Glitz & Glam

TEEMA: Chicks'n'Cars -mallit meikkikuvissa osa 2

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kauniit naiset -postaukset jatkuvat. Tässä tulee seuraavat kaksi Chicks’n’Cars 2013 -tyttöä.

Chicks’n’Cars -aiheisia postauksia voi käydä lueskelemassa täällä Glitz & Glamissa tunnisteen Chicks’n’Cars alta. Tarpeeksi kauas kun selailee, niin löytyy tämän vuoden kalenterin kuvauksista kesältä 2011. 😉

Sitten taas päivän kahteen malliin, joiden meikkaukset on tehty täysin Grimasin meikeillä.

Kuva: Sofia Virtanen

3. Tea

Kampaus on Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen Joonan käsialaa.
Minulle Teasta tuli voimakkaasti mieleen Marilyn, hän on jotenkin kuin Marilyn oranssihiuksisena. 🙂 Tästä syystä meikkasin ja stailasin hänet hyvin naiselliseksi ja sensuelliksi. Kissamaiset silmät ja värikkäät huulet.

Kuva: Sofia Virtanen

Silmämeikissä käytin Grimasin 566 (tummaruskea), 564 (vaalearuskea), 101 (musta) ja 772 (kullanhohtoinen vaalea).
Huulilla punana Grimasin 5-1 ja 5-12 sävyistä sekoitettu mix.

Kuva: Sofia Virtanen

Kaulakorussa keimailee Marilyn Monroe Kesäleski elokuvan kohtauksessa, jossa helmat hulmuavat korviin asti. Ihan klassikkokuva Marilynista. 🙂 Kaulakorun kanssa löytyy samanlaiset korviksetkin, mutta itse en halunnut niitä, vaan valitsin sievät lasiset sydänkorvikset.

Kuva: Sofia Virtanen

4. Satu

Satun ihana polkka pituinen ja punervan ruskea tukka inspiroi minua. Hänen kampaus on minun tekemäni, joskin minua avustava Suvi sai tehtäväkseen käydä hiukset läpi suoristusraudalla.
Satun meikkiin hain keveyttä ja kuulautta. Ainoastaan huulissa, mekossa ja hiuskoristeessa oli räikeää punaista.

Kuva: Sofia Virtanen

Silmämeikissä käytin luonnollisia sävyjä ja käytin niitä hyvin kevyesti. Käyttämäni luomivärit: 565 (lämmin tummanruskea), 893 (persikan/vaaleanpunainen nude-sävy) ja 704 (helmiäisvalkoinen)
Huulipunana Grimasin 5-1.
Koruina lintuteemaisia koruja, joissa pääskysiä ja sulan mallinen rannekoru.

Jos joku kiinnostui tilaamaan miehelleen, isälleen, veljelleen, vävylleen tai vaikka itselleen Chicks’n’Cars 2013 kalenterin, niin jälleenmyyntipaikat löydät TÄÄLTÄ. Tai voit tilata netitse täältä tai Koruharakalta. Kalenterissa poseeraa tyttöjen lisäksi vanhoja ja upeita autoja. 😉 Kalenteri on tosiaan tyylikäs, eikä ollenkaan Würtin tyttökalenterimainen, joita vain autotalleissa miehet voivat pitää seinällä. ;D Eli kalenteri on vauvasta vaariin, tai mummoon sopiva. 🙂

Huomenna taas jatketaan Chicks’n’Cars -tunnelmissa. 😉

X