Glitz & Glam

Teema: markettikosmetiikkaa by Maybelline

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Maybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline…

Tänään meikki jossa on aika paljon Maybellinea. Esittelen kuvin tuotteita Maybellinelta, ja kerron arvosteluani niistä. Minulla on markettimerkeistä eniten Maybellinea, mutta tekemäni meikin ulkopuolelle jääviä tuotteita arvostelen sunnuntain postauksessa. Sunnuntaina, eli marketti/halpiskosmetiikkaviikon viimeisessä postauksessa arvostelen viikon muiden postauksien ulkopuolelle jääviä tuotteita ja lisäksi luvassa on ystäväni Marin ja äitini arvosteluja heidän omista markettikosmetiikkatuotteista joita heiltä löytyy. 😉 Luvassa on siis muitakin näkökulmia ja käyttötottumuksia kuin vain minun. 🙂 Toivottavasti pidätte ajatuksesta joka syntyi puoli vahingossa chattaillessa ystäväni kanssa. 🙂

Mutta nyt tänään siihen meikkiin ja Maybellineen.  Meikki on hyvin monikäyttöinen ja värimaailma monille sopiva. Itse voin tässä mennä juhliin, kauppaan, tapaamiseen jne. Eli ihan minne vain.

Meikkipohjana Maybellinen Dream Matte Mousse, eli vaahtomainen meikkivoide.

Poskipunana Maybellinen Dream Touch Blush sävyltään Peach.

Huulilla Maybellinen Color Sensational Rose Diamonds kiiltopuna.

Silmämeikki on pohjustettu Dream Matte Mousse vaahtomeikkivoiteella, joka minusta toimii silmämeikinpohjustajana aika kivasti.

Luomivärejä käytin Maybellinen nelikko luomiväripaletista nimeltään Rock Royalty. Palettia tuskin enään myydään missään, sillä paletti on jo useamman vuoden vanha ja Maybelline toi vähän aikaa sitten uusitut nelikot, joissa luomivärit ovat rivissä neliön muodostelman sijaan.
Kulmaluulle lainasin Body Collection paletista vaaleaa korostukseksi. Liikkuvalle ja alaluomelle käytin Rock Royalty paletin liikkuvalle luomelle tarkoitettua väriä., eli violettinen ruskea tai rusehtava violetti, joka on aika vaalea väriltään. Ulkonurkkaan, alaluomen ulkonurkkaan ja luomivakoon käytin paletin ulkonurkkaan tarkoitettua väriä, joka on tummaruskea, joka on myös violettinen… niin tai violetti, joka on rusehtava. 😉 Ehkä sävy muistuttaa hieman munakoisoa.

Rajauksen tein mustalla L’Oréalin Super Liner eyelinerilla. Ripsillä Maybelline Colossal Cat Eyes maskara.

Maybelline Dream Matte Mousse on vaahtomainen meikkivoide. Tämä oli vuosia minun suosikkini sen mattaisuuden ja pysyvyyden vuoksi. Vaahtomainen koostumus jätti puuterimaisen pinnan ja kesti hyvin rasvoittuvalla iholla töissä. Minähän olin toista kymmentä vuotta ravintola-alalla ja erittäin hikisissä ja rasvankäryisissä hommissa ja tämä meikkivoide kesti!

Miksi sitten tämä ei enää ole minun suosikki? Vaahtomainen meikkivoide ei sovellu kuin nuorelle ja hyvinvoivalle iholle. 🙁 Eli jos iholla on vähänkin epätasaisuutta rypyistä, kuivuudesta, finneistä jne. Niin Dream Matte Mousse vain korostaa niitä. Dream Matte Mousse on myös aika heikko pigmenttistä, mutta hyvin kestävää. 

Maybelline Rock Royalty luomiväripaletti on täysin rehellisesti sanottuna ihan kuraa. Aivan totaalisen huono pigmenttisyys luomiväreissä ja hankalia levittää.

Paletin kaksi rusehtavaa väriä toimii nykyään, kun olen oppinut kikkailemaan huonojenkin luomivärien kanssa, mutta pinkki ja kultainen… uuh… itku joskus aikoinaa meinasi tulla kun yritin tuolla kultaisella saada tehtyä kultaiset luomet. 😀 Nyt naurattaa, mutta silloin ei naurattanut. ;D Kaikilla luomiväreillä on sijoitusehdoitus, mutta en muista mikä tuon kultaisen ehdotus on ollut… se on kulunut pois kun olen aikoinani yrittänyt saada kultaisia silmäluomia. ;D Ehkä se oli tarkoitettu kulmaluulle, koska se paletista puuttuu, mutta ajatuksena aika hurja noiden muiden kanssa yhdistettynä. :S Tosin paletti on nimeltään Rock Royalty, joten rokkaava ja raju look on varmasti tämän paletin idea. Olen joskus vuosia sitten yrittänyt työstää tuota pinkkiä ja kultaa ja siksi jätin ne tästä meikistä pois, koska ne eivät toimi kunnolla ja en halua esitellä ihan huonoa meikkiä.

Meikissä vierailee L’Oréalin Super Liner eyeliner. Tämä oli vuosia minun eyeliner suosikkini. Maybellinella on samanlainen, mutta sitä löytyi harvemmin kaupoista sitten enää, joten siksi Lorkku oli minulla useammin käytössä. Maybellinen vastaava on sellaisessa sini-kultaisessa putelissa. Itse olen oppinut tekemään eyeliner-rajaukset kaikista parhaiten tuollaisella dipattavalla tussikärjellä. Sivellin joustaa, mutta ei ole liian ”lurju”, niin kun perinteisessä dipattavassa eyelinerissa. Nykyää tosin suosin enemmän omaa Duroyn sivellintä, mutta jos pitää käyttää eyelinerin omaa sivellintä, niin tuollainen on minusta paras. 

Maybelline Colossal Volum’ Express Cat Eyes maskara on yksi uusimpia maskaroita Maybellinelta. Minulla oli etuoikeius saada tämä maskara käyttöni ennen kun se oli Suomen markkinoilla. Sain siis tämän maskaran ollessani Kouvolan muodin yössä tekemässä pikameikkauksia. 😉 Olen myös tehnyt ripsivärivertailun markettimaskaroilla, joka löytyy täältä. Ko. vertailu on Glitz & Glamin luetuimpia juttuja.
Minusta Maybellinella on parhaimmat maskarat markettimerkeiltä. Niillä on kaunein tulos, pysyvyys ja tasalaatuisuus. Maybellinehan toi ensimmäisenä markkinoille maskaran vuonna 1915. Tuolloin maskara oli kakkumaskara, jota ei enää saa kovinkaan monelta merkiltä.

Maybelline Color Sensational kiiltopuna sävyssä Rose Diamonds.

Color Sensational uudistui keväällä. Huulipunahylsyt saivat uuden kuosin ja sävyt uudistettiin. Kokemusta vanhanmallisista minulla ei ole, mutta uusista nyt on. Sain kolme eri sävyä näitä sieltä muodin yöstä. Sävyt ovat herkullisia, kiiltopuna levittyy mukavan tasaisesti ja on miellyttävän tuntuinen. Kivoja arki ja miksei myös juhlapunia. Suosittelen! Sävy Mango Diamonds on varmaankin eniten käyttämäni. Mango Diamonds on esiintynyt blogissanikin monesti. Mm. täällä ja täällä. Tällä viikolla ko. puna tulee näkymään taas. ;D Minulla on myös Juicy Pink, jonka kuvia käytössä näkee täältä.

Maybelline Dream Touch Blush Peachy on voidemainen poskipuna. Ensialkuun arastelin voidemaisen poskipunan käyttöä, mutta kun rohkaistuin, niin huomasin, että voidemaisella poskipunalla saa luonnollisemman punan poskille kuin puuterimaisilla. Kestävyyskin on parempi voidemaisella kuin puuterimaisella. Sävy Peachy on aika vaaleanpunaiseen menevä persikka, mutta todella kaunis sävy. 🙂 Peachyssa on kaunis hohde, joka ei kuitenkaan liikaa blingaa poskilla. Dream Touch Blush poskipunat saa levitettyä parhaiten sormenpäillä pyöritellen ja lisäämällä vähän kerrallaan. Minä tykkään näistä, vaikka aika harvoin kuitenkin tulee käytettyä.

Tiesitkö, että…?

– Maybellinen perustaja Thomas Williams keksi maskaran vuonna 1913 siskollensa, joka oli rakastunut mieheen, jonka halusi lumota tummilla ripsillä ja kulmilla. Tuolloin maskara koostui vaseliinista ja hiilestä.

-Maybelline sai nimensä perustajansa Mabel siskon ja maskarassa käytetyn vaseliinin mukaan… Maybelline.

– Maybelline oli ensimmäinen kosmetiikkayritys joka mainosti radiossa (1930-luvulla) televisiossa (1950-luvulla). Maybelline oli myös ensimmäinen kosmetiikkayritys joka teki yhteistyötä tähtien kanssa.

– Maybellinen Great Lash maskaroita myydään joka 7. sekuntti.

– L’Oréal omistaa myös Maybellinen nykyää.

– Maybelline tuli Suomeen vasta 1998.

Sellaista nippelin ja nappein tietoutta Maybellinesta. 😉

Mitä Maybellinen tuotteita sinun meikkisäilöistäsi löytyy?

Tällä teemaviikolla on vielä luvassa L’Oréalia, markettikynsilakkoja, Goshia ja sunnuntaina arvostellaan markettikosmetiikkaa omista meikkipusseista. Eli kuten kerroin, niin äitini ja ystäväni Mari lupautuivat arvostelemaan omia markettituotteitaan ja minä teen samoin kaikille niille tuotteille, jotka eivät mahtuneet viikon muihin postauksiin. 😉

Toivottavasti pidätte viikosta ja vastaan odotuksiinne tästä toivotusta teemasta. 😉

X