Glitz & Glam

Teema: Grimasin luomivärit - Girly look

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään sellainen enempi minun näköinen meikki. Joskaan en koe pastellisia sävyjä omiksi sävyiksi.

Tällä tavoin käytttynä voin käyttää pastellisia sävyjä ja en koe oloani epämieluisaksi niissä. Aina tyttömäinen look ei tarvitse sisältää vaaleanpunaista, vaan siihen voi käyttää vaikka pastellista mintunvihertävää. Hain tyttömäiseen lookiin kepeyttä mintunvihreällä luomivärillä, pinkillä poskipunalla ja hohtavalla vaaleanpunaisella huulipunalla. Lisäsin kampaukseeni huolettomat saparot ja nostin otsatukkani ylös sille ns. ”etujeejeelle”.

Tulevana keväänä on pastellisävyt (taas) muotia. Itse voin kulkea muodissa käyttämällä vain yhtä pastellisävyä ja lisäämällä tummat sävyt varjostuksiin.

Poskipunana käytin Graftobianin Healthy Glow sävyistä poskipunaa.

*uudenlaisia kuvakulmia ja kuvien rajauksia* 😀

Huulipunana Grimasin Lipstick Pearl 7-57. Ihana luonnollinen, viileä hohde, mutta lämpimämmän sävyinen pohjaväri. Tykkään, sillä kylmäsävyisenä tämä saattaisi muistuttaa liikaa Johanna ”Tuksu” Tukiaisen tavaramerkiksi jo muodostunutta huulipunan sävyä. 😉
Tämä meikki oli minun makuuni ja tykkäsin paljon, vaikka olikin pastellinen sävy käytössä. 🙂

Pohjustin luomeni Urban Decay Eyeshadow Primer Potionilla ja liikkuvalle luomelle käytin vielä NYXin valkoista silmämeikinpohjustajaa, sillä se antaa kivasti kirkkautta värikkäille luomiväreille.

Liikkuvalla luomella mintunvihertävä 481. Luomivaossa ja alaluomella tummanruskea 565. Lisäsin mustalla intensiivisyyttä luomivakoon ja alaluomeen, aivan ripsien tyveen mustalla 101. Luomivaon yläpuolella häivytyksessä käytin ruskeanharmaata 883. Kulmaluulla ja sisänurkassa valkoinen 001.

Tein katseeseen tehostusta laittamalla alaluomen aivan sisänurkkaan mintunvihreää.

Kissamainen rajaus Inglotin ruskealla 90 geelilinerilla.
Vähän tulee minttu-suklaa mieleen näistä väreistä. 🙂

Kuva paletista numerokoodein. Eli tässä meikissä käytin 481, 565, 883, 101 ja 001.

Kuinkas moni on pastellisten sävyjen ystävä? Vai kuulutko vähän samaan kastiin minun kanssani, että vain pienissä määrin pastellisia sävyjä? Vai oletko kenties ehdoton ei pastellien suhteen?

Huomenna sitten oikeasti Glitz & Glamin historian överein meikki. ;D Varoitus! Ei herkimmille silmille! ;D

X