Glitz & Glam

Tähtikynnet

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tässä pyörähti käyntiin viikkonumero 1. Ylihuomenna jo onkin vuoden viimeinen päivä ja uudenvuodenaatto.

Vuodenvaihteen vuoksi tein jotain sen teemaista koristelua kynsille… tai ainakin yritin. Vaaleanharmaan päälle käyttämäni leimauslakka ei ehkä ollut paras valintani, sillä kontrasti ei ollutkaan riittävän selkeä ja lisäksi kuvio aavistuksen levähti. Peukalon ja nimettömän leimauslakka sitä vastoin toimi täydellisesti. Olisi pitänyt valita joku toinen leimauslakaksi vaaleanharmaan päälle.

Leimauksen kuvioksi valitsin Cesarsshopista tilaamani XL-laatan tähtikuvion. Olen joskus pari vuotta sitten tilannut isoja leimauslaattoja, mutta todella harvoin enää nykyään niitä käytän. Nyt innostuin kokeilemaan kauneusmessuilta saamaani ”löllöstampperia” ja meinaan jatkaa tutustumista siihen.

Vasemmalta: Misa Grey Matters, Deborah Lippmann Stormy Wheather, China Glaze Awaken ja Cheers to You

Pohjalakkoina käytin Misan Grey Mattersia ja Deborah Lippmannin Stormy Wheatheria. Leimauksissa China Glazen Awaken ja Cheers to You.

Jostain syystä Misa ja Deborah Lippmann kuluivat kynsien kärjistä yhdessä illassa, joten taidan tehdä vielä toiset uudenvuoden kynnet. Jospa päättäisin olla miettimättä glitter-lakkojen vaivalloista poistamista ja antaisin van rohkeasti palaa. Paljon glitteriä, miettimättä seurauksia. Varmuuden vuoksi OPI:n Glitter Off aluslakaksi.

Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja alkanutta viikkoa!

Lue myös

X