Glitz & Glam

Teema: Grimasin luomivärit - ”Över make up”

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Grimasin luomivärien teema jatkuu ja tänään testimeikissä värikäs ja toooodella överi meikki.
Esittelen tämän meikin käänteisessä järjestyksessä kuin yleensä. Normaalisti esittelen aina kokonaisuuden ja sen jälkeen lähikuvat silmämeikistä. Nyt esittelen ensin silmämeikin ja sitten kokonaisuuden. Syy? Selviää teille postauksen loppupuolella. 😉

Rajuja kontrasteja ja yliampuvaa muotoa.

Kuten kuvista näette, niin tässä meikissä keltainen näkyy! Monien keltaisten luomivärien ongelma on riittämätön pigmenttisyys. Tämä Grimasin 284 näkyy ja on keltainen!

Tässä kuvassa näkyy paremmin keskellä liikkuvaaluomea käyttämäni kirsikanpunainen 543.

Yläluomelle olen liimannut ripsiksi massiiviset Grimasin 117 tekoripset. Alaripsiksi liimasin ripsitupsuja Grimasin Eyelashes 513 Real hair ripsitupsulajitelmasta, josta löytyy kolmea eri pituutta. Käytin ulkonurkkaan pisimpiä, keskelle keskipitkiä ja sisänurkkaan lyhyitä.

Silmäluomet pohjustin NYXin valkoisella silmämeikinpohjustajalla, koska se pitää värikkäät luomivärit kirkkaina ja sävyt toistuvat luomella samanlaisina kuin luomivärinapissakin. Silmäluomen ihonsävy ei muuta luomivärin sävyä.
Liikkuvanluomen keskellä olen käyttänyt kirsikanpunaista 543. Sen yläpuolella ja liikkuvanluomen sisänurkasta ulkonurkkaan purppurainen 572. Luomivaossa ja siipimäisenä & graaffisena varjostuksena musta 101. Varjostuksen yläpuolella sisänurkasta ulkonurkkaan kulmaluulla kirkkaankeltainen 284. Aivan kulmakarvojen alapuolella kulmaluulla valkoinen 001.
Alaluomella sisärajauksessa Graftobianin musta kajal-kynä. Alaluomella ripsityvessä musta 101. Ulkonurkassa ja sisänurkassa kirsikanpunainen 543 ja keskellä alaluomea purppura 572, eli ylä- ja alaluomella purppura ja kirsikanpunainen menevät käänteisesti.

Piditkö näkemästäsi ja kiinnostaako sinua tietää näyttääkö meikin kokonaisuus molemmissa silmissä yhtä hienolta?

No katsotaan… voin oman mielipiteeni ilmaista, että ei näytä. Tälläiset meikit ovat tarkoitettu editorial-kuvauksiin. Kuvat vaativat käsittelyä, oikeaa ympäristöä ja malliltakin virittäytymistä tiettyyn tunnelmaan. Kun kuvalle on tehty kaikki nämä, niin ko. meikit näyttävät upeilta ja näyttäviltä… oikeastaan kuvasta tulee upea ja näyttävä, meikki vain tukee ko. kuvaa ja sen tunnelmaa.
Tietysti tälläinen ko. meikki voisi olla käytössä halloweenina, vappuna tai jossakin karnevaalissa.

Koska kyseessä ei ole minun päivän meikki, vaan olen tehnyt tämän meikin hetken inspiraatiosta täysin randomisti blogiani varten, niin minulla ei ole hiukset laitettu jne. Siksi olen rajaillut kuvat niin, että täysin koti-look kampaukseni ei näy. Eli tukka taakse hiuspannalla. ;D

Huulet ”maalasin” yhtä räväkästi kuin tein silmämeikinkin. Halusin tehdä huulimeikkiin samanlaista ”hulluutta” ja huumoria kuin silmämeikkiin.

Laitoin meikistä monta kuvaa. En oikein tiedä tykkäänkö tekemästäni meikistä? Se näyttää erikoiselta ja on näyttävä, mutta minun makuuni liian värikäs. Vaatii monta katselmusta ennen kun siitä osaan muodostaa mielipidettä. 😀

Tässä kuvassa näkee ripsien massiivisuuden! Upeat räpsyttimet, mutta silti yllättävän mukavat käyttää. 🙂

Kuten kuvista näette, niin kokonaisuudessa melkoisen hurjan näköinen. Eli aika rohkea persoona saa olla, että pystyy normikäytössä käyttämään. ;D
Eli tämän tyyppiset meikit toimivat editorial-kuvauksissa, näytöksissä tai halloween-, vappu-, naamiais-, ja karnevaalijuhlissa.

Huulimeikissä käytin Grimasin voidemaisia kasvovärejä, eli Creme Make Upia. Ylähuulella keltainen 203, jonka päälle vielä taputtelin Grimasin Rouge mattaluomiväriä 284, eli samaa luomiväriä mitä käytin silmämeikissäkin. Alahuulelle käytin Creme Make Upia sävyssä 601.

Eli silmämeikissä oli käytössä 001, 284, 101, 572 ja 543.

Huominen meikki on käyttökelpoinen rohkeille naisille, jossa on rock-henkeä. 😉 Väriä luvassa huomisessakin meikissä.

Oletteko överimeikkien ystäviä? Viime aikoina olen tehnyt aika vähän (tuskin ollenkaan viime aikoina) överimeikkauksia tänne Glitz & Glamiin, joten kysynkin, että haluaisitteko nähdä niitä enemmän? Vai pidättekö enemmän käytönnönläheisistä meikkauksistani?

X