Glitz & Glam

Talvinen Maisema -meikkilook

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään teen paluun tummiin meikkauksiin. Pitkään olen täällä fiilistelyt kevättä ja kepeämpiä sävyjä. Nyt pieni takatalvi iskee, mutta vain meikkilookissa. Toivottavasti ei sään puolesta!

talvinenmaisema3

Olen intopiukeena testaillut Lumenen lähettämiä luomiväripaletteja. Päätin kokeilla sinervää Talvinen Maisema -palettia. Lähdin siitä ajatuksesta, että meikistä voisi tulla tumma ja ehkä talvinen, koska sen sävymaailma ja nimikin siihen viittaavat.

talvinenmaisema2

Käytän äärimmäisen harvoin tekoripsiä itselläni. Ajattelin kuitenkin, että voisin kyllä pitkästä aikaa laittaa meikkipostaukseeni sellaiset.

talvinenmaisema1

Vahvan silmämeikin ja suurehkojen tekoripsien kanssa suosin muuten vaaleita ja viileitä sävyjä, jotta meikissä olisi talvista raikkautta. Poskilla Diorin Healthy Glow -poskipuna ja huulilla Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick sävyssä Couture Blush.

talvinenmaisema6

Silmämeikissä käytin tätä Lumenen 3 Talvinen Maisema -palettia. Sanoin aikaisemmin, että tämän paletin talvinen sävymaailma ja nimi inspiroivat tekemään talvisemman meikin, vaikka kevättä olen fiilistellyt sieltä tammi-helmikuun vaihteesta asti.

talvinenmaisema5

Silmämeikissä muotoilin silmiä tällä kertaa niin, että saisin ne näyttämään hieman leveämmiltä ja vältin nostamasta varjostusta korkealle. Toin rajaukset ja luomivärien varjostukset kunnolla silmäni ulkoreunan ulkopuolelle. Tekoripsillä voidaan tehokkaasti feikata pyöreitä silmiä leveämmiksi, ja näin luoda illuusiota kissamaisemmista silmistä. (Pahoitteluni muuten tämän ja tulevienkin meikkipostauksien punoittavista silmistä. Ilmeisesti siitepölyt vaikuttavat niiden lievään punoitukseen, joka lähikuvissa toki pomppaa sitten esiin.)

Sisänurkassa ja kulmaluulla paletin valkoinen sävy. Toin sisänurkassa valkoisen sävyn melko pitkälle liikkuvaa luomea. Liikkuvalla luomella hieman sinervä hopea. Ulkonurkassa ja luomivaossa paletin tummin sävy, joka on todella tumma navy blue sävyltään. Häivyttelin paletin hopeisella sävyllä hieman tumman sinisen reunaa, mutta vältin nostamasta häivytyksiä liian korkealle luomivaon yläpuolelle, jotta silmissä säilyisi viistomaisempi muoto. Minulla on hyvin pyöreät silmät ja suuri, pyöreähkö liikkuva luomi, joten tässä yksi keino, jolla saan edes hieman feikattua muotoa kissamaisemmaksi.

talvinenmaisema4

Rajaukset tein Estée Lauderin mustalla geelilinerilla ylä- ja alaluomelle. Alaluomen sisärajauksessa Lancômen musta kajal-kynä. Alaluomen ripsityvessä luomiväripaletin tummansinistä ja sen pehmennyksessä (rajauksen rajalla) käytin paletin vaaleansinistä.

talvinenmaisema

Vaikka sanoin meikkiä talviseksi ja palettikin on talvinen nimensäkin puolesta, niin otin itselleni haasteen ja teen tällä vielä kesäisen meikin. Huh! Mitä menin sanomaan? Katsellaan heinäkuun helteinä, että olenko riittävän luova tekemään kesäisen meikin näin talvisella paletilla?

Mitäs muuten tuumasitte silmieni muodosta tässä meikissä?

Ihanaa alkanutta maanantaita! Tänään alkoikin virallisesti viimeinen kouluviikko ennen kesälomia. Kyllähän tässä sen kunniaksi voi yhden takatalvimeikin postailla.

Lumenen luomiväripaletti saatu.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X