Yleinen

Tallinnan reissun shoppailut

5.7.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

No niin! Nyt on aika purkaa täällä blogin puolella näitä reissuni shoppailuja. Olin sunnuntaista keskiviikkoon mieheni kanssa kahdestaan pienellä reissulla Tallinnassa. Säät eivät meitä suosineet juuri ollenkaan. Satoi ja oli kylmää keskiviikkoon asti. Se niistä ajatuksista kävellä vanhassa kaupungissa ja muissa kauniissa paikoissa. Aikaa kulutettiinkin sitten kauppakeskuksissa.

Hups! Tällainen kasa tarttui tällä kertaa mukaani.

Minä muuten vedätin teitä Instagramin ja Facebookin kautta seuraavia. En tietenkään tehnyt sitä tarkoituksella, mutta olin autuaasti unohtanut monta ostostani. Laukkuja kaivellessa tein lisää löytöjä.

Instagramissa ja Facebookissa esittelin maltillisia ostoksiani. Taisi olla toiveajattelua. Tuosta kuvastahan puuttui monta ostostani.

Tyttäremme sai tällaisia söpöläisiä. Lisäksi tietty oli Helsingistä ostetut Lushin kylpypommit, mutta ne jäivät tällä kertaa kuvista, sillä yksi on jo ehditty käyttää.

Hello Kitty tuoksu oli vain niin söpö. Säilyy kuitenkin vielä vuosia. Käyttöhän on vielä 5-vuotiaalla melko harvinaista. Enemmän ajatuksena oli tämän käyttö somisteena tytön huoneessa. Tuoksultaan Hello Kitty EdT on hyvin makea ja vaniljainen. Silja Europalla tuoksulla oli hintaa reilun 22 euroa.

Tallinnan Kaubamajasta löytyy näitä Safe Nails -kynsilakkoja, jotka ovat hauskasti nimetty Snails -lakoiksi. Suloinen etena ja rusetti koristaa näitä lapsille suunnattuja ja turvallisempia kynsilakkoja. Kyseessä on vesiliukoinen kynsilakka, joka on kuitenkin todella pigmenttinen ja aivan tavallisen kynsilakan oloista koostumukseltaan. Vain tuoksu ja vesiliukoisuus paljastaa, että kyseessä ei ole tavallinen kynsilakka. Raportoin näistä tarkemmin swatch-kuvien kera myöhemmin. Aivan halpoja nämä eivät ole, sillä kyllä Kaubamajassa näiden lähes 10 euron hintalappu yllätti. Samaan hintaan sieltä saa OPI:a!!!

Tallinnasta saa Too Facedia, mutta huomasin sen kadonneen Kaubamajasta. Kävimme toisena päivänä Rocca al Maren kauppakeskuksessa, josta löytyy kosmetiikkaliikkeitä. Sieltä löytyy Too Faced! Ostopaikoista teen oman pienen raportoinnin seuraavaan postaukseen.

Mukaani tarttui teitä varten söpö Jingle all the Way -paletti, jossa on iPhoneen suojakuoret. Nimestä päätellen kyseessä on joulusesongin tuote, mutta värimaailma paletissa on kyllä vuoden ympäri soveltuva. Tämä paletti on tulossa arvontaan 600 GFC:n lukijan kunniaksi. Paletti oli alessa parin kympin hintaan, mutta normaalihintaisena oli melkein 30 euroa.

Vitosella ostin Too Facedin Chocolate Galaxy Glam -luomivärin. Tämäkin oli poistomyynnissä ja tuntui lähes ilmaiselta tuon hintaisena.

Kaubamajassa OPI:n pienet käsivoiteet ovat edullisia. Jos muistan oikein, niin siellä näillä on hintaa 2,60 €. Ostin yhden uuden tuoksun ja kaksi vanhaa tuttua. Nämä ovat niin käteviä käsilaukkuun ja olen rakastunut näiden tuoksuihin ja nopeaan imeytymiseen.

Sitten aivan uusi brändi minulle. Toki olin nähnyt jossain (ehkä viime vuonna Tallinnassa?) tämän Pupa Milanon tuotteita, mutta jostain syystä en tehnyt ollenkaan lähempää tuttavuutta niiden kanssa. Nyt joku näissä veti minua luokseen. Päätin swatchailla Professionals BB Cream + Primer -voidetta ja kiinnostuin. Koostumus vaikutti hyvin samanlaiselta, kuin Biothermin uutuus, Skin Best CC -voide. Olin Kaubamajassa, mutta jätin tuotteen vielä hyllyyn, kun lähdin kiertelemään muualle. Unohdin sitten palata hakemaan BB-voiteen.

Seuraavana päivänä sitten Rocca al Maren kauppakeskuksessa ostin pari euroa edullisemmin tämän Pupan BB-voiteen. Raportoin myöhemmin tästä loistotuotteesta tarkemmin.

Mieheni huomautti minulle, että ko. voide on näköjään saanut jonkun palkinnonkin. Kappas, kun en itse ollut lappua edes huomannutkaan. Oli sitten napattava kuva, jotta en unohda voiteen saamaa palkintoa Cosmopolitanilta.

Tämä Tigin Catwalk Haute Iron Spray oli hutiostos siihen tarkoitukseen, miksi sen ostin. Unohdin pakata mukaani muotoilusuihkeen. Halusin jonkun todella vahvan pidon antavan suihkeen rautojen alle. Haute Iron Spray ei toimi kiharruksiin minulla. Tämä onkin enemmän suoristussuihke. En jostain syystä tajunnut sitä lukiessani tekstejä. Viroksi kirjoitettu tarra oli kyljessä, joka peitti englanninkielisen tekstin. Toimii suoristukseen todella hyvin, sillä suihke antoi todella paljon kiiltoa ja silottavuutta. Hintaa suihkeella oli 18,90 euroa. Tuoksu on muuten todella makea, joten makeista tuoksuista ja suoristusrautojen alle silottavia tuotteita etsiville suosittelen kokeilemaan.

Minä unohdin pakata Garnierin dödöni mukaani, joten ostin jo menomatkalla laivalta dödöä. Päätin nyt vihdoin kokeilla tämän paljon kehutun Clarinsin deodorantin, kun Pariisin reissultani ostin Biothermin dödön. Yksi olisi maksanut 18,90 euroa, mutta mieheni sitten sanoi, että eikö tuo kolmen paketti kannata ostaa saman tien, kun maksaa kahden dödön verran? Päätin sitten ottaa kolmen pakkauksen, joista yksi jo meni äidilleni testiin.

Työpakkiin oli ostettava uusi Sensain 38 -maskara ja varmuuden vuoksi ostin uuden irtopuuterin, ettei vain pääse loppumaan. Tämä ”perinteinen” maskara tuli valittua sen vuoksi, kun harjalla ei ole merkitystä työpakkini maskaroissa. Maskara levitetään aina erillisellä maskaraharjalla, joten päätin ostaa tällä kertaa tämän version Volumisingin sijaan. Hintaa tällä pienemmällä 38 -maskaralla oli Silja Europalla 18,90 euroa ja irtopuuterilla 34,50 euroa.

Ostin menomatkalla myös kasvojen puhdistusaineen. Minun kaikki tämän hetkiset putsarini ovat melko kookkaissa pulloissa ja tuubeissa, enkä jaksanut alkaa annostelmaan matkakokoiseen pulloon mukaani putsaria. Ostin edullisemman, mutta hyvän puhdistusgeelin Clarinsilta. Minulla on ollut tätä ennenkin. Kerron tässä postauksessa tarkemmin Daily Energizer Cleansing Gel -putsarista. Laivalla puhdistusgeeli maksoi 10,50 € / 75 ml.

Sitten kiinnostukseni herättänyt aletuote. Löysin tämän Lancômen Visionnaire [1 Minute Blur] -pohjustajan alelaarista hintaan 36 euroa. Normaalihinnaltaan laivalla ko. pohjustaja on noin 52 euroa. Tuote on ihon pintaa silottava ja kaunistava. Kiinnostuin tämän tuotteen toimivuudesta aikuisemmalla ja/tai kuivemmalle iholle käytettynä. Omille kasvoille ehdin testaamaan. Vaikuttaa lupaavalta siihen tarkoitukseen mihin meinasin.

Sokerina sitten pohjalla Yves Saint Laurentin uutuus Baby Doll Kiss & Blush. Pakkaus näyttää erehdyttävästi kynsilakalta, mutta kyseessä on tosiaan huulille ja poskille soveltuva puna. Swatchailin joka ikisen sävyn ja päädyin sävyyn N6 Rouge Libertine. Miehelläni oli jokin vaisto, kun hän sanoi, että varmasti juuri se sävy on loppunut. Näin kävi! Otin sitten toisena ehdokkaana olleen sävyn N5 Rouge Effronté. En vielä ole ehtinyt testaamaan ollenkaan, mutta otan tämän pian testiini ja postaan kokemukseni kuvien kera. Laivalla Kiss & Blush maksoi 26,90 euroa.

Juu, ei nämä shoppailuni olleetkaan aivan niin maltilliset, kuin aluksi muistin. Mutta eivät mahdottomatkaan, sillä muutama ostos oli tuliaisia, jotain blogin arvontaan ja jotain työpakkiini.

Mitäs mieltä te olitte? Oliko ihan järjettömiä ostoksia vai kiinnostusta herättäviä? Käykö teille vastaavia, että luulette ostaneenne vain muutaman jutun ja huomaattekin myöhemmin, että ei hitsiläinen…

Lue myös

Suosittelemme