Glitz & Glam

Teema: Dior Night Dust - ruskeaa ja hopeaa päivämeikissä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nyt tulee Diorin Night Dust paletilla perus päivämeikki vahvuutta ja tyyliä. Tietysti toisille tämä on iltameikki ja toisille taas päivämeikiksi liian valju, mutta sellaisen perus säännön mukaisesti tämä on päivämeikki vahvuudeltaan. Meikin voi tehdä kahdella tai kolmella luomivärillä, eli ihan miten kukakin tykkää. Minä käytin kolmea, mutta kaksikin riittäisi.

Huulilla kiiltona Pixi Lip Booster sävyltään 12 Tianna.

Poskilla punana persikkainen NYXin Mosaic Powder Peachy.

Käytin oikeastaan ihan koko silmäluomelle Night Dust paletin vaaleanharmaata. Lisäsin ihan vähän kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan helmiäisvalkoista. Ulkonurkkaan ja luomivakoon tein varjostuksen paletin ruskealla. Alaluomen ulkonurkkaan käytin ruskeaa ja koko alaluomelle harmaata.

Rajauksessa ruskea geeliliner.

Ripsivärinä musta Sensai 38 C.

Tässä meikissä käytin siis ruskeaa, vaaleanharmaata ja helmiäisvalkoista. Meikki toimii myös ilman valkoistakin, sillä harmaa on hyvin, hyvin vaalea ja siksi toimii korostuksissakin ja antamaan valoa silmän sisänurkkiin.

Huhhuijaa tätä menoa… olin eilen tekemässä näyttelijöille koemaskeja. On muuten yllättävän vaikeaa tehdä itselleen ennestään uusilla tuotteilla ja erilaisilla siveltimillä! Loppu maskeja tehdessä olikin jo minulle selkeämpää, että mikä niistä siveltimistä on minkäkin laittoon ja rajaukseen paras. Siveltimet ovat jonkun verrankin erilaisia kuin ne joita olen tottunut käyttämään. Eilen olin kotona about puoli yksitoista yöllä ja tänään lähden aamulla yhdeksän aikaa taas töihin ja tulen illalla… joskus. 😉

Huomenna voimakkaampi Night Dust meikki, jonka varjostus sopii erityisesti raskaammalle silmäluomelle.

X