Glitz & Glam

Teema: Halloween - Black Widow

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään halloween-meikki, jonka inspiraationa oli hämähäkki ja erityisesti mustaleski. Olen erittäin hämähäkkikammoinen, mutta en niin pahasti, että pelkäisin leikkihämpsyjä. Saan sätkyt pienen pienestäkin hämähäkistä jos se on metrin etäisyydellä minusta. Autoa ajaessa en tiedä mitään niin kamalaa kun hämähäkki laskeutuu lankaansa pitkin minun silmien edessä. Onneksi olen saanut pidettyä itseni kasassa kun vauhtia on satanen.

Nämä kuvat ovat käsiteltyjä samalla tavalla kuin Venetian vizard -meikissäkin, eli olen tehnyt pehmennyksen näille.

Tämä on juuri sen tyyppinen meikki/maski jollaisessa itse haluaisin mennä halloween juhliin. Rakastan mustaa, synkkyyttä, melankolisuutta ja jollakin tavalla kaikkia vaikeita ja vaiettuja asioita käsittelevät meikkaukset ovat minusta upeimpia mitä tiedän. Ihannoin niitä meikkauksia, jotka on tehty koko sielulla ja ne paljastavat taiteilijansa omia syvimpiä tuntemuksia tai ihanteita. Se herkkyys ja haavoittuvuus mikä niissä huokuu. Sillä ei oikeastaan ole väliä onko kyseessä artistin/bändin biisi, taulu, patsas, meikki, kampaus… ihan mikä vaan missä sen taiteilija on halunnut paljastaa sieluaan. Kuinka monella meni yli hilseen? Vai ymmärsitkö mitä tarkoitan?

Minulle tosiaan meikkaus ei ole pelkästään kaunistautumista, vaan se on myös tunteiden ilmaisua ja nämä tälläiset erikoisemmat meikit ovat omanlaista taiteen ilmaisua. Lähes jokainen päivänmeikkini on omalla tavallaan minun tunteiden ilmaisua. Kaikki synkät ja mustat meikit eivät tarkoita sitä, että olisin tällä hetkellä surullinen tai kärsivä. Ne meikit saattavat kummuta ajoista jolloin olen ollut surullinen tai olen kokenut kovia. Myöskään kaikki iloa ja rakkautta viestivät meikit eivät tarkoita, että olisin juuri sillä hetkellä onneni kukkuloilla, vaan saatan hakea muistoa niistä ajoista kun olin onnellisimmillani.

Tässä siis hieman minun omaa henkilökohtaista filosofiaani meikkauksesta ja meikkitaiteesta. 😉 Toivottavasti en puhunut (kirjoittanut) teitä suohon. ;D

Meikkipohja on tehty Grimasin Cake Make-up G0. Eli kostealla sienellä ja kakkumeikkivoiteella. Poskille tein varjostukset harmaalla mattaluomivärillä, joka oli NYX Dark Gray. Varjostus on tarkoituksella tehty allemmas, jotta ilmeestä tulisi riutuneempi ja alakuloisempi.

Huulet on rajattu mustalla kajal-kynällä ja huulipunana Grimasin musta huulipuna Lipstick Pure 1-1.

Kulmat piirsin ja väritin Make Up Storen Pollutionilla.

Liikkuvalle luomelle ja luomivaon yläpuolelle käytin NYXin Snow Candyä. Varjostuksen luomivakoon ja ulkonurkkaan tein Make Up Storen Pollutionilla. Käytin Pollutionia myös luomivaon ja kulmaluun välissä olevaan piirrettyyn rajaan, joka siis tekee graaffisemman kuvion silmämeikkiin. Alaluomi on rajattu Pollutionilla ja NYXin Snow Candyllä. Kulmaluulle käytin NYXin Hollywoodia.
Rajauksen tein mustalla geelilinerilla ja samalla linerilla piirsin hämähäkinseitit. Pehmensin seittejä hieman Make Up Storen Pollutionilla.

Liimasin yläripsiksi luonnollisemmat Grimasin tekoripset, jotta muu silmämeikki ei jäisi piiloon. Halusin kuitenkin ripsiin sellaista lukinjalkamaisuutta, joten liimasinkin alaripsiksi suuret Sugarpilln timanttiset ripset, jotka ovat vilahdelleet täällä Glitz & Glamissa useampaan kertaan. 😉
Poskelle liimasin iholiimalla koristehämähäkin.

Loppuun vielä kuva mitä ei ole käsitelty ollenkaan.

Ei ollenkaan huono, mutta luomivärien kimallus ja kuulto ei näy yhtä hyvin. Mustat värit vaalean pohjan päällä ovat hieman haaleamman näköiset kuin luonnossa tai käsitellyissä kuvissa. Jopa musta muovinen hämähäkki näyttää vaaleammalta. Kuva on hieman hailakan näköinen, vaikka luonnossa meikki ei ollut yhtä hailakka, vaan kontrastit olivat vahvat.

Minulta taisi jäädä kauneusmessut väliin. 🙁 Tulin yöllä kotiin Cabaretin näytöksestä ja tyttäreni oli tullut kipeäksi työpäiväni aikana. Miehelläni on työpäivä ja minä äitinä tunnen velvollisuudekseni jäädä kotiin todella kipeän lapseni kanssa. Toki voihan se olla, että yön aikana tauti helpottaa ja minä sitten raaskin lähteä messuilemaan ja jättää tyttöni mummon hoiviin. Tässä yöllä tätä blogipäivitystä kirjoittaessa mietin sitäkin, että kuinkahan monta tuntia sitä tulee nukuttua tulevan yön aikana, kun lapsi ei saa nukuttua kun pieniä pätkiä… Rankka yö siis tiedossa minulla/meillä. 🙁
Noh, tuleehan noita messuja ja blogitapaamisia varmaan myöskin.

Viikon teema jatkuu vielä alkuviikon, sillä en saanutkaan viikkoon mahtumaan kaikkia haluamiani postauksia. Joten halloween jatkuu vielä muutamalla postauksella. 😉

X