Glitz & Glam

Teema: markettikosmetiikka ja L’Oréal

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Because You’re Worth It…

Tänään vuorossa L’Oréal, mutta meikkini ei koostu pääsääntöisesti Lorkun tuotteista. Esittelen teille markettimeikin joka on tehty L’Oréalilla ja Maybellinella pääsääntöisesti, mutta kerron teille muutamista Lorkun tuotteista joita omistan ja muutenkin muutaman faktan konsernista L’Oréal.

Olen tehnyt kerran aiemminkin meikin samoilla luomiväreillä, joka löytyy täältä. Tällä kertaa meikki on kevyempi ja pehmeämpi.

Meikkivoiteena Maybellinen Dream Matte Mousse ja poskipunana Dream Touch Blush voidemainen poskipuna sävyltään Mauve. Eilisessä postauksessa kerroin Dream Touch Blush poskipunista.

Huulilla Maybellinen Color Sensational Mango Diamonds. Kerroin eilisessä postauksessa Color Sensational kiiltopunista.

Silmämeikin pohjustuksena Dream Matte Mousse. Tällä kertaa tein silmämeikin eri tavalla kuin minulla on yleensä tapana. En käyttänyt kulmaluulla ja sisänurkassa ollenkaan luomiväriä. Puuteroin luomivärisiveltimellä kulmaluuni ja luomivaon yläpuolen. Luomiväriä käytin vain liikkuvalla luomella, ulkonurkassa ja alaluomella.

Liikkuvalla luomella ja alaluomella L’Oréal Parisin Color Infaillible Forever Pink luomiväri. Ylä- ja alaluomen ulkonurkassa Color Infaillible Endless Chocolat.

Rajauksen tein tällä kertaa näin: otin rajaussiveltimeen Maybellinen Lash Stiletto voidemaista puikkoluomiväriä ja rajasin silmän. Rajauksen päälle levitin samaa ruskeaa kuin mitä käytin ulkonurkassa, eli Color Infaillible Endless Chocolat.
Ripsivärinä Maybellinen ruskea Unstoppable.

L’Oréalin Color Infaillible luomivärit ovat koostumukseltaan voidemaisen ja puuterimaisen välimaastosta. Tästä syystä levitys ja häivytys voi aluksi olla hieman hankalaa ja työlästä. Värit ovat upean hohtavia ja pigmenttisiä. Koska koostumus on hyvin paksua ja hohtavaa, niin en suosittelisi aikuiselle naiselle. Korostaa herkästi ryppyisyyttä. Luomiväri olisi myös hyvin hankalaa työstää aikuisen naisen luomella.

Maybelline Lash Stiletto puikkoluomiväriä en löytänyt edes Maybellinen kansainvälisiltä sivuilta. Veikkaan, että puikot olivat hetken juttu, sillä itse olen ne saanut Lash Stiletto maskaran mukana, kun tilasin jenkeistä. Väreinä minulla on tuo ruskea ja valkoinen. Aivan hirvittävän huonosti levittyvät luomelle, mutta tällä tavalla rajauksen niillä voi tehdä.

Maybellinen Unstoppable maskara löytyy myös maskaravertailusta, jonka tein keväällä. Ustoppable kestää todella hyvin minulla. Miinusta annan maskaralle sen ”kuituisesta” koostumuksesta, sillä aina kun käytän tätä ripsiväriä, niin minulla tuntuu kuin silmissäni olisi jotain ylimääräistä. 🙁

Ihon virheitä peittelin tällä kertaa L’Oréalin Infaillible Pen meikkivoidekynällä. Kynä toimii samalla tavalla kun valokynät, eli päässä on suti ja päätä kiertämällä hylsyn sisältä tulee peiteainetta. Ihan ok tämä on. Kuten kuvasta näette, niin tämä on pyörinyt käsilaukussa ja siksi on kaikki tekstit kadonneet. 😀 Infaillible Pen on kätevä käsilaukussa josta sen voi kaivaa tarvittaessa finnien ja arpien peittelyyn.

L’Oréalin Glam Shine kiiltopunat jotka omistan. Näitä ei taida enää olla edes myynnissä.

Swatchia tehdessä huomasin, että 204 X-treme Brown ja 205 Sexy Plum olivat iskemättömiä! 😀 208 Hot Lilac on ollut käytössä useastikin. Näissä Glam Shine kiiltopunissa on herkullinen ja suklainen tuoksu. Koostumus on ihan kiva. Ei paras mitä olen koskaan käyttänyt, mutta ihan hyvä kuitenkin. Huulipuna hylsyssä on niin tiukasti, että nämä voivat pyöriä käsilaukun pohjalla ja silti puna ei katkea tai ala laahaamaan hylsyn reunaan. Hyvin suunniteltuja siis. 😉

 L’Oréal Lash Architect 4D maskara ei ollut tässä meikissä käytössä, mutta tulee olemaan vielä tällä viikolla. 😉 Ripsiväri vertailusta löytyy tästä vähän juttua. 😉

Tiesitkö, että…?

– L’Oréalin omistamia brändejä ovat L’Oréal Paris, Maybelline New York, Garnier, L’Oréal Professionnel, Kérastase, Redken, Matrix, Lancôme, Biotherm, Helena Rubinstein, Giorgio Armani, Ralph Lauren, Cacharel, Diesel, Viktor & Rolf, Yves Saint Laurent, Maison Martin Margiel, Vichy ja La Roche-Posay.

Koska lukijani Noora ja HeidiB vinkkasivat, että The Body Shop ja muutama muukin kuuluu L’Oréaliin, niin etsin tietoa Lorkun kansainvälisiltä sivuilta, josta löyty lisättävää paljon enemmän kuin Suomen sivuilta, joten yllä mainittujen lisäksi L’Oréal omistuksissa on The Body Shop, Softsheen.Carson, CCB Paris, Mizani, Pureology, Shu Uemura Art of Hair, Kiehl’s, Shu Uemura, innéov, Skinceuticals, Sanoflore, Roger&Callet.

Tämäkin lista saattaa olla vanhentunutta tietoa kuukauden tai parin päästä, sillä L’Oréal on halukas jatkuvasti ostamaan konserniinsa brändejä ja niin he tekevätkin kovalla tahdilla kasvaakseen.

– L’Oréal on 102 vuotta vanha.

– L’Oréalin ensimmäinen tuote oli hiusväri.

– L’Oréal teki vuonna 2009 674 patenttia.
 

Lorkku on varmasti kaikille tuttu jo vuosien takaa. Muistan ne ihanat mainokset kasarilta missä hoettiin ”Stu, Stu, Studioline…”. 😀 Ensimmäinen oma maskarani oli L’Oréalin, mutta ko. maskaraa ei enää valmisteta. Aika usein on tullut vuosien aikana osteltua aina uutuus-maskara Lorkulta ta Maybellinelta. Maybelline on aina tehnyt paremmat kuin Lorkku. Muistelisin, että ensimmäinen itse ostamani huulipunani olisi myös ollut Lorkkua. Siihen aikaan kuuminta muotia oli puna-ruskea huulipuna. Vuosi on tuolloin ollut jotain 1994 tai 1995. Kun L’Oréalilta tuli ensimmäiset Glam Shine huulikiillot, niin teini-ikäinen (vai olinko minä enää teini?) Minna oli ihan lovena. Glam Shine huulikiiltojen upea kimallus ja loiste oli jotain sellaista mitä en ollut ennen nähnyt miltään merkiltä mitä ostelin ja kokeilin. Minulla oli monta eri sävyä ja käytin niitä loppuun ja aina oli pakko ostaa uusi.
Muistelisin, että en pitänyt L’Oréalin luomivärejä kovin ihmeellisinä, sillä jos olisin, niin minulla olisi niitä vielä. Parhaimmat markettiluomivärit minusta taisivat olla Lumenella ja Max Factorilla, mutta nykyää minulla ei ole niitäkään.

Onko L’Oréalilla joku ehdoton suosikkisi? Jos on, niin kerro mikä! 🙂

Lue myös

X