Bette Box

Tammikuun 2019 Bette Box – uudistunut Bette + alennuskoodi

16.1.2019 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Bette Box saatu

Uusi vuosi ja uudet kujeet Bette Boxilla. Vuoden lopulla Bette Box paljasti, että jotain uudistusta olisi tulossa. Nyt Bette Box on saanut uuden ilmeen ja ilmeisesti uuden laatikon, mutta minulla oli vielä vanha laatikko. Hyvä vaan, että käytetään vanhat pois, vaikka sitten osa saisi jo uusitun ilmeen ja osa vanhan. Näin somessa joillakin uuden laatikon. Siinä oli käytetty uusittua typografiaa.

”Tarinamme sai alkunsa yhdestä Hollywoodin tunnetuimmista naisnäyttelijöistä, Bette Davisista, joka inspiroi meitä kauneudellaan, rohkeudellaan ja itsevarmuudellaan vielä tänäkin päivänä.

Mikä olisikaan sopinut paremmin nimeksi tuotteelle, jonka halusimme symboloivan kaikkea tätä.”

Näin ja vähän muutakin kortissa kerrottiin. Olen ollut yhteistyössä Bette Boxin kanssa sen alusta asti. Sitä ennen Bette Box oli nimeltään LivBox, mutta omistajavaihdoksen vuoksi nimi muuttui sekä samalla brändiä muokattiin. Olin LivBoxin aikana intensiivisemmässä yhteistyössä, kuten heidän brändilähettiläänä ja tuotin LivBoxille säännöllisesti sisältöä eri kanaviin. Bette Boxin aikana en ole ollut yhtä intensiivisessä yhteistyössä, mutta muutamia suosikkituotteitani on ollut boxeissa ja jonkun tutoriaalin muistelisin tehneen Bette Boxillekin, sekä saan boxin ilman maksua.

Mutta se tulevasta ja menneestä. Tammikuun Bette Box näytti tältä. Laatikko oli hyvin täyteläinen ja painava. Välittömästi tunsi, että nyt on laatikko täynnä. Katsellaan tarkemmin, että mitä kaikkea boxi sisälsi.

J.MÄKI PROFESSIONAL COLOR SHAMPOO & CONDITIONER
13,90 € / 300 ml

Sisältävät arvokkaita ja ravintorikkaita öljyjä. Gloss Complexin ainutlaatuinen koostumus ravitsee, kosteuttaa sekä auttaa ylläpitämään hiusväriä.

Ensimmäistä kertaa Bette Boxissa, ensimmäistä kertaa minä kuulen tästä. J.Mäki on kotimainen, mahdollisimman pitkälle luonnonmukainen ja välttelee turhia raaka-aineita tuotteissaan. Toisin sanoen, ei 100% luonnonkosmetiikkaa. Tämä oli todella kiva yllätys! En ole tästä brändistä vielä kuullutkaan. Lisäksi kyseessä on kotimainen hiusbrändi. Mahtavaa! Minä sain värjättyjen hiusten shampoon ja hoitoaineen. Vaihtoehtoja oli näiden lisäksi: Volume -shampoo & hoitoaine, Color -hiusnaamio tai Repair -hiusnaamio.

Hoitoainetta voi kortin mukaan käyttää myös hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Wau! Tätä kokeilen! Olen muuten aivan innoissani tästä J.Mäki shampoosta ja hoitoaineesta.

ZIAJA GOAT’S MILK ENZYME PEELING
8,90 € / ml

Viimeisin lisä suosittuun vuohenmaitolinjaan. Tämä ihoa hemmotteleva uutuustuote on saanut inspiraationsa korealaisesta kosmetiikasta, ja sopii hellävaraisen koostumuksensa vuoksi kaikille ihotyypeille. Rakeeton kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kosteuttaen ihoa sekä palauttaa ihon nuorekkaan raikkauden ja elastisuuden.

Olen niin halunnut testata tämän Ziajan entsyymikuorinnan, kun sen viime syksynä bongasin etsiessäni tietoa Ziajan Acai Berry -tuotteista. En vaan ole viitsinyt ostaa, kun minulla on entsyymikuorintoja vielä jäljellä. Kiva kokeilla, minkälainen on ei-korelainen ja edullinen entsyymikuorinta. Yleensä nämä ovat korealaisia tai jos eivät ole, ovat kalliita.

COUGAR THE 3 SHADES OF NUDE EYE SHADOW PALETTE
13,00 £ / täysikokoinen, 6 luomivärin paletti

Luomiväripaletti kietoo sisäänsä kolme ihanaa nudea sävyä, joilla luot tyylikkään ja kevyesti hohtavan silmämeikin helposti sivellintä apuna käyttäen. Voit yhdistää sävyjä tai valita oman suosikkisävysi fiiliksen mukaan.

Tämäkin täysin uusi brändi minulle. Googletin tämän puumaa tarkoittavan brändin. Apua, miten söpöjä vartalotuotteita! Katsokaapa! Meikkien osalta näyttää vähän nuorisomerkiltä, mutta vartalotuotteet saivat minut kiinnostumaan. Kiva juttu, että on luomiväripaletti boxissa. Silmämeikkituotteita on aika harvoin boxeissa.

LOVE BEAUTY & PLANET MURU MURU BUTTER & ROSE FACE SCRUB
12,90 € / 125 ml

Kuorintavoide poistaa ihon epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa ihoa kuivattamatta. Valloittava, hellävarainen koostumus sisältää luonnollista Murumuru-voita ja luonnollisia kuorivia ainesosia, jotka kirkastavat ja tasoittavat ihoa. Eettisesti hankittu Bulgarian ruusu jättää kasvojen iholle ihastuttavan tuoksun.

Toinen kuorintatuote kasvoille. Luulin tätä vartalon kuorinnaksi, kun pullo on melko kookas ja pakattu pumppupulloon. Kesällä Bette Boxista tuli Love Beauty & Planetin shampoo ja hoitoaine. Tykkäsimme koko perhe niistä. Olivat mukana Turkissa, koska hyvä matkakoko. Itselläni oli hoitavammat aineet, mutta muu perhe pärjäsi niillä. Minulla ei nyt olekaan yhtään mekaanista kuorintaa kasvoille, joten voisin tämän kyllä kokeilla aika pian. Välillä kaipaan kunnon rouheaa kuorintaa, vaikka pääasiassa mikro-, entsyymi- ja happokuorinnoilla pärjään.

HIMALAYA HERBALS PURIFYING NEEM FACE WASH
6,00 € / 150 ml

Syyskuussa lanseerattu uutuus. Helposti rasvoittuvalle iholle sopiva tuote syväpuhdistamaan ja poistaa bakteereita pitäen ihon terveenä ja puhtaana.

Tämän jätän kesäksi, sillä näin talvella ei ole tarvetta rasvoittuvan ihon tuotteille. Kesällä välillä kaipaa sellaisen järeämmän puhdistuskuurin, vaikka välttelen nykyään kesälläkin liian rankkoja puhdistustuotteita. En tiedä onko tämä ”rankka”, mutta yleensä tulee oletettua rasvoittuvan ihon puhdistusgeeliä aika voimakkaasti peseväksi.

TED BAKER TED’S SWEET TREATS
alk. 33,00 € / 30 ml

Oih, Ted Bakerin tuoksut tulevat helmikuussa myyntiin Sokoksilla ja Stockmannilla! Minulla ei ole mitään Ted Bakeria, mutta monesti olen löytänyt itseni hipelöimässä Ted Bakerin käsilaukkuja ja upeita mekkoja. Vielä joskus minä ostan jonkun ihanan Ted Bakerin kukkamekon! Ted Bakerin tyyli miellyttää minua. Kauniita kukkakuoseja, rusetteja ja kaikkea söpöä!

Tuoksukortista pääsi tuoksuttelemaan Polly, Mia ja Ella tuoksuja. Minä taisin nyt mieltyä Pollyyn, koska se mielestäni kuvastaa Ted Bakerin brändiä kaikista eniten.

Onpa upea setti! Joulukuun Bette Box jätti vaisuksi, mutta tammikuun sisältö on mitä parhain! Eniten innostuin Ziajasta ja J.Mäki Professionalin tuotteista. Mikään ei ole sellainen blaah tai meh. Tämä on harvinaista! Ainoastaan kaksi kasvokuorintaa ihmetyttää, mutta sitten taas, onhan se kiva, että on kaksi erilaista. Entsyymikuorinta useammin käyttöön ja mekaaninen kuorinta sitten silloin tällöin tehostamaan puhtautta.

Tammikuun Bette Box sisälsi yhteensä 6 tuotetta ja yhden tuoksukortin. Täysikokoisia oli 4 tuotetta. Yksi oli puolet myyntikoosta ja yksi oli näytekoko. Joillakin oli shampoon ja hoitoaineen sijaan J.Mäki Professionalin hiusnaamio. En tiedä millä periaatteella nämä ovat valikoituneet. Ehkä oman kauneusprofiilin mukaan, ja sitten pitkäaikaistilaajat ovat saaneet shampoon ja hoitoaineen, ei-pitkäaikaistilaajat taas hiusnaamion. En tiedä, mutta näin mutulla veikkaan.

Mutta oli miten oli, Bette Box oli kerrassaan upea! Uusia brändejä, uusia tuotteita ja käytännöllisiä ennen kaikkea. Kosmetiikkaa, jota tarvitsee ja joka herättää kiinnostusta. Arvoltaan tämä versio Bette Boxista oli noin 57 €! Laskin myös version, jossa shampoon ja hoitoaineen sijaan on hiusnaamio. Tuolloin boxin arvo on noin 45,50 €. Eli aika hyvä arvoltaan tammikuun Bette Box.

Jos haluat tämän tammikuun Bette Boxin, toimi nopeasti! Koodilla LAHJATAMMI saat 4 euroa alennusta 3 kuukauden tilauksesta sekä tämän hyvän ja kiinnostavan tammikuun Bette Boxin, jonka tässä postauksessa esittelin. Tämä tarjous on voimassa niin kauan, kun tammikuun boxeja on jäljellä. Siksi kannattaa olla nopea!

Täältä pääset tekemään tilauksen*

Jos missasit tuon tarjouksen tai et tarvitse tammikuun boxia, hyödynnä halutessasi tämä toinen koodi. Koodilla HELMIBETTE saat 20% alennusta valitsemastasi tilauksesta. Koodilla saat alennuksen 1 kuukauden, 3 kuukauden tai 6+1 kuukauden tilauksesta.

MUOKS. Koodilla KEVÄINEN saat 4,20 € alennusta 3 kuukauden määräaikaisesta tilauksesta sekä saat helmikuun Bette Boxin ylimääräisenä. Eli yhteensä 4 Bette Boxia. Koodi on voimassa niin kauan, kun helmikuun Bettejä riittää ja korkeintaan 28.2.2019 asti.

Mitä sinä pidät vuoden ensimmäisestä Bette Boxista?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

JOOOO! Jään itsekin odottamaan vinkkiä siihen. En saanut sitä auki! Hoitoaine 6, Minna 0. 😣

Kommentit

Moi!
Mä sain kanssa laatikkoni tolla vanhalla logolla ja ihmettelin sitä mielessäni jonkin aikaa, kun useassa muussa blogissa on uusi laatikko. Sä oot tähän astisista ilmeisesti ainoa, joka on sitä kommentoinu. Onko kukaan muu bloggaaja edes tajunnu asiaa… Mustakin on hyvä, että vanhat käytetään pois, mutta olis senkin voinu betteläiset jossain kertoa, kun niin mainostetaan uutta logoa. Tai sit mä en vaa oo huomannu.
Mulle tuli täsmälleen samanlainen paketti ja mielestäni se on oikein onnistunu. Lukuunottamatta Ziajaa. Noi Ziajan vuohenmaitotuotteet on musta kammottavia. Inhoan niiden tuoksua ja harmikseni noita tuotteita on tullu 4-5 kpl vuosien aikana. Mä en oo nähny kenenkään bloggaajan inhoavan niitä, päinvastoin. Joka paikassa hehkutetaan kuin ihania ne on. Jep, kaikki ei vaan tykkää kaikesta.
Pitkähiuksisena kaikenlaiset shamppoot , hoitoaineet ja maskit ovat kiinnostavia. En niinkään välitä muotoilutuotteista. Mutta tästä laatikosta kaikki tulee omaan käyttöön aikanaan. Ja olihan se kiva saada kokeiluun parikin uutta brändiä, joista en oo aikaisemmin kuullutkaan. Toivottavasti tää suuntaus säilyisi…

Tänään Bette julkaisi Facebook-sivuillaan tiedon, että shampoo-hoitoaine -paketin saaneilla oli vanha laatikko, koska mahtui siihen paremmin. Tai jotain tällaista siinä mainittiin. Helmikuussa kaikki saavat uuden laatikon. Katsoin tosiaan itsekin, että mikäs tässä nyt on muuttunut? Kunnes sitten postausta tehdessä tein tuttuun tapaan somekierroksen. Silloin näin uudet laatikot.

Itse asiassa minäkään en pidä vuohenmaito-sarjasta. Tai siis niistä voiteista en pidä. Ne tuoksuu liian voimakkaasti. Olen siitä sanonutkin joskus. Annan aina äidilleni ne voiteet, koska hän taas on pitänyt siitä. Mutta sitten tämä entsyymikuorinta on eri asia. En tosin vielä ole korkannut, mutta kiinnostukseni on toisenlainen. Tätä ei jätetä kasvoille, joten tuoksu ei haittaa. Kestän sen. 😀

Jep, kiva boxi. Toivon itsekin tällaisia jatkossakin. Jokainen ei voi olla huippu saman ihmisen mielestä, mutta jospa näissä tulisi nyt sellainen uudenlainen tyyli. Huomasin vain, että kahden viimeisimmän boxin tuotteet ovat kokonaisuuksina värimaailmaltaan harmoniassa keskenään. Tuotteet kuvaavana huomaa tällaiset seikat.

Kiitos lahjatammi-koodista! Oli helppo tilata, kun tiesi, että ekstraboksi on ainakin tosi hyvä. Edelliset kokemukset boksista olleet karmeita, nyt jo ekstraboksin arvo on ainakin lähes 3 kk tilauksen hintainen.

Ole hyvä! 🙂 Minusta tuo oli aika kiva alekoodi, niin piti jakaa. Ei sitten aivan sikaa säkissä joudu ostamaan, kun tietää vähän mitä ainakin on saamassa. 🙂

Onko joku keksinyt miten tuon pumppupullo nuorimman saa auki? Vartin sen kanssa tappelin, mut kiinni jäi purkki

JOOOO! Jään itsekin odottamaan vinkkiä siihen. En saanut sitä auki! Hoitoaine 6, Minna 0. 😣

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *