Glitz & Glam

TEEMA: Horoskoopit & Tarot - kalat, eli sillit silmillä meikki ;D

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
En kerro tässä vielä tarkemmin kaloista ja ko. merkin piirteistä, koska perehdyn jokaiseen merkkiin vielä tuonnempana. 😉 Kalat valitsin meikin teemaksi, koska se on hauska ja koska minun tyttäreni ja äitini ovat kaloja ja isäni ja pikkuveljeni olivat kaloja. Olen siis elänyt ja kasvanut kalojen keskellä koko ikäni. 😉 Lisäksi vielä minun syntymäkartalla on laskumerkki (DC) kalojen merkissä, mikä tarkoittaa sitä tai joka yleensä tulkitaan niin, että minusta itsestäni puuttuu ko. merkin piirteet ja siksi minun tulee saada elämän oppini toisista, joissa esiintyy kalojen merkin piirteitä. Joten minulle on kyllä siunaantunut näitä kaloja läheisimpiini. 😀

Pohjustukseen käytin Urban Decayn Primer Potionia. Rajaukset on tehty Stilan smudge pot Starry Nightilla, joka on sininen liner, jossa on kultaista kimallusta. 
 
Pyrstöevät on glitteröity sinisellä ja kultaisella glitterillä ja kiinnitykseen käytin Make Up Storen mixing liquidia.
Pahoittelut epätarkasta kuvasta, mutta idean saa varmaan selville. Luomiväreinä käytin Stilan Borealis duo-luomiväriä. Kulmaluulla ja vaaleansinisen rajalla käytin Make Up Storen Crystalia.
Tekemilläni kultakaloilla on siniset tekoripset selkäevinä ja vatsaevät on toteutettu maskaralla ja kultaisella glitterillä, joka on kiinnitetty ripsiin Make Up Storen mixing liquidilla.
Mitä mieltä olette fisuista silmämeikissä? Olisko nämä kivat vaikka töihin tai ruokakaupassa käydessä? *hehehehehee* 😀
X