Glitz & Glam

Teema: Dior Night Dust - kuulas ja neutraali silmämeikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Minulle on tullut tavaksi tehdä luomiväri paleteista useamman postauksen ns. ”esittely”. Tälläkin kertaa tulee monta meikkiä paletista, koska monen meikin postauksella saa paremman käsityksen paletista. Tällä kertaa palettina on siis minun ensimmäinen Diorin viisikko ja palettina Night Dust. Käytän kaikissa meikeissä vain Diorin palettia luomiväreihin ja te saatte nähdä miten viidellä luomivärillä saa niin monen näköisiä meikkauksia. Viimeisessä meikkipostauksessa annan sitten arvosteluni ja mielipiteeni ko. paletista. 😉 Monihan omistaa Night Dustin ja siksi olisikin kiva jos arvosteluni jälkeen kertoisitte omia mielipiteitänne paletista. 😉 Olemmeko samaa vai eri mieltä asioista?

Ensimmäinen Dior postaus on minun ensimmäinen Dior-meikki. Meikki on vaalea ja neutraali, eli tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva.

Tein meikki kokonaisuudesta vaalean ja kuulaan. Nappasin taas kuvat kiireellä ennen ulos lähtöä… siksi tällä kertaa kuvasta puuttuu huulimeikki. Vetäisin huulikiillon autossa ja se oli MACin Lip Glass Miss Marble, eli vaaleanpunainen ja pigmenttinen kiilto, jossa ei ole kimalteita tai glittereitä.

Poskille vain kevyesti vaaleanpunaista poskipunaa. Minä käytin NYXin Mosaic Powder Roseyta.

Kulmaluulla ja sisänurkassa paletin highlight. Liikkuvalla ja alaluomella harmaa. Luomivaossa on hyvin, hyvin kevyesti mustaa. Luomivaon varjostuksessa sinervä luomiväri paletista. Mustaa käytin myös alaluomen ulkonurkassa.

Skarppi musta rajaus, jonka tein geelilinerilla.

 Ripsillä taas Sensai 38.

Eli meikissä on käytetty kaikkia muita, paitsi ruskeaa. Käytin meikissä vain pehmeitä luonnonkarvasiveltimiä, eli en ollenkaan synteettisiä tai aplikaattoreita.

Huomenna seuraava meikki Diorin Night Dustilla. 😉

X