Glitz & Glam

Teema: Dior Night Dust - tumma iltameikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Toiseksi viimeinen Dior Night Dust meikki. Huominen viimeinen meikki on lupauksistani poiketen sellainen missä olen käyttänyt vähän paletin ulkopuolistakin luomiväriä, mutta syy on se, että testasin kuinka Night Dust paletin luomivärit toimii yhteen muiden luomivärien kanssa. 😉 Huomisessa, eli viimeisessa Night Dust postauksessa kerron myös oman arvosteluni, vinkkini ja havaintoni paletista.

Mutta nyt siis tämän päivän meikkiin. Tällä kertaa tein hyvin tumman ja vahvan meikin. Tässä meikissä on myös käytetty varjostusmallia joka toimii raskaammalla luomella ”avaten” silmää ja suurentaen sitä, mutta kerron siitä tuolla meikin lähikuvissa sitten tarkemmin.

Tässä meikissä meikkipohja on tehty Lily Lolo mineraalimeikkipuuterilla. Sävy on Porcelain. Tästä ko. mineraalimeikkipuuterista tulee esittely/arvostelu myöhemmin. 😉

Poskipunana NYX Mosaic Powder Plummy.

Punainen huulipuna antaa lookiin raikkautta ja juhlavuutta. Toisinaan vahva ja tumma silmämeikki vaatii huuliinkin vahvuutta, jotta kokonaisuus on yhtenäinen. On hirveän vaikea sanoa, että milloin nude huulet jättävät kokonaisuuden hieman valjuksi ja viimeistelemättömäksi. Se riippuu niin paljon ihmisestä, silmämeikin sävymaailmasta, tilanteesta ja vuodenajastakin. Sen silmä oppii näkemään ajan kanssa.

Huulet on rajattu Grimasin kynällä 546 ja huulipunana Grimasin 5-24

Liikkuvalla luomella Night Dust paletin ruskea. Sisänurkassa ja kulmaluulla valkoinen. Luomivaossa, ulkonurkassa, varjostuksessa ja alaluomella mustaa. Häivyttelin mustan rajoja vaaleanharmaalla.

Rajaus mustalla geelilinerilla, jonka päälle tein pehmennyksen paletin mustalla luomivärillä.

Eli kuten olen tässä jo maininnut, niin tälläinen varjostusmalli sopii raskasluomisille ja pienen silmän omaaville. Olen ottanut kuvan niin, että sain silmäluomeni raskaampana liikkuvanluomen päälle. Toki minun oma silmä on hieman huono havainnollistamaan raskasta silmäluonta, mutta idean kuitenkin ymmärtää. Kikkana on se, että silmän ollessa auki varjostuksen tulee olla näkyvissä, eli niin, että se ei jää raskaan luomen alle piiloon. Toisin sanoen reilusti luomivaon yläpuolelle. Tärkeää on, että häivytykset ovat kunnolliset ja pehmeät. Liikkuvaluomi jätetään vaaleaksi tai lähes valkoiseksi. Tässä meikissä tosin on ruskea, joka voi toimia toisilla… se riippuu vähän siitä kuinka raskas silmäluomi on. Kyseenomainen varjostus yhdistettynä vaaleaan liikkuvaan luomeen saa silmän näytämään suuremmalta ja ”avaa” katsetta saaden ”piilotettua” raskasta silmäluonta.

Mikä on teidän mielipide mustan ja ruskean yhdistämisestä? Tiedän, että toiset karsastaa henkeen ja vereen ko. yhdistelmää. Minusta toimii! 🙂

Sitten taas ihan muihin höpinöihin… Sain eilen kunnon shokkihoitoa, kun illalla töistä kotia tultua istahdin koneelleni ja aloin tekemään päivittäistä rutiiniani tässä tietokoneella. Huomasin, että Glitz & Glamiin on tullut liikennettä bodycare.becomegorgeous.com sivustolta. Kävin katsomassa, että mitäs kummaa, niin huomasin tämän! Minun kynsitaidetta monta kuvaa ja niistä on kirjoitettu oikein juttua! Oooooh…. olipa sydäntä ja mieltä lämmittävä shokkihoito. 😀 Käykää ihmeessä lukaisemassa. 😉

X