Glitz & Glam

Teema: CS Metal Mania - pronssinen hellemeikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tein meikin joka minusta kuvastaa kesän kuumuutta ja tätä hellettä. Tein meikistä kuitenkin voimakkaan ja tässä ideana onkin, että kuumana ja helteisenä päivänä istutaan aurinkoisella terassilla, mutta jos ilta venähtää, niin meikki sopii myös yökerhon valaistukseen. 😉 Lookin kruunaisi suuret ja paksut pronssisen kultaiset korvarenkaat, mutta minulla ei ole sellaisia, joten laitoin roikkuvat kupariset.

Meikkivoidetta on hyvin kevyesti, mutta sen päällä on runsaasti NYXin Mosaic Powder Truthia, joka on voimakkaasti kultaisena kimalteleva aurinkopuuteri.

Huulilla NYXin Round Lip Gloss Bronze.

Pohjustuksena tällä kertaa NYXin silmämeikinpohjustaja White.

Käyttämiäni luomivärejä on vaikea selittää, koska paletissa ei tietenkään ole jokaisella 88 luomivärillä nimiä. :/  Olen tosiaan käyttänyt 6 eri luomiväriä tässä meikissä.
Ulkonurkassa ja sisänurkassa paletin ympyröidyistä toiseksi vaaleinta ja niiden päälle loppusilauksena vähän paletin vaaleinta sävyä antamaan paljon ”valoa”. Liikkuvanluomen sisänurkassa kuudennen rivin kolmas ja keskellä liikkuvaa luonta seitsemännen rivin toinen. Ulkonurkassa alarivin ensimmäinen. Luomivaossa varjostuksena ylärivin neljäs. Alaluomella kaikki samalla tavalla kuin liikkuvalla luomellakin.

Rajaus on tehty Make Up Storen Mixing Liquidilla ja Eyedustilla, joka on sävyltään Devil Dust. Rajauksen päälle laitoin vielä samaa luomiväriä kuin ulkonurkassa. Ripsivärinä Maybellinen Lash Stiletto.

Kuvassa Nyxin Round Lip Gloss Bronze ja Mosaic Powder Truth, että myös Make Up Storen Mixing Liquid ja Eyedust Devil Dust. Mixing Liquideilla voi tehdä luomiväreistä rajausvärejä, kiinnittää glittereitä, tehdä kestävämpi meikkipohja ja käyttää kostutettavien luomivärien kostutukseen jne. jne.

Sain eilen näyttötyö kuvani ja olen tyytyväinen niihin. 🙂 Upeita ovat! Aloitan perjantaina näyttötöideni esittelyn teille yksi kerrallaa, eli siitä alkaa 10 päivän putki. Ennen perjantaita kuitenkin Metal Manian meikkejä ja arvosteluni paletista, lisäksi tulee oma postaus kuvauspäivästä, jossa olin mukana hääräämässä meikkaajana. 😉

Mukavaa alkanutta viikkoa! 🙂

X