaa mielessäni. Minun olisi tehnyt mieli huutaa ja hyppiä, mutta enhän minä voinut toisten esityksen aikana ja sitä paitsi siinä vaiheessa täysin tuntemattomat luokkakaverit olisivat saattaneet pitää minua hullumpana kuin mitä nyt pitävät. 😀

eroonfinneista5

Tiedättehän mitkä kriisit alkoivat sen hetken huuman jälkeen? ”Mitä minä laitan päälleni? Ai, hitto kun olen niin lihonutkin nyt! Ääks, nämä kasvot, jotka eivät tykkää juuri laitetusta hormonikierukasta! Niin ja mites se minun Lontoo nyt vääntyikään, kun on vähän ruosteessa?” Eli tätä perussettiä. Nooh, onneksi nyt pari viikkoa myöhemmin on kotelomekko löytynyt, iho vähän tasoittunut ja… no kilot eivät ole karisseet, enkä enkkuakaan ole ehtinyt verestelemään muutamaa koulun oppituntia enempää. Näillä nyt kuitenkin mennään. Tulen sellaisena kuin olen.

Innolla odotan kaikkea. Tämä on meinaan ensimmäinen kerta, kun matkustan ulkomaille ilman jotain läheistäni. Toki olen matkakumppanini kanssa viestitellyt ja sopinut treffit lentokentälle. Kuitenkin tämä on vähän eri juttu. Elämä tarjoaa huikeita kokemuksia, mutta myös itsenäisemmäksi ja varmemmaksi kasvamista. Mahtavaa! Kaikki tällainen rohkaisee minua lisää. Usein onkin niin, että meidän jokaisen suurin rajoitin ja kahlitsija olemme me itse. Kun vaan uskaltaa ja luottaa itseensä, pääsee pidemmälle ja näkee paljon enemmän.

Jos haluatte päästä ensimmäisten joukossa kurkistamaan Varsovaan, niin saatan minä muutaman kuvan jakaa Instagramissani ja Facebookissa.

Kääks! Olen nyt vain ihan sanaton, kun olen niin innoissani ja minua jännittää. Ei ole Minna Kouvolasta ihan tottunut tällaisiin juttuihin. Olen ajastanut postauksia valmiiksi, joten blogi elää tavalliseen tapaan. En lupaa, mutta katsotaan jos vaikka postaisin reissun päältä teille. Riippuu väsymystilastani. On mennyt viimeinen kuukausi yhdessä hullunmyllyssä. Viimeinen pari viikkoa varsinkin. Viikonloppunakin jouduin laittamaan kellon herättämään aikaisin aamusta, jotta ehdin ennen reissua hoitamaan velvollisuuksiani, tekemään koulutöitäni, bloggaamaan ja metsästämään mekkoa konfrenssia varten.

Miły tydzień koniec! Kävin Googlen kääntäjästä katsomassa miten kivaa loppuviikkoa kirjoitetaan. Ei ole mitään hajua onko tuollaista lausahdusta puolaksi.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X