Glitz & Glam

The Wet Brush – Tangle Teezerin haastaja?

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kuinka monella on Tangle Teezer tai jokin vastaava kopio? Minulla ainakin on! Aitoja ja feikkejä. Tänään haluan esitellä harjan, joka on vastaavanlainen, mutta silti täysin erilainen. Kyseessä ei ole Tangle Teezerin kopio.

harja

The Wet Brush* näyttää aivan tavalliselta selvitysharjalta.

harja1

Merkki tuli minulle tutuksi vasta näiden tullessa myyntiin työpaikallani. Jenkeissä tämä vaikuttaa olevan paljon tunnetumpi. Vihdoin ja viimein ostin tämän sitten kokeiluuni työkaverini ylistettyä tätä minulle. Pidin harjasta sen verran paljon, että haluan kertoa tästä teillekin.

harja2

Onhan kaikille jo tiedossa, että hiuksille on hellävaraisempaa harjata ne tällaisilla harjoilla, jotka eivät katko tai venytä niitä? Hiusten harjaaminen märkänä on hiuksia rasittavaa, mutta kaikilla näillä erikoisharjoilla, kuten Tangle Teezer, sen kopiot, luonnonharjaksesta valmistetut harjat ja The Wet Brush -harja sopivat myös kosteiden hiusten selvittämiseen. Muistattehan postaukseni Vinkkejä hiusten kasvatukseen? Sielläkin suosittelen erityisestä syystä näitä nykyaikaisia selvitysharjoja.

harja3

Mutta nyt tähän The Wet Brush -harjaan. Näitä löytyy erikokoisina ja värisinä. Minä halusin tämän violetin, koska… no se näytti niin kivalta.

harja4

Harjassa on hyvä varsi, joka pysyy hyvin kädessä. Varrettomat Tangle Teezersit lentelevät valitettavasti minun käsittelyssä päin seiniä, kun ote lipsuu vauhdissa. 😀 Varrellinen harja on ehdottomasti parempi tällaiselle pitkähiuksiselle. Varren avulla saa kädelle hieman lisäpituuttakin, kun harjaa takaa hiusten latvoja. The Wet Brush näyttää aivan perinteiseltä harjalta. Siinä on piikit ja niiden päissä nupit.

harja7

Tässä ero tavalliseen selvitysharjaan verratessa. Tämä on se taika, joka ei katko ja venytä hiuksia. Piikit taipuvat ja antavat periksi. Ne eivät raasta ja venytä hiuksia, ne eivät voi katkoa niitä, josta piikit joustavat. Toki joustavat piikit harjassa vaativat pahoja takkuja harjatessa enemmän kärsivällisyyttä. Mutta et niitä rivakammin selvitellessä tee samaa tuhoa hiuksillesi, kuin perinteisellä selvitysharjalla.

harja8

Piikit palautuvat kovankin painamisen jälkeen takaisin paikoilleen.

harja9

Haluan näyttää miten vähän hiuksia harjaan jäi. Käytin harjaa ensimmäistä kertaa. Olin juuri pessyt hiukseni (jotka ovat pesun jälkeen äärettömän solmussa) ja ne olivat märät harjatessa. Tästä näkee, että harja ei väkisin raasta hiuksia irti tai katko niitä. Harjassa on vain irtohiuksia, jotka eivät huuhtoutuneet viemäriin suihkussa käydessäni.

harja6

Pidän paljon Tangle Teezereista ja niistä feikeistäkin. Ihastuin myös tähänkin. En vielä osaa muotoilla mielipidettäni, että kumpi voittaa, mutta kyllä tämä The Wet Brush haastaa Tangle Teezerin. Tiedän, että kaikki eivät pidä Tangle Teezereista. Olisiko tämä The Wet Brush kenties parempi vaihtoehto heille?

Voit tilata oman The Wet Brush -harjasi täältä*!

Minkälainen on teidän lemppariharja hiusten selvitykseen?

Mukavaa viikonloppua! Tänään minä palailen takaisin kotiin Tallinnan reissultani. Palailen kertomaan reissusta ja ostoksistani sitten ensi viikolla.

Lue myös

X