Glitz & Glam

Teema: Dior Night Dust - mustaa ja harmaata

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tällä kertaa hyvinkin tavallisilla väreillä Night Dust meikki. Käytössä musta, valkoinen ja harmaa, eli hyvin klassinen, ajaton ja käytännöllinen silmämeikki. Tein meikistä myös hyvin kissamaisen, joka sopii minun suurille pyöreille silmille paremmin. Kissamainen muoto tasapainottaa silmän pyöreyttä.

Huulikiiltona NYX Round Lip Gloss Amethyst. Olen aivan rakastunut Amethystin väriin… aivan ihana ja herkullinen!

Poskipunana NYX Mosaic Powder Champagne.

Olen tehnyt meikin vähän smokeymaisesti. Kulmaluulla ja sisänurkassa käytin Night Dust paletin valkoista. Liikkuvalle luomelle, luomivakoon ja sen yläpuolelle harmaata. Mustaa käytin ulkonurkkaan ja luomivakoon. Häivyttelin mustaa liikkuvalle luomelle ja luomivaon yläpuolelle. Alaluomella mustaa ja harmaata häivytyksessä.

Rajaus mustalla geelilinerilla. Rajauksen pehmentämiseksi käytin paletin mustaa luomiväriä, jolla tein utuisempaa jälkeä rajaukseen.

Ripsivärinä Sensai 38 C.

Tässä meikissä käytin paletin mustaa, valkoista ja harmaata. Taas käytössä oli aplikaattorit ja syntteettisiä, että luonnonkarva siveltimiä.

Tykkäsin tästä meikistä myös… syy on kylläkin se, että ko. värit ja malli on minulle optimaallisin. Blogini vuoksi käytän sellaisiakin värejä, jotka eivät ole minulle osuvimmat ja teen eri mallisia varjostuksia ja sijoitan luomivärejä eri tavalla, vaikka ne eivät ole minun silmien muotoon parhaimpia, mutta… lukijoissa on monenlaisia silmiä, joten en voi käyttää vain yhtä ja samaa mallia meikkejä esitellessäni. 🙂 Se etu silmissäni on blogia ajatellen, että voin tehdä monenlaisia meikkejä, koska silmäluomillani tilaa riittää! Tosin tässäkin meikissä olisi pitänyt varjostaa vieläkin korkeammalle, jotta luomiväreillä saataisiin ”katkaistua” ja madallettua kulmaluun korkeutta. Mutta en tehnyt niin, koska olin ihmisten ilmoilla päiväsaikaan tässä meikissä ja en halunnut näyttää vieläkin meikatummalta, minkä tosiaan aiheuttaa herkästi se, että minulla on suuri liikkuvaluomi ja silmäluomelta kulmakarvoihin matkaa riittää! 😀 Raskaampi silmäluomi ja/tai matalalla olevat kulmat omaava voi meikata aika raskaallakin kädellä ja silti meikki ei näytä niin voimakkaalta, kunhan häivyttelyt ovat huolelliset. Ylihuomenna tulee Night Dust paletilla tehty meikki, jonka varjostus on optimaallinen raskaalle silmäluomelle, mutta toimii myös minunkin silmillä juhla-/iltameikkinä. Huomenna tulee taas vähän kevyempi ja pehmeämpi meikki. 😉

Tänään minä olen taas Kotkassa töissä, sillä on koemaskipäivä. Teen koko päivän näyttelijöille maskeja ja kampauksia. Katsomme siis mikä toimii kenelläkin. 🙂 Hauska ja jännittävä päivä siis tiedossa minulla.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

X